עבור לתוכן

ZUNE 30GB בזול, כדאי? (כי הפלאפון שבק חיים..)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סרט שעה וחצי ושמיעת שירים שעה זה ממש לא מספיק..

אני בניתי על 4-5 שעות מוזיקה ושעתיים-שעתיים וחצי סרט.. אין מצב?

כנראה הסוללה שלו ממש חלשה...

פורסם

אל תשקח שזה נגן עם דיסק קשיח...

אולי תקנה ZEN 32GB עם סוללה הרבה יותר חזקה

זו אחת הסיבות שלא שווה לקנות את הזון 1, כי יש נגני פלאש באותו נפח.

שמע תבדוק אצל MS את הסוללה שלו, כמה וידאו היא מספקת וכמה אודיו...

פורסם
  • מחבר

אל תשכח שאני מאוד מוגבל תקציבית.. יש הבדל רציני בין 500 ל1500..

במייקרוסופט אומרים 14 שעות מוזיקה ו4 וידאו..

אם הנתונים האלה נכונים, אמורות להשאר לי סביבות 5 שעות מוזיקה אחרי שצפיתי בסרט של שעתיים וחצי. זה נתון בהחלט סביר, אבל כמעט אף חברה לא עומדת בזמני סוללה שהיא מפרסמת..

כאן אני שוב חוזר להתלבטות בין הזון לבין נגן מבוסס פלאש עם פחות נפח ומסך יותר קטן (שלא יאפשר לי לצפות בסרטים), אבל מצד שני נגן יותר קומפקטי ועמיד בפני נפילות וגם זמן סוללה יותר ארוך.. אני חייב לברר איכשהו את זמן הסוללה של הזון 1.

פורסם

החברות עומדות בזמנים בדיוק...

אלו התנאים: הכל צריך להיות 128KBPS

עוצמה על 30%

המסך כבוי

תבדוק ככה ותראה שזה בדיוק מה שהיצרנית מציינת

בוידאו גם אותו דבר חוץ מהמסך

נראה לי בערך יספיק לך כן...

פורסם
  • מחבר

אחוז גדול מהשירים שלי הוא יותר מ128.. ואין מצב שמישהו מסוגל לשמוע במטוס על 30%.. אתה פשוט לא תשמע כלום בגלל הרעש של המנועים.

בכל מקרה אני חושב שאני אלך על הזון בסוף.. מקסימום אני אשלים כמה שעות מוזיקה של הטיסה עם הפלא' (דבר שיעלה מאוד את רמת העצבים שלי.. אבל חפיף :P)

חות מזה שזו באמת בעיה.. אין הגיון בזה שחברה בודקת את הסוללה של המכשיר ומפרסמת נתונים רק על פעולה מינימלית.. בינינו, כמה אנשים שומעים על 30% וב128KBPS...

בסופו של דבר מה שעושה לי את ההבדל זה המחיר.. 200-500 שקל הבדל בין הדיל הספציפי שלי לבין כל נגן אחר מאותה קטג' (ואני מדבר על יד שניה) ו30GB יספיקו לי. נקווה שאני לא אמות מהסוללה.

אני אשמח אם עוד מישהו יגיב, בייחוד אם למישהו הזה יש זון 30GB ::)

פורסם

אני גם מעוניין לקנות את ה zune ורציתי לדעת אם כבר יצא תמיכה בשירים בעברית למכשיר?

בתוכנה אני יודע שיש אבל קצת מבאס שאין תמיכה בעברית במכשיר..

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים