עבור לתוכן

אממ יש לי שאלה על המשמועה שיש שיפסיקו ליצר את ה RDRAM

Featured Replies

פורסם

אני יודע שיש איזה שמוע שאינטל עומדת להפסיק את היצור של הזכירון RDRAM משהו בבקשה יכול להגיד לי למה?

ד"א: אני יודע שזה גם מאיזה ציפ' חדש שהחברה הוציאה....

וש-איזה חברה אחרת הולכת להוציא RDRAM חדש זה נכון?

תודה אחים :hi:

פורסם

קצת תיקונים, זכרון ה-RDRAM לא מיוצר על ידי אינטל אלא נתמך על ידיי הלוחות אם של המעבד פנטיום 4.

את הזכרונות הנ"ל לא הפסיקו לייצר אבל מפסיקים לקנות אותם, למרות זאת עומדים לשחרר לוחות אם שתומכים בזכרון הזה

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שזו סתם שמועה...

וזה לא נכון יוצא ציפ' של אינטל שלא יתמוך ב RDRAM

אמ וגם טעות קטנה שלי חח :-[ השאלה שלי אם זה נכון שאינטל תפסיק ליצר לוחות לזיכרונות RDRAM בגלל הציפ החדש?

פורסם

לפי מה שהבנתי מהחדשות זה הולך ככה:

אינטל לא תייצר יותר צ'יפסטים התומכים בזכרונות RDRAM. אבל!!! חברות כמו SYS לא מתכוונות לזנוח את הזכרונות האלו וימשיכו לייצר לוחות אם בשבילם.

פורסם
  • מחבר

תודה גברים :)

פורסם

אינטל מפסיקה לייצר את הצ'יפסטים שעובדים עם RDRAM ובקרוב מאוד גם תפסיק למכור אותם.

אינטל החליטה כבר לפני מספר חודשים שהיא יורדת מזכרונות ה RDRAM והולכת על זכרונות ה DDR

אז סביר להניח שבעתיד הלא רחוק או הרחוק קצת יותר יצרניות הזכרונות יפסיקו לייצר זכרונות אלו וזה שסיס חושבת שתוציא צ'יפסט חדש שיעבוד עם RDRAM שיבוסם לה נראה כמה זמן הוא יחזיק בשוק ועם הוא בכלל ימכר.

RDRAM טכנולוגיה יקרה מאוד ולא משתלמת לעומת זאת זכרונות ה DDR זולים הרבה יותר ונותנים ביצועים לא פחות טובים מאלו של ה RDRAM מה גם שהזכרונות הללו כל הזמן בהתקדמות ופיתוח אינטל מדברת על זיכרונות ddr 500 ובעתיד ddr800 כך שבהחלט יש למה לצפות מזכרונות ה DDR ואין מה לצפות ולהשקיע בזיכרונות ה RDRAM.

פורסם

זה לא ממש נכון

הRD יקר יותר רק כי הוא פחות נפוץ (בשיאו הוא היה איפלו יותר זול)

אבל זה לא אומר שאין לו עתיד-SIS מפתחת לו צ'יפסט

שיתמוך ב1200 על ארבע ערוצים עם רוחב פס תיאורטי של 9.6GB/SEC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים