פורסם 2008 ביולי 217 שנים הורדתי את הקאזה החדשה ביותר מהאתר הישראלי - קאזה 3.0יש לי אינטרנט של בזק (ללא חסימה של תוכנות שיתוף) וווינדוס XP
פורסם 2008 ביולי 217 שנים תכלס.. נראה לי שהבחור מעליי צודק. יש מצב שנכנסת לתרדמת בשנת 1996, והתעוררת עכשיו ?
פורסם 2008 ביולי 317 שנים ^ קצב הורדה איטי בטירוף.. מצד שני יש שם דברים שאי אפשר למצוא בשום מקום אחר, מבחר אדיר
פורסם 2008 ביולי 317 שנים ^ קצב הורדה איטי בטירוף.. מצד שני יש שם דברים שאי אפשר למצוא בשום מקום אחר, מבחר אדירבדיוק בגלל זה וגם קהילה מאוד תוססת כבר הרבה שנים.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים למה להוריד בתוכנה ?הנה אתר שאני מוריד ממנו מלא מלא שיריםwww.skreemr.comואתה מוצא את השיר , למשל EMINEMFile: Eminem - Like Toy Soldiers אתה לוחץ על Eminem - Like Toy Soldiers קליק ימני ואתה לוחץ SAVE AS
פורסם 2008 ביולי 317 שנים בפעם האחרונה שבדקתי, שירים עדיין היו מוגנים בזכויות יוצרים והורדה שלהם נחשבה לעבירה.אבל תקנו אותי אם אני טועה...עד אז,meirpolarisVaMpiRe MaSteRנוספה לשניכם אזהרה.לשאר הקהילה, תוכנות שיתוף חוקיות כל עוד משתמשים בהם להורדת תכנים לא מוגנים,גם אם אתם ושאר העולם מורידים בהם שירים, אל תדברו על זה בפורום, יש כאן חוקים ונא לא לעבור אותם.תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.