עבור לתוכן

המלצה למאוורר למארז

Featured Replies

פורסם

יש כל כך הרבה סוגים של מאווררים, והרי אין אפשרות לבדוק איך נשמע כל אחד, אז לכן אני מבקש את המלצותיכם:

המאוורר מיועד למחשב שאמור להריץ בעיקר קבצי וורד ואאוטלוק..שום דבר שקשור לגרפקיה (הדבר הכי "גרפי" במחשב זה הסקייפ אולי..) הדבר שהכי חשוב שהמאוורר יהיה שקט כמה שאפשר כי המחשב יהיה דלוק 24 שעות, והוא ממוקם בחדר השינה

תודה!

פורסם

הועבר לפורום אוברקלוקינג וקירור

פורסם

ומה שאר המפרט? איזה מעבד, איזה קרור יש לו, איזה מארז ואיזה/כמה מאווררים יש לו?

לא יהיה יעיל לשים מאוורר חרישי במערכת לא חרישית, כן?

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא יודע. מה אתם ממליצים? סה"כ זה הולך להיות מחשב די פשוט (אופיס, סקייפ, והמון תמונות - המחשב של אמא ואבא), אבל אני חושב שאני ארצה 3 הרדיסקים במערך RAID 5. ואם כבר RAID, אז מה הכי עדיף למטרות גיבוי? ואם וכאשר אחד ההרדיסקים נהרס, אפשר להחליף אותו להרדיסק באותו נפח אבל מחברה שונה במקרה שלא מייצרים אותו יותר? תודה!

פורסם

RAID 5 עם 3 דיסקים? בזבוז ואיטיות.... אם ממש חשוב לך RAID תעשה 1 או 0+1 בעזרת 4 דיסקים קשיחים (מהירות + גיבוי).

אני לא יכול להמליץ לך על מאוורר אם אתה לא יודע באיזה מחשב ומארז מדובר...

פורסם

סתם שאלה, אם :

סה"כ זה הולך להיות מחשב די פשוט (אופיס, סקייפ, והמון תמונות - המחשב של אמא ואבא),

אז למה אתה צריך :

אבל אני חושב שאני ארצה 3 הרדיסקים במערך RAID 5.

או דבר כזה :

RAID 5 עם 3 דיסקים? בזבוז ואיטיות.... אם ממש חשוב לך RAID תעשה 1 או 0+1 בעזרת 4 דיסקים קשיחים (מהירות + גיבוי).

:s05:

אני באמת לא מבין. זה מחשב להורים, ג'י.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שהיה לנו הרדיסק נייד שעליו שמרנו את כל החומר, ועכשיו הוא נהרס, ויחד איתו נעלמו תמונות שצולמו במשך שלוש שנים. אז יש את הפתרון של לצרוב את הכל על דיסקים, אבל מה לגבי גיבוי על הרדיסקים? הבנתי שRAID זו הדרך.. יש הצעות אחרות?

פורסם

אין פה מה לחשוב אפילו,

המאווררים הכי שקטים כיום הם של NOCTUA, ובינהם בולט ה- 120MM...

מאוור פשוט מושלם עובד על 1300RPM ברעש ששואף ל- 0 Db.

פורסם

גם זרימת אוויר ששואפת ל0... הם שקטים, בדוק, אבל גם מזיזים מעט מאוד אויר (גם בדוק).

לפותח הת'רד, אם אתה רוצה שמירה על מידע תרים מערך RAID 1 (Mirroring) של שני דיסקים של 500 וזהו.

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה לגבי התשובות על המאוורר וה-RAID.

אבל עוד שאלה קטנה לגבי ה-RAID1 - אם אני אעשה מירורינג עם שני הרדיסקים של 500, זה אומר שבעצם הוא יעתיק לי כל דבר גם להרדיסק השני? חשבתי שכל העניין של הרייד הוא לעשות חלוקה בדרך יותר חכמה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים