עבור לתוכן

מניעת כיבוי המחשב

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לחברה שלי הרגל מעצבן ביותר - לכבות לי את המחשב כשאני לא יושב לידו :pissed:

אנחנו גרים יחד כמעט שנה וכל השיחות והמריבות בעניין (והיו הרבה...) לא הועילו.

אם תשאלו אותי זאת בעייה פסיכולוגית אצלה שנובעת מחינוך לקוי לקמצנות, אבל את זה נשאיר לפורום פסיכולוגיה ויחסים בהזדמנות אחרת.

אני פונה אליכם בבקשת עזרה נואשת :'(

חייב למצוא דרך כלשהי כדי למנוע ממנה מלבצע את המעשה הנורא. כל תוכנה ו/או הגנת סיסמה ו/או נעילה ו/או רוטווילר גרמני מורעב יתקבלו בברכה

המחשב עובד על WIN XP SP3

תודה

פורסם

תראה, יכולים להיות 2 פיתרונות:

א. תזרוק את החברה.

ב. פתח את המארז ונתק את כבל ה-PWR SW מלוח האם, קח בחשבון שהעניין לא ימנע ממנה להוציא את המחשב מהחשמל.

תבחר איזה שנוח לך.

עריכה:

במידה וניתקת את הכבל, היה ויקרה והמחשב יכבה, אתה תצטרך לפתוח את המארז שוב ע"מ להדליקו.

פורסם

HIBERNATE או STANDBY ...

יפתרו את הבעיה שלך ..

בSTANDBY זה מכבה את רוב הרכיבים ומשאיר לך את הזיכרון מרוענן .. כך שהמידע לא יאבד

או תשתמש ב HIBERNATE שמצלם את מה שעובד בזיכרון ושומר כקובץ IMAGE בהארד דיסק , ומכבה את המחשב לחלוטין ובפעם הבאה שתפעיל את המחשב , הקובץ יטען לRAM וכל מה שיש בזיכרון לפני יהיה אחרי ההדלקה

כל ההורדות יופסקו וכו'....

פורסם

- דאג לחיווט מתאים לכפתור הכיבוי, כך שכל נגיעה בו תתן לה זרם עצבני.

- בנוסף, הפטר מהבידוד על הכבל שמחבר את המחשב לחשמל והלחם אותו לשקע.

- מצלמת רשת עם תוכנה שמזהה תנועה וגורמת לירי על המטרה. התוכנה תעלה כשומר מסך שיוגדר לעלות אחרי דקה של חוסר שימוש,

לנטרול תשתמש בטלפון הסלולרי שלך (להזיז את העכבר) לפני שאתה מתקרב למחשב.

- כלב שמירה + מאבטח עם משקפי שמש דיסטנס נוכחים בכל רגע נתון, החלפת משמרות כל 8 שעות.

פתרון יותר פרקטי, יעבוד אם המחשב שלך שקט - ממש חרישי, ואם חברה שלך לא הכי חכמה בעולם-

-דאג בהגדרות צריכת החשמל שהמסך יכבה לאחר דקה של חוסר שימוש,

או שתגדיר לעצמך קיצור דרך שמכבה את המסך על שולחן העבודה, ותדאג להשתמש בו כשאתה עוזב את המחשב.

- הסתר את כל הלדים פולטי האור של המחשב, כך שייראה כבוי בכל רגע נתון (מדבקות שחורות על לדים, או לנתק אותם חשמלית מתוך המארז)

(כשאתה עוזב את המחשב דאג גם להצניע את האור שנפלט מהעכבר/מקלדת)

תוצאה: עזבת את המחשב, המסך כבה, אין אור שנפלט מהמחשב - הוא נראה כבוי, אם הוא שקט וחברה שלך לא שמה לב- מבחינתה המחשב כבוי.

פורסם
  • מחבר

ב. פתח את המארז ונתק את כבל ה-PWR SW מלוח האם, קח בחשבון שהעניין לא ימנע ממנה להוציא את המחשב מהחשמל.

לא ימנע גם כיבוי דרך Start-->Shutdown

פתרון יותר פרקטי, יעבוד אם המחשב שלך שקט - ממש חרישי, ואם חברה שלך לא הכי חכמה בעולם-

-דאג בהגדרות צריכת החשמל שהמסך יכבה לאחר דקה של חוסר שימוש,

או שתגדיר לעצמך קיצור דרך שמכבה את המסך על שולחן העבודה, ותדאג להשתמש בו כשאתה עוזב את המחשב.

- הסתר את כל הלדים פולטי האור של המחשב, כך שייראה כבוי בכל רגע נתון (מדבקות שחורות על לדים, או לנתק אותם חשמלית מתוך המארז)

(כשאתה עוזב את המחשב דאג גם להצניע את האור שנפלט מהעכבר/מקלדת)

תוצאה: עזבת את המחשב, המסך כבה, אין אור שנפלט מהמחשב - הוא נראה כבוי, אם הוא שקט וחברה שלך לא שמה לב- מבחינתה המחשב כבוי.

שיטה שכבר נוסתה בלא הצלחה :-\

אין דרך לחסום את האופציה של כיבוי דרך START ע"י סיסמה או איזו תוכנת אבטחה או משהו בסגנון?

פורסם

תנעל את המחשב פשוט (לא פיזית כמובן, אלה דרך חלונות).

פורסם
  • מחבר

סליחה על השאלה החובבנית, אבל איך?

פורסם

לא ימנע ממנה להוציא את התקע מהשקע :nixweiss:

בסך הכל, הפיתרון האמיתי הוא מזה שתבין שזה לא זה, או שאתה תתפשר, אין פה פיתרון אמיתי אחר.

פורסם

לא ימנע ממנה להוציא את התקע מהשקע :nixweiss:

שום דבר לא יכול להגן מפני הוצאת התקע מהחשמל. אני מנחש שswiftcat פחות מודאג מזה ומחפש פתרונות לסגירות פחות "סופניות".[br]פורסם בתאריך: 4.07.2008 בשעה 22:46:45

http://pubs.logicalexpressions.com/pub0009/lpmarticle.asp?id=70

windows+L

פורסם
  • מחבר

שום דבר לא יכול להגן מפני הוצאת התקע מהחשמל. אני מנחש שswiftcat פחות מודאג מזה ומחפש פתרונות לסגירות פחות "סופניות".[br]פורסם בתאריך: 4.07.2008 בשעה 22:46:45

http://pubs.logicalexpressions.com/pub0009/lpmarticle.asp?id=70

:xyxthumbs:

צודק,מה גם שבאמת די קשה להוציא את התקע מהחשמל, השקע מאחורי הארון ;D

פורסם

כנס להתחל > הפעלה > Gpedit.msc.

עכשיו כנס לתוצרת משתמש > תבניות מנהליות > תפריט התחלה ושורה המשימות.

עכשיו חפש את "הסר את פקודת הכיבוי ללא זמינה ומנע גישה אליה". הפוך לזמין.

תהנה!

עריכה:

אגב אל תשכח להעיף את זה גם במסך של החלפת משתמשים או שפשוט תעיף גם אותו :) (התחל>ניתוק), אם אין לך צורך בו. לבריאות.

פורסם

לא ימנע גם כיבוי דרך Start-->Shutdown

אם הכפתור הדלקה מנותק מלוח האם סביר מאוד שאם דרך ה Shutdown דרך ה Windows מכבים אז המחשב יכבה ומיד ידלק חזרה.

ככה היה אצלי שהייתי לי בעיה בחיבורים :)

פורסם
  • מחבר

כנס להתחל > הפעלה > Gpedit.msc.

עכשיו כנס לתוצרת משתמש > תבניות מנהליות > תפריט התחלה ושורה המשימות.

עכשיו חפש את "הסר את פקודת הכיבוי ללא זמינה ומנע גישה אליה". הפוך לזמין.

תהנה!

עריכה:

אגב אל תשכח להעיף את זה גם במסך של החלפת משתמשים או שפשוט תעיף גם אותו :) (התחל>ניתוק), אם אין לך צורך בו. לבריאות.

מגניבבבבב ;D ;D

בדיוק מה שחיפשתי

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

רגע, אז איך אתה מכבה עכשיו את המחשב?

פורסם

מוציא את הכבל חשמל מהמחשב מאחורה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים