פורסם 2008 ביולי 217 שנים גיליתי לאחרונה שכל מי שיש לו גרסה 5.1 של איי סי קיו, קיבל הודעה שעליו להתקין גרסה 6 והתוכנה מסרבת להדלק במקרה ולא תתקינו...האם גם לכם קרה?זה מעצבן, כי אני אהבתי את 5.1, גרסה 6 תוספת המון מקום בזיכרון בין 26 - 80 מגבייט. זה מטורף... ואם זה לא מספיק, היא קורסת לסירוגין...(ולא התקנתי שום תוסף ושום boringcq ודומיו...), לפחות שיפרו את ההיסטוריה...האם יש עוד שמרגישים כמוני? ראיתי ברשת patch שכביכול מונע מההודעה להופיע (הוא בכלל מוריד פרסומות בגרסה 5.1, אבל הוא לא עובד וההודעה עדיין מופיעה)התחליפים הם Pidgen, Miranda וגם Trillian והם ממש לא מתקרבים (בתור אחד שמשתמש רק באיי סי קיו) לתוכנה האמיתית.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים אמת, היום בבוקר זה הכריח אותי לשים 6 ואני עדיין מנסה לחנך אותו.אולי ננסה להתקין ICQ 2003 או משו כזהובכלל מסנג'ר הרבה יותר נוח, אני משתמש בו כראשי+אפשר לשים עליו פאצ'ים טובים
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר כן אבל אין בו ICQ... (כפרוטוקול, לא התוכנה עצמה)... icq 2003 ממה שזכור לי עבד לא משהו, הוא גם מיושן.יש לך לינק? כי לא מוצא...עריכה: מנסה להוריד את ה-Pidgin, נראה לי האתר שלהם נפל... דווקא עכשיו?!
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר Pidgin יותר יפה? אל תגזים... הצלחתי להוריד אותו, והוא מכוער יותר ממה שזכרתי... הוא גם חוצפן, מחק לי את התמונה בצד.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים לא יודע מה איתכם אני עדיין משתמש ב ICQ PRO B 2003 \הוא אייסקיו מאובטח , שומר אוטומטית את הרשימה בלי הרבה תוספות כמו המצלמה והמיקרופון וכל הבולשיט הזה.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר שכנעתם אותי, אני מוריד את 2003b pro הישן והטוב.... (רק באסה שאין בו Avatar)
פורסם 2008 ביולי 217 שנים אז ככה, היום לרובנו קפצה ההודעה שאנחנו חייבים לשדרג לגירסא המסורבלת .. ICQ 6 הנה פאץ' שתתקינו אותו והוא יאפשר לכם להישאר עם 5.1 *קרדיט למישהו מפורום אחר שהביא את זה ולא לי !!* איך להשתמש : מחקו את האייסיקיו 5.1 מהמחשב שלכם, והתקינו אותו מחדש. לאחר מכן, אל תפעילו אותו ! יקפוץ לכם חלון של הכניסה לאייסיקיו, סגרו אותו, והתקינו את הפאץ', לאחר מכן הפעילו את האיסיקיו ועובד אם יש בעיות תרשמו פה.. הורדה : http://www.speedshare.us/uploads/ICQpatch548344.rar ניסיתי וזה עובד, וחזרתי לאיסיקיו 5.1 :> טוב גם ככה לרוב אני במסנ'
פורסם 2008 ביולי 217 שנים איך רואים שישראלים אחראים על איסיקיו..רק ישראלים מסוגלים להכריח אותך להתקין עידכון פשוט בושה..תביעה ייצוגית!האיסיקיו החדש מגעיל לגמרי
פורסם 2008 ביולי 217 שנים תיארתי לעצמי שהיא כבר נמכרה אבל כמו שאפשר לראות השורשים הישראלים עדיין נמצאים ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.