פורסם 2003 במאי 2222 שנים יש לי לוח GA-7VXRP מעבד DURON 1000 עם OC ל 1.34Gלאחר 20 דקות עבודה ללא מאמץטמ"פ המעבד 53 מעלות ( הבנתי שזה לא נורא )אבל טמ"פ הלוח 47 מעלות התכתבתי עם התמיכה של GIGABYTE וקיבלתי תשובה לא הגיונית בכללהם אומרים לי לא להלחץ זו טמ"פ סבירה אז שלחתי להם עוד מכתב בו שאלתי מאיזה טמ"פ של הלוח והדגשתי שוב ושוב אני אמור להלחץהם אמרו לי מ טמ"פ של 90 תתחיל לדאוגזה נראה לכם הגיוני ?שמתי מאוורר 40 מ"מ על ה ציפסט כמעט ולא עזר יש מארז גבוה אבל עם הרבה כבלים סידי רום +צורב +דיוידייעזור אם אני יעבור ל ולקנו 9 ועוד שאלה יש שני סוגים לוולקנו 9שמעתי שמישהו אמר ש וולקנו 9 מגיע עם SF2 מה זה ?תודה
פורסם 2003 במאי 2222 שנים 47 מעלות גם לא טוב ללוח 90 מעלות זה ממש לא הגיוני 60 מעלות זה ממש המוות של הלוחות.בקשר לקירור של המעבד יש לך 2 אופציות:Volcano9 שהוא טוב למארזים חמים בגלל שהוא עשוי מאלומיניוםוVolcano7+ שהוא מצויין למארזים מאווררים ולא חמים כל כך.
פורסם 2003 במאי 2222 שנים יששמעתי שמישהו אמר ש וולקנו 9 מגיע עם SF2 מה זה ?SF2 זה SMART FAN2 שהוא המאווררהכי חזק שניתן למצוא כיום בשוק
פורסם 2003 במאי 2222 שנים SF2 זה SMART FAN2 שהוא המאווררהכי חזק שניתן למצוא כיום בשוקלא מדוייקהוונטק טורנדו הוא הכי חזק (80 מ"מ), אבל ה SF2 מסוגל לווסת את עצמו לפי טמפ' או ידנית ע"י פוטנציומטר ובכך למנוע חור בראש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.