פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר השאלה שלי היא כזאת בכללי: אם אני על OC לזיכרונות ונשרף לי איזשהו חלק (חס וחלילה) אז אני מאפס תביוס מוציא תסוללה וזה אומר שגם אם הזיכרונות היו בOC הם מתאפסים??ויש הבדל כל כך גדול לעשות OC לזיכרונות?? שעיקר הOC מתמקד במעבד.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים יש מערכת יחסים בין הזכרונות לבין המעבד לא משנה איזה מחלקים תשים, תמיד תהיה מערכת יחסים בינהם, לא תמיד הזכרונות שלך יהיו ב OCאם אתה שורף את הזכרונות שלך, סביר להניח שלאפס את הביוס לא יעזור לזכרונות.אבל נראה לי שהתכונת שאם אתה עושה OC לזכרונות זה נצרב עליהם, אז לא, כל הגדרות OC נשמרים בלוח(ביוס), ולא נצרבים על המעבד, או הזכרונות, או כרטיס המסך.הכל נשמר בביוס, ואפשר לאפס CMOS והכל יחזור לקדמותו.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר darq תודה אחי זו התשובה שחיפשתי!!!!! אז תוכלו להגיד לי רק אחרי שאני יעללה תמונה מCPU-Z אם הזיכרונות שלי על OC בלי תמונה אי אפשר לדעת?? אז זה לא משנה לי אם כל הממערכת על OC אחרי שאני לוקח לתיקון מוציא תסוללה והכול חוזר כאילו לא קרה כלוםם
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר אני יודע איך לעשות OC והכול, אבל בכל זאת עזרה אפעם לא מזיק אז אני רוצה להגיע ל3.6 אני מקווה שאני יגיע ושהספק לא יגביל אותי.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר דור אחי תביןן אני לא רוצה לעשות OC לזיכרונות בכלל, זה לא המטרה שלי.שעשיתי OC רציתי לדעת אם נעשה לזיכרונות גם OC זו הייתה הכוונה שליי
פורסם 2008 ביולי 317 שנים ב 3.3Ghz הזכרונות עושים או OC או DC.ב3.6 כבר אפשר לחלק את זה ללא OC או DC לזכרונות.OC קטן לזכרונות לא צריך להיות בעיה כל עוד אתה נותן להם תוספת מתח בהתאם.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים אם תעלה לתדר באס של 400Mhz עם מכפלה 9 למעבד ומחלקי זכרונות ב1:1. תקבל - מעבד שעובד בתדר של 3.6Ghz וזכרונות שעובדים בתדר הסטוק שלהם שהוא 800Mhz.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר אוקי תודהה אני יעשה את הOC לאחר שאני יפרמט תמחשב ויתקין XP למה ישלי בעיות במערכת עם הVISTA.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.