פורסם 2008 ביולי 317 שנים שלום לכולם אני רוצה לנקות אבק מהמאוורר של המעבד ואני רוצה לדעת אם אני חייב גם להחליף משחת טרמית שאני עושה את זה?תודה מראש
פורסם 2008 ביולי 317 שנים ממש לא.אבל אולי כדאי לך.כמה זמן המשחה שם?הטמפרטורה גבוהה מדי?אם הטמפרטורה של המעבד בסדר אחרי ניקוי אבק אני לא רואה צורך להחליף משחה טרמית, אלא אם אתה רוצה לקרר אותו עוד יותר או משהו.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים עם תוכנה/דרך הביוס.אתה יכול פשוט להוריד את SpeedFanhttp://www.almico.com/sfdownload.phpבהצלחה.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים שלום לכולם אני רוצה לנקות אבק מהמאוורר של המעבד ואני רוצה לדעת אם אני חייב גם להחליף משחת טרמית שאני עושה את זה? תודה מראש אם אתה מפרק רק מאוורר אתה לא צריך להחליף משחה רק אם עבר לפחות שנה כדי להחליף אם התכוונתה כולל בלוק כי חלק מהגולשים קוראים לזה מאוורר אז מחייב בהחלת בקשר לתוכנה לך על EVEREST ..... אם הייתה אומר איזה מעבד יש לך היה יותר קל התאים תוכנה
פורסם 2008 ביולי 317 שנים שלום לכולם אני רוצה לנקות אבק מהמאוורר של המעבד ואני רוצה לדעת אם אני חייב גם להחליף משחת טרמית שאני עושה את זה?תודה מראשבאיזה מעבד מדובר, איזה סוקט ואיזה קרור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.