עבור לתוכן

הזמנתי ספרים מ-Amazon לפני חודש ועדיין לא הגיעו

Featured Replies

פורסם

לפני חודש הזמנתי מספר ספרים מאמזון ב-61$ כולל משלוח. עבר חודש והחבילה עדיין לא הגיע. זו לא הפעם הראשונה שאני מזמין מ-Amazon והחבילה בדרך כלל מגיע תוך שבועיים - שבועיים וחצי. ייתכן שהחבילה התעכבה בגלל העיצומים בדואר ואקבל אותה עוד מספר ימים. אולי לא. נגיד והחבילה אבדה איך אני מוכיח שלא קיבלתי אותה?

פורסם

לפני חודש הזמנתי מספר ספרים מאמזון ב-61$ כולל משלוח. עבר חודש והחבילה עדיין לא הגיע. זו לא הפעם הראשונה שאני מזמין מ-Amazon והחבילה בדרך כלל מגיע תוך שבועיים - שבועיים וחצי. ייתכן שהחבילה התעכבה בגלל העיצומים בדואר ואקבל אותה עוד מספר ימים. אולי לא. נגיד והחבילה אבדה איך אני מוכיח שלא קיבלתי אותה?

כנראה שהם נתקעו במכס

ופשוט תגיד להם שלא קיבלתה את החבילה

פורסם

מוזר מאוד

אני הזמנתי כמה ספרים מ-Amazon.jp והם עברו כל הדרך מיפן, לצרפת, ועד לבית שלי בכשבוע

יש שם אפשרות לעקוב אחרי החבילה, לראות כל פעם איפה היא ובאיזה שלב... ככה תדע איפה היא נתקעה ואולי גם למה

אם היתה כזאת אפשרות באמזון היפני, אני בטוח שיש כזאת באמריקאי

בכל מקרה אני חושב שההוכחה לכך שלא קיבלתה אותה, היא שלא חתמתה על שום מסמך שמעיד שקיבלת אותה [אותו מסמך שהשליח רוצה שתחתום עליו בתמורה לחבילה]

אגב תצפה לשלם מכס :P אותי זה הפתיע ודיי ביאס

פורסם

מה קורה באמת עם שביתית הדואר היא לא נגמרה?

פורסם

זה ממש לא קשור לעיצומים של הדואר

מכיוון שבזמן העיצומים אני קיבלתי כ2 חבילות תוך 10 יום

אחת מבריטניה ואחת מהונג קונג

פורסם
  • מחבר

זה לא טוב. זאת אומרת או שהחבילה במכס או שהיא אבדה. חיפשתי מייל של שירות לקוחות באתר של אמאזון ולא מצאתי. יכולים לעזור?

פורסם

קודם כל תעשה מה שהצאתי לך בקשר ל"לעקוב אחרי החבילה", 100% שיש אופציה כזאת

אם תראה שהיא באמת הגיעה לארץ לפני זמן מה, תתקשר לסניף של המכס או משהו ותשאל אותם לגבי זה

פורסם
  • מחבר

ב-Amazon.com אין כזאת אפשרות במעקב הזמנות. לפחות לא אחת שאני יודע.

פורסם

יש עיצומים בדואר

גם אני הזמנתי ב10 מוצר וקיבלתי אותו רק אתמול, היה כתוב שזאת הודעה שניה, אבל לא קיבלתי אף הודעה ראשונה...

פורסם

יש עיצומים בדואר

גם אני הזמנתי ב10 מוצר וקיבלתי אותו רק אתמול, היה כתוב שזאת הודעה שניה, אבל לא קיבלתי אף הודעה ראשונה...

זה לא בגלל העיצומים

פורסם
  • מחבר

יש עיצומים בדואר

האמת זה לא בגלל העיצומים. זה בגלל דוורים עצלנים. לי זה קרה לפחות 5 - 6 פעמים.

פורסם

במכס אני בספק שזה תקוע.

הם או הואר היו שולחים לך מכתב.

פורסם
  • מחבר

אולי בגלל עיצומים הדואר לא משך חבילות ממכס.

המוצרים שקיבלתם במהלך העיצומים היו בשווי כולל מעל 50$ (לחבילה)? כי יכול להיות שהם לא עברו דרך המכס.

פורסם

גם אני באותו מצב..

הזמנתי ב3.6 (לפני יותר מ4 שבועות) שני ספרים בשווי של 63$ מאמזון, ועדיין לא קיבלתי אותם. (הסתמכתי על כך שאני אקבל אותם לאחר שבועיים כמו רוב הביקורות שראיתי באינטרנט לגבי המשלוח)

כשבוע לאחר ההזמנה קיבלתי מייל שהמוצר יגיע עד ה18 ביולי..

פורסם
  • מחבר

החבילה שלך התעכבה. החבילה שלי נשלחה ב-2 ליוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים