עבור לתוכן

לכבוד הקיץ: מתכונים למילקשייקים/ברד ושאר ירקות (או משקאות?)

Featured Replies

פורסם

בסיס חלב לא עובד עם חלק גדול מהפירות לדעתי, למשל עם אבטיח או תפוזים.

מה שכן זה עובד טוב עם אפרסקים,בננות ותותים.

ומנגו וקיווי.

כעקרון חלב בננה עם קרח זה פשוט וטעים.

• תגובות 44
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לאדע אני לא מת על חלב בתור בסיס, זה נורא כבד, ועוד שמוסיפים פירות...

מחר נקנה בסופר אננס משומר,מלון וכל השאר...

צריך לקטוש את הקרח לפני או בזמן שעושים את המשקה? כי תמיד עד שהקרח נקטש זה נהיה קצף

פורסם

ומנגו וקיווי.

מחזק, זה גם עובד טוב עם הבננות עם ה"דבש" שאף אחד לא רוצה.

פורסם
  • מחבר

עשיתי עכשיו: אבטיח,מלון,נקטרינה,ענבים ויצא טירוף!

שמתי כמה קוביות קרח וקטשתי אותם חלקית, ככה שהמשקה עצמו קר, ולפעמים יש חתיכות קרח קטנות ;D

פורסם

ומנגו וקיווי.

אני היתי מוותר על הקרח ומוסיף תמצית ווניל

פורסם

קח משהו כמו 3-4 בננות

תפוח או שניים

חצי מהבלנדר שים חלב, שים את אלה בפנים ושים 4 כפיות סוכר(או יותר לפי הטעם)

תערבב

אח"כ תשים קרח(לא קטוש)

משהו כמו קובייה-2- לא להגזים...

מאוד פשוט ומאוד טעים

אפשר אותו דבר בלי בננה או בלי תפוח

אבל אם נגיד אתה שם בלי תפוח, שים 2 בננות יותר , כנ"ל ההפך

פורסם

פתאום אני מרגיש בעל עוצמה במטבח, כל הירקות מסתכלים עלי באימה, כי הם יודעים שאני מסוגל למעוך אותם בלי לחשוב פעמיים

לחתימה :)

חיפשתי משהו כזה

פורסם

תעשה ניסויים עם אלכוהול בנאדם. תכין איזה משקה תפוח-מנגו אלכוהולי או משהו. יכול לצאת חזק.

תשתמש באציטון.

פורסם

למילקשייק על בסיס חלב ובננה, אני מאוד ממליץ להוסיף תמרים במקום סוכר (כמובן בלי הגרעינים). האמת שלאכול תמרים אני לא אוהב במיוחד אבל במילקשייק זה יוצא מאוד טעים. אם הם קשים, רצוי לרכך אותם במים חמים. עוד יותר טוב, לטחון את התמרים במים חמים ולקרר את זה לשימוש מאוחר יותר.

עוד רעיון זה להקפיא ענבים בפריזר (מינימום 3 שעות) ואז לזרוק לבלנדר עם או בלי פרי נוסף. כנ"ל אוכמניות, חתיכות מלון, חתיכות אננס...

אם אתה אוהב ברד והבלנדר עומד בזה, הכי פשוט לשים תרכיז מיץ (לימון/תפוזים וכו') ולהוסיף פי 3 מהנפח של התרכיז, קוביות קרח. בדרך כלל, היחס למיץ הוא 1:5 אבל בברד וגלידה צריך טעם מרוכז יותר. אם לא מגזימים בזמן הטחינה, מתקבלת גלידת סורבה/ברד. אפשר להוסיף לזה קצת משקאות אלכוהוליים ובקייץ זה נהדר. אם מתקבל נוזל סמיך, אפשר לשים בפריזר ל-3 עד 5 שעות ולטחון שוב. זה ישבור את גבישי הקרח וייצר גלידה/סורבה.

סורבה תה: להכין תה חזק עם הרבה סוכר, לקרר ולהקפיא בתבנית קוביות קרח. לשים בבלנדר. כמובן שאפשר להוסיף לזה רום, ברנדי וכו'...

פורסם

יש לי רום יש לי קרח יש לי בלנדר,ויכול להיות שיש לי חלב קוקוס שגם אם לא זה קל להשיג

השאלה היא אם אפשר להשתמש באנאנס משומר ? מה אתה אומר ?

בחיים לא ניסיתי אם אננס משומר , בכל אופן לא רואה בעיה מיוחדת , אולי קצת פחות טעים ויותר מתוק מחמוץ , אבל אמור לצאת גם אחלה.

בדוק יהיה יותר טוב מכל הזבל שמוכרים בתוך בקבוק , וואנבי Pinia Colada.

פורסם

חברה,

כתוש.

לא קטוש.

תלמדו עברית.

בכל מקרה, אני ממליץ על דאקירי קפוא (frozen daiquiri). יש מתכונים באינטרנט, אבל בגדול זה רום, טריפלסק, מיץ לימון, ליקר מתוק כלשהו + פרות טבעיים, והרבה קרח כתוש.

פורסם
  • מחבר

וואי נכון כתוש.. ואני כבר 3 עמודים אומר קשוט, זה נראה אז כזה נכון, עכשיו אני מרגיש כמו טאמבל שאני כותב קטוש ;D

תגידו, שאומרים במתכונים לאייסקפה להוסיף אספרסו, מאיפה אני מביא?

פורסם

חח אני כתבתי קטוש כי ראיתי שכולם פה כתבו, וחשבתי שכותבים כתוש, אז חשבתי שאני טועה :kopfpatsch:

פורסם

תעשה ניסויים עם אלכוהול בנאדם. תכין איזה משקה תפוח-מנגו אלכוהולי או משהו. יכול לצאת חזק.

תשתמש באציטון.

אתה מנסה להרוג אותו?! :screwy:

פורסם

אם כבר ניסית לעשות אייסקפה- תנסה את זה:

קח חצי חבילה של גלידת וניל טובה

אם יש לך מכונת אספרסו בבית, שים משהו כמו חצי כוס של אספרסו כפול

שים קצת קרח (מוסיף הרבה לטעם)

=> שים הכל בבלנדר

מלה שלי, יוצא מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים