פורסם 2008 ביולי 417 שנים קניתי משחזת ציר(דרמל) של חברה EXPERT וקיבלתי איתו דיסקיות מעפנות שאני יכול לישבור אותם אים היד בלי להיתאמץאז לכל סוד של משחזת ציר מקבלים כאלה דיסקיות ?ואים יש להום סנטר דיסקיות כאלה לחיתוך חלון במארז ? אים מישהוא קנה מישם כי אני רוצה ליהיות בטוח שיש שם
פורסם 2008 ביולי 417 שנים כן,בכל דרמל שאתה קונה,בערכה אתה מקבל דיסקיות מעפנות,ואתה צריך לקבל גם חזקות.בכל מקרה,בהום סנטר יש ערכת חיתוך שעולה 100-150 ש''ח,קניתי לפני שנה,וועדיין יש לי את מלוא הדיסקיות.כמו כן,לא כל הדיסקיות שאתה מקבל שם הם קשות,אבל רובם יכולים לחתוך גם מתכות.MuTaTiOn.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים וכמה זה אמור לעלותכן,בכל דרמל שאתה קונה,בערכה אתה מקבל דיסקיות מעפנות,ואתה צריך לקבל גם חזקות.בכל מקרה,בהום סנטר יש ערכת חיתוך שעולה 100-150 ש''ח,קניתי לפני שנה,וועדיין יש לי את מלוא הדיסקיות.כמו כן,לא כל הדיסקיות שאתה מקבל שם הם קשות,אבל רובם יכולים לחתוך גם מתכות.MuTaTiOn.אהמ.MuTaTiOn.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים ביררתי מחירים לא מיזמן וזה עולה 20-25 שקל ליחידה (מקורי של דרמל) שמע אתה צריך להיות עם יד טובה ... גם אני בהתחלה שברתי תדסקיות האלה אחרי אחרי כמה כאלה אני תפסתי תפואנטה איתם ועכשיו אני חותך איתם חופשי כמו כלום רק מה שהם נגמרות מהר יותר משל הדרמל המקורי ...יש לי ניסיון עם ה420 שלהם כשאתה עם הדיסקית הרגילה של הסט לא ללחוץ עליה יותר מידי כי הוא פשוט לא באותו חוזק כמו של דרמל ...גם 420 אתה יכול לשבור בכיף ולא צריך להתאמץ רק לתת זוית לא נכונה וקפוט אין לך דיסקית חבל
פורסם 2008 ביולי 517 שנים מחבר שמע אתה צריך להיות עם יד טובה ... גם אני בהתחלה שברתי תדסקיות האלה אחרי אחרי כמה כאלה אני תפסתי תפואנטה איתם ועכשיו אני חותך איתם חופשי כמו כלום רק מה שהם נגמרות מהר יותר משל הדרמל המקורי ...יש לי ניסיון עם ה420 שלהם כשאתה עם הדיסקית הרגילה של הסט לא ללחוץ עליה יותר מידי כי הוא פשוט לא באותו חוזק כמו של דרמל ...גם 420 אתה יכול לשבור בכיף ולא צריך להתאמץ רק לתת זוית לא נכונה וקפוט אין לך דיסקית חבל איך אני יודע איזה דיסקיות יש לי? כי הם מעפנות אין מצב שהם יחתכו מתכת ואים אין לי משחזת ציר של דרמל אני יכול לחבר דיסקיות של דרמל
פורסם 2008 ביולי 517 שנים איך אני יודע איזה דיסקיות יש לי? כי הם מעפנות אין מצב שהם יחתכו מתכתואים אין לי משחזת ציר של דרמל אני יכול לחבר דיסקיות של דרמלצריך לראות מה שיש לך בסט זה רגיל 2 כן אפשר !
פורסם 2008 ביולי 517 שנים מחבר הינה תמונה של הדיסקיות אים למישהוא יש כאלה אז הם לא טובות או שאני חותך לא נכון
פורסם 2008 ביולי 517 שנים אם אני לא טועה אלה דיסקיות חיתוך 409.הם מסוגלים לחתוך מתכות (למרות שהם פחות מומלצים מדיסקיות חיתוך אחרות,למטרה זאת).יכול להיות שאתה לא משתמש בהם נכון.MuTaTiOn.
פורסם 2008 ביולי 517 שנים מחבר היה לי שתי עיגולים כאלה ממש קטנים שאני חושב שצריך לחבר אחת מתחת לדיסקית ואחת מעל?או שזה סתם ?
פורסם 2008 ביולי 517 שנים שיבה?אני יודע ששמים אחד על הדיסקית,עם הבורג.אני לא בטוח אם שמים גם מתחתיו.MuTaTiOn.
פורסם 2008 ביולי 517 שנים את השיבה שמים אחת על הדיסקית למעלה ואחת בצד השניאם אתה לא עושה את זה אז כאילו הברזל משייף את הדיסקית ואז יש לך חור גדול בדיסקית ואתה לא יכול להשתמש בה יותר לי זה קרה פעם אחת ששיבה אחת נפלה לי אז...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.