עבור לתוכן

מקלדת, עכבר וג'ויסטק אלחוטיים, 400 שקל

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב בסלון ואני מעוניין לשחק בו ולכן, אני מחפש מקלדת ועכבר אלחטיים עם טווח גדול (10+ מטר) יש כאלה חיות?

מה לגבי ג'ויסטיק אלחוטי, יש חיה כזו?

אין ממש הגבלת תקציב כיוון שאני מעוניין לראות את מצב השוק וכמה אני אאלץ להשקיע. מה שכתוב בכותרת זה רק כיסוי תחת :cool2:

פורסם

בקשר לג'ויסטיק, אני מניח שהתכוונת לבקר משחק לדוגמת הפלייסטיישן או XBOX ולא לג'ויסטיק סימולטורים אלחוטי.

במידה וכן, יש חוות דעת מעולות על ה Logitech Cordless RumbledPad II ואני אישית מתכנן לקנות 2 כאלה.

עוברים ב2.4GHZ וע"פ אתר יצרן אמין עד 33feet ובאסה שלא foot אבל בכל מקרה זה כבר אמור להספיק לך...

מקלדת ועכבר, חיפשתי למעל 6 מטר (ראה נושא בפורום) והחבר'ה פה שמבינים הסבירו לי על תדרים ועל כך זה שסט מקלדת + עכבר אלחוטי לטווח כזה מתחיל ב500 שקל...

בהצלחה !

פורסם
  • מחבר

אין ממש הגבלת תקציב כיוון שאני מעוניין לראות את מצב השוק וכמה אני אאלץ להשקיע. מה שכתוב בכותרת זה רק כיסוי תחת :cool2:

גם יצא לי להציץ בנושא שלך ולא מצאתי ממש המלצה - אשמח לקבל המלצה גם אם זה מעל 400 שקל.

ואיך הבקר שהמלצת לי מול הבקר של 360?

פורסם

חבל שהתעוררת עכשיו ולא לפני שבוע שהיה את המבצע באופיס דיפו :\

פורסם
  • מחבר

לא באמת איכפת לי, גם ככה סביר להניח שאני אביא את זה מחו"ל או משהו

פורסם

אז אתה חייב סט שעובד על תדר 2.4GHZ

כל האחרים לא יספקו לך את מה שאתה רוצה

משמע שזה או דגמים יקרים של סטים אלחוטיים או סטים שעובדים על BT

פורסם
  • מחבר

פפפפ, את זה הבנתי. אני מחפש שמות של דגמים כאלה :-\

פורסם

יש לך אופציה כמו זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=372067 של לוגיטק (את זה מישהו הזמין מחו"ל, תעשה חיפוש ותשאל אותו)

יש משהו דומה מקביל של מיקרוסופט http://zap.co.il/model.asp?model_id=378029 (את זה PIKA קנה, תשאל אותו להמלצות)

ומכאן הדגמים היקרים יותר אמורים להתאים לך (לא כולם).

פורסם

ואיך הבקר שהמלצת לי מול הבקר של 360?

האמת שיש לי חסך בקונסולות, לא נגעתי בסוני 3 ו360 למרות שהWII גאוני לדעתי וממש נהנתי ממנו, רק הגרפיקה ביאסה אותי מאוד

*אני יודע שזה לא העיניין בWII אבל אני חושב שאפשר לעשות דגם במחיר דומה לסוני 3 (500 דולר לאחרונה שבדקתי) שתואם לדברים הללו, עם כונן קשיח יותר גדול וכונן בלו-ריי....

ואח"כ סוני יחזרו לייצר רק טלויזיות וכיו"ב - בלי קונסולות.

תנו למקצוענים לעשות את העבודה - תנו לנינטנדו לעצב לכם את חוויית המשחק :)

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה הקשר :nixweiss:

פורסם

נראה לי שהוא פשוט רצה להוריד משהו מהלב :silly:

פורסם

בדיוק :yelclap::xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים