עבור לתוכן

מודינג מקצועי עם אחריות

Featured Replies

פורסם

שלום,רציתי לברר איפה אפשר ליצור מודינג אישי ע"י אנשים מוסמכים ולקבל על כך אחריות..

וכמה זה עולה

תודה יום טוב

• תגובות 38
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא יודע בנוגע לאחריות אבל יש פה את המשתמש ssR שעושה מודינג ברמה גבוהה מאוד.

לדעתי הוא הכי טוב בארץ ובין הטובים בעולם :)

בקשר למחיר- זה משתנה המון . תלוי מה אתה רוצה.. ואל תשכח שהחומרים עולים גם כסף.

שלח לו הודעה פרטית ואני מאמין שהוא יענה לך.

פורסם
  • מחבר

למען האמת, זה לא משהו רציני ממש.

כולה קופסה גדולה עם איזה בובה בפנים ועיצוב פנימי של החלקים, במחיר נורמלי...

אני לא רוצה משהו מפלצתי :P

פורסם

אחריות בטוח לא יהיה לך, אבל יש כמה אנשים שיכולים לעשות לך את המודינג. ואם משהו מתקלקל יש המון אנשים שישמחו לעזור לך.

אם תוכל לפרט בדיוק מה את ה רוצה שיעשו לך במארז אז נוכל לתת לך מחיר יותר מדויק.

פורסם
  • מחבר

אני חייב אחריות על המודינג, כי אם לדוגמא יהיה מצב שהחלקים יהיו קרובים אחד לשני ואז תהייה הפסקת חשמל + שריפה, אני צריך להאשים מישהו.

אם אין אחריות אז אין טעם ממש.

וכל מה שאני רוצה לעשות זה קופסה כסופה נחמדה כזאת עם חיתוך זכוכית, לא משהו רציני...

פורסם

אז תעשה לבד ותנסה לנסות להפיל אחריות על אחרים.

אם אתה רוצה מארז יפה, שיהיה קטלני, קנה משהו יקר ואזז יש לך כמה אחריות שבא לך, לא יודע על מה אבל יש.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, אני רוצה לעצב אותו ולא לקבל משהו מוכן.

ואחריות חשובה כדי שאם הבית שלי יעלה באש, החברה תיקח על עצמה את האחריות.

פורסם

לא נראה לי שיש מישהו יביא לך אחריות על מודינג .

וגם מה הקשר לשריפת חלקים .

איך יכולים להביא לך אחריות על קוספא ממתכת ?

וגם אם יביאו לך אחריות על המארז , ואחרי זה ישרפו לך החלקים אז זאת לא תיהיה אשמתם זאת כבר בעיה שלך .

ואם יש לך אחריות על החלקים אז כיף לך ואם אין אז נדפקת .

קיצר אין פראיירים שיבנו לך מארז ואז יהיו אחראים על כל הבית שלך .

פורסם
  • מחבר

צריך להבין שיש אחריות על כל דבר.

אם הבית נשרף, פותחים בוועדת חקירה.

ברגע שמגלים שהשריפה נבעה מתקלה בדיסק הקשיח, אז החברה שיצרה את הדיסק הקשיח תיקח אחריות (אם זה בתוקף)

אם השריפה נבעה מבנייה לא נכונה של המארז והחלקים היו קרובים מדי, מישהו צריך לקחת אחריות! :pissed:

פורסם

קודם כל אחריות אף אחד לא יתן לך. אם זה קריטריון קריטי מבחינתך אתה יכל להפסיק לחפש מישהו כזה.

דבר שני, אם אתה מביא שרטוטים העלות תהיה יותר נמוכה מאשר לומר למישהו שאתה צריך x,y,z ותתכנן לי איזה משהו

על תכנון לוקחים הרבה כסף גם על הייצור עצמו לוקחים לא מעט כסף.

אני לא יודע מה הפרוייקט שלך אבל קח בחשבון שזה לא יהיה 100-200 שקל וייתכן שגם לא 2000 שקל.

*אתה כל כך מתעקש על אחריות? תבטח את המחשב בחברת ביטוח :)

פורסם
  • מחבר

*אתה כל כך מתעקש על אחריות? תבטח את המחשב בחברת ביטוח :)

על זה גם חשבתי הרבה מאוד.

הם מבטחים את המחשב אם הוא נגנב או שנהרס בעקבות משהו אחר.

אם הוא מת בגלל עצמו או הורס את הבית, יכול להיות שמישהו אחר צריך לקחת אחריות.

אל תיקח את מה שאני אומר ברצינות, כי אני לא בטוח בדברים הללו.

חברות הביטוח יודעים איך לגנוב כסף מאנשים כמו הבנק.

אני מניח שאקנה סתם קופסה משעממת וטיפשית... :(

פורסם

רגע רגע רגע, אני עדיין לא מבין-

אתה מבקש מישהו שיעשה לך מודינג בצורה מקצועית, כלומר, מארז, ורוצה שהוא יקח אחריות על החלקים שבמחשב?

......אפשר לדעת מה לקחת ואיפה אפשר להשיג קצת מהחומר הזה? נראה לי משהו טוב.

מארז זה מארז. זה יכול להיות ליאן-לי ב 5000 שקל או אפילו קופסת קרטון (כן, קופסאות קרטון הן אחלה מארזים- סופגים רעש מעולה, נוחים לעבודה, מאוד ורסיטליים וגמישים בצורתם)

אבל למה לעזאזל שאותו בונה מארזים מוכשר/חברה יקחו אחריות על החלקים שבמחשב שלך, שאין להם שום קשר למארז- חוץ מהעובדה שהם זרוקים בתוכו?

האחריות על החלקים ניתנת מהחנות בה קנית אותם.

שריפה בבית שלך בגלל המחשב מכוסה ע"י הביטוח (אם יש לכם)

אני לא רואה פה שום קשר למארז (אלא אם אתה רוצה מארז שאיכשהו מעורב בו בנזין/חומר דומה)

אם אתה רוצה מארז כלשהו עם אחריות שהוא לא יתפוצץ או יקרוס בצורה רנדומלית, אני אפילו מוכן להכין לך אחד.

אבל לקחת אחריות על הבית שלך? WTF?

פורסם
  • מחבר

רגע רגע רגע, אני עדיין לא מבין-

אתה מבקש מישהו שיעשה לך מודינג בצורה מקצועית, כלומר, מארז, ורוצה שהוא יקח אחריות על החלקים שבמחשב?

......אפשר לדעת מה לקחת ואיפה אפשר להשיג קצת מהחומר הזה? נראה לי משהו טוב.

מארז זה מארז. זה יכול להיות ליאן-לי ב 5000 שקל או אפילו קופסת קרטון (כן, קופסאות קרטון הן אחלה מארזים- סופגים רעש מעולה, נוחים לעבודה, מאוד ורסיטליים וגמישים בצורתם)

אבל למה לעזאזל שאותו בונה מארזים מוכשר/חברה יקחו אחריות על החלקים שבמחשב שלך, שאין להם שום קשר למארז- חוץ מהעובדה שהם זרוקים בתוכו?

האחריות על החלקים ניתנת מהחנות בה קנית אותם.

פיקה אתה בכלל לא קורא את מה שכתבתי! :kopfpatsch:

ברגע שמגלים שהשריפה נבעה מתקלה בדיסק הקשיח, אז החברה שיצרה את הדיסק הקשיח תיקח אחריות (אם זה בתוקף)

אם השריפה נבעה מבנייה לא נכונה של המארז והחלקים היו קרובים מדי, מישהו צריך לקחת אחריות

מי שלוקח אחריות זה מי שבנה את המארז.

אם הייתי לומד פיזיקה וטכנולוגיה במשך 20 שנה, ומנוסה במודינג בערך 5 שנים, אז יכלתי להיות בטוח ולהכין את המודינג שאני רוצה בלי חשש. :-\

פורסם

קראתי. זה עדיין בולשיט מוחלט.

יש לוח אם, שעליו יושבים רוב החלקים פולטי החום (מעבד/כרטיס מסך בעיקר), ויש להם מרחק מוגדר מראש. מפה והלאה כלום כבר לא משנה-

אתה מוזמן אפילו לערום את שאר החלקים בערימה ולעטוף אותם בניילון נצמד שלא יזוזו אחד מהשני, לשריפה זה לא יכול לגרום, ולמעשה גם לשריפה של החלקים עצמם זה לא יכול לגרום.

תעיף מבט על הלאנבוקס של TT, המארז הכי דחוס בעולם- לא דווח על שום מקרי שריפה או שטויות בסגנון.

אז שאתה פולט שטות כמו "אם נשרף לי הבית שבונה המארז יקח אחריות", אתה מרתיע כל בונה אפשרי מלעזור לך בגלל שטות שאין לה סבירות לקרות.

הבעיה היא שסתם לדוגמה הספק עלול להתפוצץ בצורה רנדומלית (כן, זה קורה, קרה גם במחשב של אחותי בעל המארז הסטנדרטי), ואם זה מצית שריפה לך תדע אם ועדת החקירה תגיע למסקנה מפגרת כמו "החלקים היו קרובים מדי".

אתה לא יכול לבוא בדרישה הזויה שכזו.

פורסם
  • מחבר

:lol:

אל תשכח שאפילו אם המארז דחוס, יש לו אחריות.

הוא נוצר ע"י חברה מקצועית ומנוסה...

מקרה של שריפה כתוצאה מבניית מארז לא נכונה זה סיכוי של 1 לעשרות אלפים, אבל עדיין יש סיכוי.

אני רוצה להיות בטוח, זה הכול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים