עבור לתוכן

מיקרוסופט מציעה Office 2007 להשכרה תמורת 69.90$ לשנה, מה א

Featured Replies

פורסם

החבילה כוללת:

Office Home and Student 2007, Windows Live OneCare, Office Live Workspaces, Windows Live Mail, Live Messenger and Live Photo.

כל זה ב69.90$ לשנה (לומרות שחלק מפה זה חינמי) זה די משתלם, אפילו אם הולכים להתמש רק באופיס שבגרסא המלאה עולה 149$.

כך נגיד שאם תקנה לשנתיים אופיס 2007 זה יעלה לך פחות מהגרסא המלאה, וזה עוד גמיש הרבה יותר שנגיד תוכל לשדרג ישר לגרסא הבאה של אופיס למשל לעומת זאת מי שקנה אופיס 2007 מלאה יצטרך לשלם על שדרוג.

זה יתחיל להימכר רק בUS ב15 ביולי.

http://www.pcworld.com/businesscenter/article/147836/microsoft_to_sell_office_value_pack_for_70_per_year.html

פורסם

סלח לי אבל אני אישית אוותר.

לא מספיק שאני בלי אופיס 2007 אני גם לא הכי מרוצה מה-2003 בכל הנוגע לכבדות וכו' אבל לצערי Open office לא נותנת פייט רציני ולכן אני עם ה-2003.

אין לי שום כוונה לשדרג ל-2007 What so Ever

פורסם
  • מחבר

דווקא אני אוהב את אופיס 2007, הממשק פשוט מדהים ונוח פי כמה מהקלאסי, הוא גם לא כבד במיוחד.

ד"א אתה יכול לנסות את OO3 שניראה הרבה יותר טוב מה2.4, כרגע הוא עדיין בטא:

http://download.openoffice.org/3.0beta/

אבל עדיין, זה נכון שOO לא תחליף טוב לMSO כמו שFF לIE.

פורסם

לא תודה ,

אני אישית עובד עם GOOGLE DOCS , אופיס 2007 סתם כבד לפי דעתי ...

פורסם

יש לי Office 2007 ב-99 ש"ח :P (הסתדרות המורים)

לא מוצאת שם בינתיים את הידיים והרגליים - מרוב התלהבות בעיצוב ההתמצאות שם היא רחוקה מלהיות אינטואיטיבית, אבל אני לא חושבת שהוא כבד באופן מיוחד (למרות שזה ייתכן, אני פשוט לא זוכרת איך היה עם אופיס 2003).

פורסם

יש לי Office 2007 ב-99 ש"ח :P (הסתדרות המורים)

חחח קניתי מארגון המורים ב94 שקל XP פרו + אופיס 2007

לפני שנה.... חחחח איזה מחירים :kopfpatsch:...

אבל עדיין, זה נכון שOO לא תחליף טוב לMSO כמו שFF לIE.

נכון, IE לא מגיעה לרמה של FF.... על מה אתה מדבר, איפה ההשוואה פה?

פורסם

לשעתי זהו מחיר יקר מאוד, במיוחד כאשר אפשר להשיג בכל מיני דילים מחירים נמוכים יותר מהמצויין. אל תשכח שבין יציאת

2003 ל2007 עברו 4 שנים ואז החישוב שלך למשתלם.

לגיימרית: דווקא לדעתי העיצוב של 2007 הוא הרבה יותר אינטואטיבי לאדם שעובד פעם ראשונה בחייו בOFFICE, אבל היות

שרובנו המוחלט כבר רגיל לגירסאות הקודמות אז אנחנו לא מוצאים את הידיים והרגליים (לקח לי איזה 5 דקות למצוא איפה

עושים SAVE AS ואיפה מדפיסים)

פורסם

יש לי תחושה קשה שזה יהיה מיועד לצפון אמריקה בלבד

פורסם
  • מחבר

יש לי תחושה קשה שזה יהיה מיועד לצפון אמריקה בלבד

זה יתחיל להימכר רק בUS ב15 ביולי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים