עבור לתוכן

יש משהו רע בכרטיסים של POWER COLOR?

Featured Replies

פורסם

גירסת ה R9700 מאוד זולה יש איתה בעיות או שהחברה טובה?

פורסם

היא חברה בסדר מאוד ותיקה גם בייצור כרטיסי הGEFORCE ועכשיו גם ראדונים.

היא לא חברה ג'נרית היא חברה איכותית מאוד..

פורסם

יש לי את הכרטיס הנ'ל כרטיס מעולה !

אל תדאג קנה בראש שקט...

פורסם

הם גרועים בכל מה שהם מייצרים. הם לא מייצרים את הRADEON, לכן זה טוב ;D

פורסם

גם נכון !

הכרטיס הוא ממש תאום של ATI ככה אותו בלב שלם !

פורסם

הם אולי משנים פה ושם מהרדאון המקורי... אבל בכל זאת זאת חברת קבר, לא שווה גרוש. נקודה. :nono:

פורסם

הם אולי משנים פה ושם מהרדאון המקורי... אבל בכל זאת זאת חברת קבר, לא שווה גרוש. נקודה. :nono:

פה הטעות שלך ידידי...

דבר ראשון יש להם אחריות לשנה

דבר שני אני בן אדם שהיה לו אסוס שנחשבת לחברת אל

ועכשיו יש לי פאוואר קולר ואני פי אלף מרוצה יותר מהפאוור קולר...

לכל חברה יש את הסטיגמה שלה

אבל שורה תחתונה כרטיס מצויין במחיר מעולה !

ושוב פעם אני יגיד אין הבדל בין הכרטיס של POWER COLOR ו ATI

חוץ מהמחיר

אפילו על הכרטיס עצמו לא מוזכרת המילהPOWER COLOR

רק ATI על המאוורר

פורסם
  • מחבר

בעתיד אני יעשה OC לכרטיס מסך שאני יקנה (אני מתכנן על POWERCOLOR R9700) ולפי מה שהבנתי מומלץ להחליף היטסינק אז ב ICEBERQ יש חיישן טמפרטורה שאני ידע מתי להפסיק את הOC ולא לשרוף את הכרטיס מסך?

פורסם

פה הטעות שלך ידידי...

דבר ראשון יש להם אחריות לשנה

דבר שני אני בן אדם שהיה לו אסוס שנחשבת לחברת אל

ועכשיו יש לי פאוואר קולר ואני פי אלף מרוצה יותר מהפאוור קולר...

לכל חברה יש את הסטיגמה שלה

אבל שורה תחתונה כרטיס מצויין במחיר מעולה !

ושוב פעם אני יגיד אין הבדל בין הכרטיס של POWER COLOR ו ATI

חוץ מהמחיר

אפילו על הכרטיס עצמו לא מוזכרת המילהPOWER COLOR

רק ATI על המאוורר

אם אתה אומר ויש לך את הכרטיס, אז בסדר...

אבל בכל זאת אני מעדיף חברות כמו GIGABYTE ו-HERCULES שאני הרבה יותר סומך עליהן, ובנוסף לכך הן גם הוכיחו את עצמן הרבה יותר מאשר POWERCOLOR...

רגע - לא הגיוני שהכרטיס של POWERCOLOR הוא בדיוק כמו של ATI, אחרת למה למכור אותו??? בשביל אריזה אחרת??? ??? בולשיט...

פורסם

בעתיד אני יעשה OC לכרטיס מסך שאני יקנה (אני מתכנן על POWERCOLOR R9700) ולפי מה שהבנתי מומלץ להחליף היטסינק אז ב ICEBERQ יש חיישן טמפרטורה שאני ידע מתי להפסיק את הOC ולא לשרוף את הכרטיס מסך?

לפני שתספיק לשרוף את הכרטיס תראה עיוותים בגראפיקה ותקיעות כך שמבחינת שריפה זה לא פונקציה, אבל הקירור ימנע מהכרטיס להתחמם יתר על המידה ולעמוד בOC גדול יותר

פורסם
  • מחבר

אז כדאי יהיה לי להחלייף את הקירור בעתיד ל ICEBERQ החדש שיוצא בקרוב או שהקירור המקורי יספיק? ובקשר לשאלה שלי אם יש חיישן כדי למנוע את שריפת הכרטיס, אתה בעצם אומר שאני צריך להעלות בקצת את המהירות ולבדוק אם יש עיוותים ככה כל פעם עד שיש עיוותים ואז אני מבטיח לעצמי שהכרטיס לא ישרף? העיוותים האלה ברורים מאוד?

פורסם

אני כשעשיתי ניסויים עם הכרטיס שלי העלתי כל פעם בקצת את הליבה וגם הזכרונות ואז הרצתי סיבוב ב3D MARK. שם רואים לפעמים פלאשים קטנים וקווים חוצי מסך שלא קשורים, כשהמשכתי להתעלם מהם באו גם העצירות והירידה בציון. אם עושים את זה טוב לא יקרה שריפה, מה גם שאתה לא שומר את הOC להפעלת הווינדואז עד שאתה מוודע יציבות.

בקשר להאם צריך את זה - זה תלוי מאוד בקירור שבא עם הכרטיס עצמו והאם הוא מספק. עד כמה רווח ביצועים תרוויח מהחלפה? אישית אני לא יודע אבל אנשים עם יותר נסיון בטוח יענו

פורסם

טוב די נמאס לי מהאשמות הלא מבוססות האלה. אנא תבוא עם הוכחות בפעם הבאה שאתה מאשים, בעבר כבר הביאו (גם אני) הוכחות שבכרטיסי רדאון של פאואר קולור אין פגם.

אם יש לך זמן תחפש הוכחות שהRADEONים (9XXX) של POWERCOLOR לא איכותיים בעליל ותשים אותם בתראד חדש.

ננעל, יותר מים נטחנים פה מגולש במסעדת מק'ביצה בסיימון2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים