פורסם 2008 ביולי 317 שנים שלום,חבר שלי בצרה קשה עם המחשב שלו..הטמפרטורות של המעבד קופצות מ50c ל60c ובמצב של משחק הוא מגיע ל67cלוח האם קופץ לעתים ל47cבאשר לכרטיס המסך, אין לו מושג מה הטמפרטורה וגם לגבי הדיסק הקשיח..הוא מתחיל להריח פלסטיק שרוף מהמחשב שלו אז הוא ניסה להדליק מאוורר ביתי לעזורמישהו יודע כמה זמן המחשב יחזיק מעמד?תודה יום טוב
פורסם 2008 ביולי 317 שנים אתה מצפה שאני אגיד לך שהמחשב יחזיק עוד 324 ימים בדיוק?או שאתה מצפה שאני אתן לך תשובה מלומדת אחרת כשאתה לא נותן לי שום פרטים על המחשב למשל
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר או שאתה מצפה שאני אתן לך תשובה מלומדת אחרת כשאתה לא נותן לי שום פרטים על המחשב למשל סליחה המעבד אם אני לא טועה- Intel Duel Core 3GHz לוח האם- ASUS P5LD2 יש כ-2 מאווררים חיצוניים במארז, ומאוורר אחד שיושב על המעבד.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים בכל אופן גם אם זה 915 וגם אם זה 930 שניהם מעבדים חמים מאוד.הפיתרון? לקנות קירור יעודי.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר בכל אופן גם אם זה 915 וגם אם זה 930 שניהם מעבדים חמים מאוד.הפיתרון? לקנות קירור יעודי.פרט,נמק והסבר ;Dלמען האמת, זה נמשך זמן רב והמחשב מחזיק מעמד...אולי עדיף שהמצב יישאר כך, אלא אם כן יש סיכון רציני(כמו שאמרתי, הוא לא יודע מה הטמפרטורות של הכרטיס מסך והדיסק קשיח)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.