עבור לתוכן

בעיה בנייד דל לטטויוד 110L

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי מחשב נייד של דל לטטויוד 1101. רציתי לשאול אם על הלוח אם יש אפשרות לשנות את החיבורים של ה סידירום?.

כרגע הוינדוז לא עולה. אני לא מצליח לפרמט את המחשב בעקבות זאת.

ניסיתי לפרמט דרך ה USB אבל לא הצלחתי.

חבר הציע לי לבדוק אם אולי משהוא במגעים של הCD אולי תקול, אז שאלתי היא האם יש עוד מקום להכניס את הכבלים שלו? (אני מדבר על חיבור נוסף על הלוח אם)

תודה

פורסם

ברוך הבא לפורום.

נא לערוך את כותרת הדיון כדי שתהיה יותר עניינית, לפי חוקי הפורום, כפי שהם מופיעים בדיון הנעוץ בראש הפורום.

תודה.

פורסם
  • מחבר

להבא אני אדע....

אפשר תשובה?

פורסם

התשובה היא לא - לא ניתן לשלב CD אחר.

מה בדיוק הקשר בין זה ש-WIN לא עולה לבין ה-CDROM? או שאין קשר.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לחבר CD אחר, אני רק רוצה לשנות את המיקום שלו על הלוח אם, כי אני חושב שאולי משהוא במגעים זז.

אין קשר בין הCD לווינדוז, אני פשוט רוצה לפרמט... ואני לא יכול לפרמט ללא הCD.

עד כמה זה מסובך לפתוח את המחשב, לנסות לחבר מחדש את הסידי למקום שלו, ולסגור את המחשב?

יש סיכוי שאם אני פותח את המחשב אני לא אוכל לסגור אותו?

פורסם

האם אתה מדבר על ה-Latitude 100L? כי אני לא מכיר דגם 1101.

ככל שידוע לי הכונן האופטי ב-100L נשלף. האם ניסית לשלוף אותו ולבדוק שהכל בסדר בחיבורים?

מעבר לכך אין מה לעשות. שלא כמו בלוח אם של מחשב שולחני שבו יש בד"כ כמה חיבורי לכוננים, במחשב נייד יש רק אחד.

אם נדפק משהו בכונן, אפשר להחליף אותו במעבדה או להזמין מ-EBAY.

אם נדפק משהו בלוח האם, אין מה לעשות. החלפת לוח יקרה מאוד ובמחשב כזה ישן לא כדאית בעליל.

פורסם
  • מחבר

טעות שלי, המחשב מדגם 110L

א. הצלחתי להוציא את הCD ולהחזיר אותו למקום. זאת הייתה הבעיה שלו, אני מצליח לפרמט את המחשב!!!!!!

תודה רבה!!.

ב. יש לי גם בעיות במגעים של החשמל והלוח אם, כבר שלחתי אותו פעם לתיקון, ובמעבדה הלחימו את הלוח אם, הביעה חזרה שוב ולא בא לי להוציא עוד 600 שקלים. השאלה היא עד כמה זה מסובך לפתוח את המחשב ולהלחים את המגעים של הלוח אם?? מה הסיכוי שהמחשב לא יעבוד שוב אחרי ההלחמה? (אף פעם מלא עשיתי משהוא כזה או דומה...)

פורסם

אם אף פעם לא עשית משהו כזה או דומה, לא נראה לי שתצליח.

יש מעבדות פרטיות שאולי יוכלו לעשות את העבודה בפחות כסף מאשר מעבדת החברה.

היה שמח שלפחות ה-CD עובד לך. :)

פורסם
  • מחבר

אתה מכיר אולי מדריך שיעזור לי לפתוח את הלפ טופ?? אני לא מצליח לפתוח אותו :kopfpatsch:

בגדול יש לי בעייה עם המגעים של הלוח אם והחיבור חשמל, במעבדה לא יקחו פכות מ500 שקל...

אם אני לא אצליח להלחים אותו אז מקסימום אני אמכור את החלקים שלו...

פורסם

למה הבעיה הזו גורמת? המחשב לא עובד לפעמים? נכבה / עושה restart לבד?

פה יש פחות או יותר את כל המידע על המחשב.

יש לך מושג בהלחמות בכלל שאתה רוצה להתעסק עם זה?

פורסם
  • מחבר

המחשב חייב משהוא שיחזיק את המגעים שלו בצורה מסוימת אם טיפה מזיזים אותו הוא נכבה. אם המגעים לא יושבים בדיוק בזוית הוא בכלל לא נדלק

אין לי נסיון בהלחמות... מקסימום אני אזרוק את המחשב לפח. או שאני אנסה למכור חלקים שלו.

תודה רבה על כל העזרה אני מקווה שאני אצליח להחזיר את המחשב לתפקוד מלא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים