פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר זה יותר השלמה עם המצב מאשר פיתרון |: בכל אופן, ניסית פשוט למחוק את ה-IE ולהתקין מחדש ? או אולי תנסה לפתוח עשרות טאבים ב-FF ותראה אם הבעיה חוזרת על עצמה גם שם. נסיתי להתקין מחדש אקפלורר וזה לא עוזר! וב FF הבעייה הנ"ל לא קיימת (אבל אל תציע לי פיתרון בנוסח "אז תשתמש ב FF" ).
פורסם 2008 ביולי 617 שנים זה כל הקטע...שלא מצאתי פיתרון!!בגלל זה אני משלים עם זה..לא רוצה FF, לא אוהב אותו..רגיל ל IE7 הרגיל והטוב (טוב רק בשביל המשפט, את האמת הוא מעצבן וטוחן זכרון).אני פשוט גולש עד שהחרטה הזה נתקע ומאתחל מחדש..מה כבר יש לעשות עם זה...חח
פורסם 2008 ביולי 617 שנים תלך ל internet option תכנס ל settings תחת browsing history בלשונית הראשונהתקטין את כמות הזיכרון ל 80 או אפילו 50ובתפריט של המחשב שלך תתן למערכת הפעלה לנהל את ה PAGE FILE לבד.אם אתה מתעקש שאתה רוצה לבגדיר גול אז שה initial והמ maximum יהיו זהים.
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מחבר תלך ל internet option תכנס ל settings תחת browsing history בלשונית הראשונה תקטין את כמות הזיכרון ל 80 או אפילו 50 ובתפריט של המחשב שלך תתן למערכת הפעלה לנהל את ה PAGE FILE לבד. אם אתה מתעקש שאתה רוצה לבגדיר גול אז שה initial והמ maximum יהיו זהים. עשיתי את זה לכמה ימים וזה לא עזר. מה עושים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.