עבור לתוכן

ההתקנה של Ad-Aware 2008 נתקעת באמצע התהליך

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לאחר המלצות שקיבלתי כאן בפורום, החלטתי להתקין את הגרסה החינמית של Ad-Aware 2008

בשלב כלשהו לאחר תחילת ההתקנה, אני מתבקש להקיש קוד עבור המוצר ברישיון, או ללחוץ על FREE עבור הגרסה החינמית.

לאחר לחיצה על FREE ,תהליך ההתקנה פשוט נתקע (כפי שמראה התצלום כאן) ולא ממשיך הלאה!

הסרתי את ההתקנה הכושלת באמצעות YOUR UNINSTALLER ,הורדתי מחדש את קובץ ההתקנה (הפעם ממקור אחר), וליתר ביטחון אפילו נטרלתי את נורטון אנטי- וירוס ואת חומת האש של ווינדוס.

שום דבר לא עוזר. ההתקנה שוב נתקעת באותו מקום בדיוק!!!

מה עושים? האם מישהו ניתקל בתופעה הזו? :kopfpatsch:

האם יתכן שמפתחי התוכנה החליטו להפסיק לחלק את הגרסה החינמית שלהם?

תודה!

[attachment deleted by admin]

פורסם

כמה זמן נתת לו לרוץ מהנקודה הזאת? כל עוד אין שגיאה או "ישום לא מגיב" אז זה לא עושה רושם של תקיעה.

יכול להיות שהוא מתעדכן מול השרת של החברה והשרת מגיב לאט.

פורסם
  • מחבר

Vatos-Locos

עכשיו אני כבר בברוך רציני.

כשראיתי שאני לא מקבל תגובות לאשכול שפתחתי, החלטתי לקחת יוזמה ולרכוש רישיון לתוכנה Ad-Aware 2008 Plus

אמנם, אמרתם לי שהגרסה החינמית מספיקה, אבל חשבתי שאולי הגרסה בתשלום תהיה תקינה ותעבוד כמו שצריך.

מתברר שטעיתי בצורה קשה. גם כאן הייתה הבעיה של "התקיעה", כולל הודעות שגיאה. בסופו של דבר איכשהו התוכנה הותקנה, אבל נתנה לי הודעות שגיאה (כאן בתצלום)

ניסיתי להסיר את התוכנה באמצעות "YOUR UNISTALLER 2008" אבל ההסרה לא הייתה שלמה, כי קיצורי הדרך עדיין נשארו על שולחן העבודה, וגם התיקייה Lavasoft עדיין מופיעה ב- program files .כל הניסיונות למחוק אותה ידנית, לא מצליחים.

בצעד של ייאוש, ניסיתי לבצע שחזור מערכת לנקודה של לפני כל ניסיונות ההתקנה וההסרה, אך השחזור לא הצליח. קיבלתי הודעה לפיה " ארעה שגיאה שלא צויינה במהלך שחזור המערכת"

התקשרתי לתמיכה הטכנית של HP ( יש לי מחשב HP PAVILION שולחני באחריות), הם אמרו לי לפנות בכתב לתמיכה של יצרנית התוכנה, כדי שיגידו לי כיצד להסיר את התוכנה באופן ידני.

כמו כן האם אמרו שבמידה וזה לא יעזור, הרי שהדרך היחידה להחזיר את הפונקציה של "שחזור המערכת" לתפקד כמו שצריך, זה להחזיר את המחשב למצב הגדרות היצרן שלו! :kopfpatsch:

כמובן שפניתי עוד בלילה לתמיכה של יצרנית התוכנה, ואף הוספתי שם תצלומים של כל הודעות השגיאה, אך בינתיים לא קיבלתי מהם שום תגובה!

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים