פורסם 2008 ביולי 617 שנים את ריבולבר ראיתי פעם אחת נרדמתי מרוב שעמום, ובאמת לא הבנתי אותו בכלל, מבחינתי הוא סרט מחורבן.יש טעם לתת לו צפיה נוספת?
פורסם 2008 ביולי 617 שנים גם אני ראיתי אותו פעם אחת ולמרות שלא הבנתי הרבה נהנתי מהסגנון והקצב ככה שגם אם הפעם תבין לא נראה לי תהנה ממש...(אם לא נהנת מהסגנון אז אני לא מאמין שתאהב אותו היום)בכל מקרה מדובר בסרט מעניין..עוד המלצה לסרט שעוד לא יצא אך יוצא בסוף אוגוסט (אם אני לא טועה) זה rocknrolla (או משהו כזה) החדש של גאי ריצי נשמע מעניין ועם שחקנים טובים או שthor של מתיו ווהן שעתיד לצאת ב2010....
פורסם 2008 ביולי 617 שנים אני ממליץ להעביר לערוץ 33, יש שם כזה סרט נוכלות עם הפקה גדולה, 120 שחקנים, והוא ממש ארוך. נראה לי הוא התחיל לפני 60 שנה והוא עדיין ממשיך.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים אני ממליץ להעביר לערוץ 33, יש שם כזה סרט נוכלות עם הפקה גדולה, 120 שחקנים, והוא ממש ארוך. נראה לי הוא התחיל לפני 60 שנה והוא עדיין ממשיך.חייבים לתת להם קרדיט על המשחק הנפלא שלהם.. זה ממש נראה כאילו זה אמיתי.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים אני ממליץ להעביר לערוץ 33, יש שם כזה סרט נוכלות עם הפקה גדולה, 120 שחקנים, והוא ממש ארוך. נראה לי הוא התחיל לפני 60 שנה והוא עדיין ממשיך.חחח... חזק מאוד
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר כלבי האשמורת מחכים לי כבר כמה זמן על המחשב...ראיתי היום Se7en, לא הבנתי את הסוף ???
פורסם 2008 ביולי 617 שנים כי מורגן פרימן בעצם קלט מה קרה ורצה למנוע מבראד פיט להיכנס לכלא (מה שבסופו של דבר קרה..) ובכך לקבור את את הקריירה שלו..אני חושב שהבמאי רצה לשאול כל אחד ואחד מאיתנו איך הוא היה נהוג....בכל מקרה אם אהבת את הסרט תנסה לראות את zodiac ו fight club המדהים!
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר את זודאיק לא ראיתי, אבל fight club? באמת... : זה סוף די טיפשי, מאוד טיפשי הייתי אומר, אני חיכיתי למשהו וואוו
פורסם 2008 ביולי 717 שנים את זודאיק לא ראיתי, אבל fight club? באמת... : זה סוף די טיפשי, מאוד טיפשי הייתי אומר, אני חיכיתי למשהו וואוו תגיד אתה בסדר? עוד דקה תגיד גם שהבנת את memento על הפעם הראשונה
פורסם 2008 ביולי 717 שנים אין שום בעיה "להבין" את ממנטו בפעם הראשונה... אלא אם אתה סנילי ולא זוכר מה ראית לפני 90 דקות הקטע בצפיה השניה היא שאתה קולט כל מיני דברים קטנים שחושפים את ההמשך, שלא שמת לב אליהם לפני שהכרת כבר את הסרט. וזה מגניב..
פורסם 2008 ביולי 717 שנים אלא אם אתה סנילי ולא זוכר מה ראית לפני 90 דקות : בקיצור דורי אתה מוזר אם אתה אומר שהסוף של פייט קלאב לא טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.