פורסם 2008 ביולי 317 שנים שלום. יש לי מחשב נייד של דל לטטויוד 1101. רציתי לשאול אם על הלוח אם יש אפשרות לשנות את החיבורים של ה סידירום?. כרגע הוינדוז לא עולה. אני לא מצליח לפרמט את המחשב בעקבות זאת. ניסיתי לפרמט דרך ה USB אבל לא הצלחתי. חבר הציע לי לבדוק אם אולי משהוא במגעים של הCD אולי תקול, אז שאלתי היא האם יש עוד מקום להכניס את הכבלים שלו? (אני מדבר על חיבור נוסף על הלוח אם)תודה
פורסם 2008 ביולי 317 שנים ברוך הבא לפורום.נא לערוך את כותרת הדיון כדי שתהיה יותר עניינית, לפי חוקי הפורום, כפי שהם מופיעים בדיון הנעוץ בראש הפורום.תודה.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים התשובה היא לא - לא ניתן לשלב CD אחר.מה בדיוק הקשר בין זה ש-WIN לא עולה לבין ה-CDROM? או שאין קשר.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר אני לא רוצה לחבר CD אחר, אני רק רוצה לשנות את המיקום שלו על הלוח אם, כי אני חושב שאולי משהוא במגעים זז. אין קשר בין הCD לווינדוז, אני פשוט רוצה לפרמט... ואני לא יכול לפרמט ללא הCD.עד כמה זה מסובך לפתוח את המחשב, לנסות לחבר מחדש את הסידי למקום שלו, ולסגור את המחשב? יש סיכוי שאם אני פותח את המחשב אני לא אוכל לסגור אותו?
פורסם 2008 ביולי 417 שנים האם אתה מדבר על ה-Latitude 100L? כי אני לא מכיר דגם 1101.ככל שידוע לי הכונן האופטי ב-100L נשלף. האם ניסית לשלוף אותו ולבדוק שהכל בסדר בחיבורים?מעבר לכך אין מה לעשות. שלא כמו בלוח אם של מחשב שולחני שבו יש בד"כ כמה חיבורי לכוננים, במחשב נייד יש רק אחד.אם נדפק משהו בכונן, אפשר להחליף אותו במעבדה או להזמין מ-EBAY.אם נדפק משהו בלוח האם, אין מה לעשות. החלפת לוח יקרה מאוד ובמחשב כזה ישן לא כדאית בעליל.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר טעות שלי, המחשב מדגם 110L א. הצלחתי להוציא את הCD ולהחזיר אותו למקום. זאת הייתה הבעיה שלו, אני מצליח לפרמט את המחשב!!!!!!תודה רבה!!. ב. יש לי גם בעיות במגעים של החשמל והלוח אם, כבר שלחתי אותו פעם לתיקון, ובמעבדה הלחימו את הלוח אם, הביעה חזרה שוב ולא בא לי להוציא עוד 600 שקלים. השאלה היא עד כמה זה מסובך לפתוח את המחשב ולהלחים את המגעים של הלוח אם?? מה הסיכוי שהמחשב לא יעבוד שוב אחרי ההלחמה? (אף פעם מלא עשיתי משהוא כזה או דומה...)
פורסם 2008 ביולי 717 שנים אם אף פעם לא עשית משהו כזה או דומה, לא נראה לי שתצליח. יש מעבדות פרטיות שאולי יוכלו לעשות את העבודה בפחות כסף מאשר מעבדת החברה. היה שמח שלפחות ה-CD עובד לך.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מחבר אתה מכיר אולי מדריך שיעזור לי לפתוח את הלפ טופ?? אני לא מצליח לפתוח אותו בגדול יש לי בעייה עם המגעים של הלוח אם והחיבור חשמל, במעבדה לא יקחו פכות מ500 שקל... אם אני לא אצליח להלחים אותו אז מקסימום אני אמכור את החלקים שלו...
פורסם 2008 ביולי 717 שנים למה הבעיה הזו גורמת? המחשב לא עובד לפעמים? נכבה / עושה restart לבד?פה יש פחות או יותר את כל המידע על המחשב.יש לך מושג בהלחמות בכלל שאתה רוצה להתעסק עם זה?
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר המחשב חייב משהוא שיחזיק את המגעים שלו בצורה מסוימת אם טיפה מזיזים אותו הוא נכבה. אם המגעים לא יושבים בדיוק בזוית הוא בכלל לא נדלק אין לי נסיון בהלחמות... מקסימום אני אזרוק את המחשב לפח. או שאני אנסה למכור חלקים שלו. תודה רבה על כל העזרה אני מקווה שאני אצליח להחזיר את המחשב לתפקוד מלא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.