פורסם 2008 ביולי 217 שנים מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותם? עשיתי תבגרות היום וכבר מת לדעת אם צדקתי
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מתי שאני עשיתי את הבגרות (לפני שנתיים) אף אתר לא פירסם את התשובות.תנסו להשוות תשובות ביניכם.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר חח אנלא זוכר תשאלות אפילו ולא נתנו לנו לקחת את הבגרויות איתנו מה עושים?
פורסם 2008 ביולי 217 שנים הבגרות הזאתי לא הייתה כזו מסובכת , למדנו דלגלגים ומרבבים ואוגרי הזזה מפלגים מפענחים מונה מעלה ומטה וכו...ובסוף לא היה רכיב מורכב אחד.בכול מקרה עשיתי את שאלות 2,3,5 ו-7.ב-2 אני לא ממש זוכר אתה התשובה מצטער.ב-3 יצא לי ב- סעיף ב- 1 בערך של הפונקצייה, ובסעיף ג- יצא לי F=1 .בשאלה 5 יצא לי :A גג B) כפול B גג C גג על B גג C (מחוברים שניהם בשער AND בקיצור).שאלה 7 : ניראה לי F3 יצא C גג , A גג, B .אני לא בטוח במאה אחוז כי אני לא זוכר טוב...ד"א איך עושים גג במקלדת? , אני חושב שזה בסדר...
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מצטער, אני מחפש פה:http://www.geva.co.il/geva/cat3.asp?catid=423&parentid=136ואני לא ממש מוצא, אתה בטוח שיש?אם כן, אשמח לקישור.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים הבגרות הזאתי לא הייתה כזו מסובכת , למדנו דלגלגים ומרבבים ואוגרי הזזה מפלגים מפענחים מונה מעלה ומטה וכו...ובסוף לא היה רכיב מורכב אחד.בכול מקרה עשיתי את שאלות 2,3,5 ו-7.ב-2 אני לא ממש זוכר אתה התשובה מצטער.ב-3 יצא לי ב- סעיף ב- 1 בערך של הפונקצייה, ובסעיף ג- יצא לי F=1 .בשאלה 5 יצא לי :A גג B) כפול B גג C גג על B גג C (מחוברים שניהם בשער AND בקיצור).שאלה 7 : ניראה לי F3 יצא C גג , A גג, B .אני לא בטוח במאה אחוז כי אני לא זוכר טוב...ד"א איך עושים גג במקלדת? , אני חושב שזה בסדר...ב3 שהיה צריך להציב A=0 B=0 וC=1 יצא לך 1?אני עשיתי את 1 2 5 6
פורסם 2008 ביולי 217 שנים דאמנ פחח כמה אלקטרונאים מתי יהיהו תשובות?ועשיתי שאלות 1 2 5 7 :-*היה קלקיבלתי 100
פורסם 2008 ביולי 217 שנים ב3 שהיה צריך להציב A=0 B=0 וC=1 יצא לך 1?אני עשיתי את 1 2 5 6כן, יצא לי אחד, אני כמעט בטוח שזה נכון, חבר שלי בדק את התרגיל איתי והוא דיי טוב ועוד כמה חבריםוהשווינו ויצא אחד...בכול מקרה, מקווה שהלך לכולם (-:ויש לי טעות A גג + B בשאלה 5 ... מקווה שלא התבלבלתי שמה...
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר ב3 אחריי הצמצום יוצא b+bגג ואז 1 ישבתי הרבה זמן על התרגיל הזה כי בהתחלה לא ראיתי אבל איך שראיתי A+ AgagBgag איך עושים גגות? במפת תווית לאמצאתי ד"א מישהו עשה 4 והפונק' המצומצמת יצאה לו X+CY ? אז יש תשובות רשמיות או לא?
פורסם 2008 ביולי 217 שנים למי שעשה את שאלה 1מה יצא לכם A-C?ויש טעויות נגררות?כי נראה לי טעיתי ב2 בצמצום במפת קרנווכל התרגיל הלך אולי
פורסם 2008 ביולי 217 שנים ב3 אחריי הצמצום יוצא b+bגג ואז 1 ישבתי הרבה זמן על התרגיל הזה כי בהתחלה לא ראיתי אבל איך שראיתי A+ AgagBgag איך עושים גגות? במפת תווית לאמצאתי ד"א מישהו עשה 4 והפונק' המצומצמת יצאה לו X+CY ? אז יש תשובות רשמיות או לא? כן, בדיוק מה שיצא לי ,B + Bגג מצטמצם ל-1, ואז השאר לא אכפת כבר כי יש פלוסים ביניהם.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים וואי איזה סרט גם אני עשיתי, אבל אני לא בטוח שעשיתי טוב, ואין תשובות באינטרנט או משהו יש מצב אני יעלה לפה את הבחינה ומישהו שמבין טוב יפתור אותה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.