עבור לתוכן

מהירות מעבד נמוכה בסטוק, רוצה להמהיר.

Featured Replies

פורסם

קניתי את המחשב החדש עם המעבד QX9650 שקיבלתי ונדהמתי לגלות שהמהירות שלו היא 2GHZ. כניראה בגלל המכפלה שמוגדרת על 6, הFSB בסדר.

וגם רשום שתדר הDRAM הוא 400, זה בסדר נכון? כי צריך להכפיל בשתיים? [הזיכרנות הם 4GBPQ 800MHZ ak G.skill]

אשמח לתוכנות אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך, משום מה בBIOS אני לא מוצא את הגדרות האוברקלוק [לוח P5K-E].

טמפרטורת מעבד:

ליבה 1+2 35

ליבה 3+4 16

פורסם

הכל בסדר המכפלה יורדת כאשר אין שימוש במעבד תפעיל משהו שמאמץ את המעבד ותראה זה עולה

כן צריך להכפיל ב2

פורסם
  • מחבר

אני מפעיל OCCT אחרי 4 שניות של מאמץ התוכנה אומרת שהמעבד חם מידי. [תזכרו 2GHZ קירור Tuniq Tower]

הטיוניק על מקס מאוורר.

ב2GHZ במנוחה realtemp מראה לי את הטמפ' שהזכרתי בפוסט הראשון והOCCT מראה לי באותם תנאים 47 ל1+2 24 ל3+4.

פורסם
  • מחבר

טוב המהירות של המעבד באמת עולה במאמץ אבל מדאיג אותי הטמפרטורות.

על מקס' מהירות מאוורר המעבד 80 מעלות על prime95, בדקתי על realtemp.

פורסם

כדי לבדוק את איכות ההתקנה של גוף הקירור, אתה יכול לכבות את המחשב, להשכיב אותו כך שגוף הקירור יעמוד מעל לוח האם, להדליק ולהריץ את אותו מבחן שעשית. אם יהיה שינוי לטובה, סימן שההתקנה לא משהו וכדאי לפרק ולהתקין מחדש כולל משחה טרמית.

אם אין שינוי, תבדוק שהמאווררים במארז עובדים ואין חסימות.

פורסם

כדי לבדוק את איכות ההתקנה של גוף הקירור, אתה יכול לכבות את המחשב, להשכיב אותו כך שגוף הקירור יעמוד מעל לוח האם, להדליק ולהריץ את אותו מבחן שעשית. אם יהיה שינוי לטובה, סימן שההתקנה לא משהו וכדאי לפרק ולהתקין מחדש כולל משחה טרמית.

אם אין שינוי, תבדוק שהמאווררים במארז עובדים ואין חסימות.

רעיון טוב

פורסם
  • מחבר

תודה לכם, אנסה בהקדם.

דרך אגב מישהו מוכן להגיד לי איך לנעול את המכפלה שלו על 3GHZ. כי יש לו כל הזמן קפיצות כאלו משתיים לשלוש ואני בספק אם זה בריא.

כמו כן בתוכנות כמו winrar הוא עובד יותר לאט ב2 מאשר ב3 אבל לא משנה את המכפלה.

פורסם

אתה יכול לנעול את זה דרך הביוס אבל זה לא כל כך טוב, למה המעבד יתחמם לך יותר וגם הוא ישרוף יותר חשמל(לא שתרגיש את זה אבל אני אומר לך את כל האופציות).

פורסם
  • מחבר

הביוס הזה מסובך יימך שמו אני לא מוצא הגדרות אוברקלוק.

יש איזה תוכנה פשוטה דרך חלונות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים