פורסם 2003 במאי 2222 שנים היא חברה בסדר מאוד ותיקה גם בייצור כרטיסי הGEFORCE ועכשיו גם ראדונים.היא לא חברה ג'נרית היא חברה איכותית מאוד..
פורסם 2003 במאי 2222 שנים הם גרועים בכל מה שהם מייצרים. הם לא מייצרים את הRADEON, לכן זה טוב ;Dגם נכון !הכרטיס הוא ממש תאום של ATI ככה אותו בלב שלם !
פורסם 2003 במאי 2222 שנים הם גרועים בכל מה שהם מייצרים. הם לא מייצרים את הRADEON, לכן זה טוב ;D הם אולי משנים פה ושם מהרדאון המקורי... אבל בכל זאת זאת חברת קבר, לא שווה גרוש. נקודה.
פורסם 2003 במאי 2222 שנים הם אולי משנים פה ושם מהרדאון המקורי... אבל בכל זאת זאת חברת קבר, לא שווה גרוש. נקודה. פה הטעות שלך ידידי... דבר ראשון יש להם אחריות לשנה דבר שני אני בן אדם שהיה לו אסוס שנחשבת לחברת אל ועכשיו יש לי פאוואר קולר ואני פי אלף מרוצה יותר מהפאוור קולר... לכל חברה יש את הסטיגמה שלה אבל שורה תחתונה כרטיס מצויין במחיר מעולה ! ושוב פעם אני יגיד אין הבדל בין הכרטיס של POWER COLOR ו ATI חוץ מהמחיר אפילו על הכרטיס עצמו לא מוזכרת המילהPOWER COLOR רק ATI על המאוורר
פורסם 2003 במאי 2222 שנים מחבר בעתיד אני יעשה OC לכרטיס מסך שאני יקנה (אני מתכנן על POWERCOLOR R9700) ולפי מה שהבנתי מומלץ להחליף היטסינק אז ב ICEBERQ יש חיישן טמפרטורה שאני ידע מתי להפסיק את הOC ולא לשרוף את הכרטיס מסך?
פורסם 2003 במאי 2222 שנים פה הטעות שלך ידידי...דבר ראשון יש להם אחריות לשנהדבר שני אני בן אדם שהיה לו אסוס שנחשבת לחברת אלועכשיו יש לי פאוואר קולר ואני פי אלף מרוצה יותר מהפאוור קולר...לכל חברה יש את הסטיגמה שלהאבל שורה תחתונה כרטיס מצויין במחיר מעולה !ושוב פעם אני יגיד אין הבדל בין הכרטיס של POWER COLOR ו ATIחוץ מהמחיראפילו על הכרטיס עצמו לא מוזכרת המילהPOWER COLORרק ATI על המאוורר אם אתה אומר ויש לך את הכרטיס, אז בסדר...אבל בכל זאת אני מעדיף חברות כמו GIGABYTE ו-HERCULES שאני הרבה יותר סומך עליהן, ובנוסף לכך הן גם הוכיחו את עצמן הרבה יותר מאשר POWERCOLOR...רגע - לא הגיוני שהכרטיס של POWERCOLOR הוא בדיוק כמו של ATI, אחרת למה למכור אותו??? בשביל אריזה אחרת??? ??? בולשיט...
פורסם 2003 במאי 2222 שנים בעתיד אני יעשה OC לכרטיס מסך שאני יקנה (אני מתכנן על POWERCOLOR R9700) ולפי מה שהבנתי מומלץ להחליף היטסינק אז ב ICEBERQ יש חיישן טמפרטורה שאני ידע מתי להפסיק את הOC ולא לשרוף את הכרטיס מסך?לפני שתספיק לשרוף את הכרטיס תראה עיוותים בגראפיקה ותקיעות כך שמבחינת שריפה זה לא פונקציה, אבל הקירור ימנע מהכרטיס להתחמם יתר על המידה ולעמוד בOC גדול יותר
פורסם 2003 במאי 2222 שנים מחבר אז כדאי יהיה לי להחלייף את הקירור בעתיד ל ICEBERQ החדש שיוצא בקרוב או שהקירור המקורי יספיק? ובקשר לשאלה שלי אם יש חיישן כדי למנוע את שריפת הכרטיס, אתה בעצם אומר שאני צריך להעלות בקצת את המהירות ולבדוק אם יש עיוותים ככה כל פעם עד שיש עיוותים ואז אני מבטיח לעצמי שהכרטיס לא ישרף? העיוותים האלה ברורים מאוד?
פורסם 2003 במאי 2222 שנים אני כשעשיתי ניסויים עם הכרטיס שלי העלתי כל פעם בקצת את הליבה וגם הזכרונות ואז הרצתי סיבוב ב3D MARK. שם רואים לפעמים פלאשים קטנים וקווים חוצי מסך שלא קשורים, כשהמשכתי להתעלם מהם באו גם העצירות והירידה בציון. אם עושים את זה טוב לא יקרה שריפה, מה גם שאתה לא שומר את הOC להפעלת הווינדואז עד שאתה מוודע יציבות.בקשר להאם צריך את זה - זה תלוי מאוד בקירור שבא עם הכרטיס עצמו והאם הוא מספק. עד כמה רווח ביצועים תרוויח מהחלפה? אישית אני לא יודע אבל אנשים עם יותר נסיון בטוח יענו
פורסם 2003 במאי 2322 שנים הם אולי משנים פה ושם מהרדאון המקורי... אבל בכל זאת זאת חברת קבר, לא שווה גרוש. נקודה. טוב די נמאס לי מהאשמות הלא מבוססות האלה. אנא תבוא עם הוכחות בפעם הבאה שאתה מאשים, בעבר כבר הביאו (גם אני) הוכחות שבכרטיסי רדאון של פאואר קולור אין פגם. אם יש לך זמן תחפש הוכחות שהRADEONים (9XXX) של POWERCOLOR לא איכותיים בעליל ותשים אותם בתראד חדש. ננעל, יותר מים נטחנים פה מגולש במסעדת מק'ביצה בסיימון2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.