עבור לתוכן

ביוס חדש ל 8800GT - מישהו מכיר ?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס של TWINTECH 8800GT, מהדגמים הקדומים יותר עם קירור רגיל בעל זיכרונות סמסונג 1NS (דגם K4J52324QE-BJ1A).

הביוס שלי הוא 62.92.16.00.05. אני מניח שזה ביוס רגיל של NVIDIA. חיפשתי עידכון לכרטיס כזה או בכלל כללי של NVIDIA ולא מצאתי. אצל כרטיסים אחרים למשל של EVGA יש גירסאות חדשות יותר אבל אני לא חושב שבריא לערבב, לכל כרטיס זיכרונות שונים ותזמונים שונים. אני צריך משהו לגירסת הREFERENCE הכללית, אם בכלל יש ואם בכלל יש שיפור כלשהו בתחום כלשהו (סביר להניח שיש אם יש עידכון).

אם מישהו מכיר כזה אשמח לדעת (אני רוצה להעלות את המתח ל1.1 אבל חשבתי שעדיף כבר לחפש בדרך ביוס חדש יותר).

פורסם

אין לך שום סיבה להחליף לביוס חדש יותר הביוס המקורי סבבה לגמרי ואני עובד איתו.. ואני כבר עשיתי את המוד הזה של ה1.1V וזה גרם לכרטיס להתייצב על 745 במקום 720 לליבה ו1800 לSHADER במקום 1750 שהיה יציב לפני זה...

הנה הביוס הערוך(של INNO3D ככה שזה REFRENCE NVIDIA יתאים לך בול..)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה על ההשקעה :xyxthumbs:

את העריכה של הביוס אני יכול לבצע לבד על הביוס שלי. וברור שהביוס סבבה לגמרי (מי היה קונה כרטיס שהביוס שלו לא סבבה לגמרי?) אבל תמיד יש שיפורים ותיקונים, בעיקר בכרטיסים המומהרים של EVGA יש ביוסים חדשים יותר משהו שאולי מעיד על יציבות טובה יותר במהירויות גבוהות (רק אולי). כמובן שאי אפשר לדעת אלא אם כן מקבלים מידע ממקור פנימי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים