פורסם 2003 במאי 2222 שנים אני רוצה לשים מאוור על כרטיס המסך שלי הוא ניהיה ממש חם הכרטיס הוא geforce 4 64 mx 440אייך אני מתקין עליו מאוור?מאיפה אני משיג את המאוור ?
פורסם 2003 במאי 2222 שנים תראה כרטיסים מיתחממים, אין דבר כזה כרטיס מסך שהוא קר!השאלה היא: כמה הוא חם והאם יש בעיות בעקבות זה כלומר תקיעות, רסטים, או בכלל עיוותי תצוגה...
פורסם 2003 במאי 2222 שנים מחבר ריסטים לא עיוותים לא תקיעות יש קצת לא ידוע אם בגלל זה עכשיו בקשר לכמה הוא חם ניסיתי כל תוכנה אפשרית לבדיקת טמפרטורה וביקשתי לא מעט פעמים עזרה וכל הנסיונות כשלו או שתוכנה לא עבדה או שלא הראה טמפ מה שכן התוכנה היחידה שהצלחתי להפעיל היא לבדיקת טמפ ההרדיסק נ.בפתחתי את המארז ונגעתי בכרטיס ואני מאמין שיש לו 50 מעלות
פורסם 2003 במאי 2222 שנים יש רק לחלק קטן מכרטיסי המסך חיישן טמפ', ככה שיש סיכוי גדול שאין לך...הדרך למדוד טמפ' במקרה כזה היא ע"י חיישן חיצוני דוגמאת הארדקנו 2 וחבריו...
פורסם 2003 במאי 2222 שנים מחבר בוא נעזוב את החיישן בצד ......נגיד שבדקתי טמפ והיא גבוהה ואני רוצה לשים מאוור איזה אני צריך לקנות ואייך אני שם אותו ???
פורסם 2003 במאי 2322 שנים פשוט לך לחנות אלק'טרוניקה שכונתית ובקש מאורר 40, אם אין אז 50 ואם גם את זה אין אז 60, אפשר תמיד לחבר בקומבינה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.