פורסם 2008 ביולי 117 שנים בסיס חלב לא עובד עם חלק גדול מהפירות לדעתי, למשל עם אבטיח או תפוזים.מה שכן זה עובד טוב עם אפרסקים,בננות ותותים.ומנגו וקיווי.כעקרון חלב בננה עם קרח זה פשוט וטעים.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מחבר לאדע אני לא מת על חלב בתור בסיס, זה נורא כבד, ועוד שמוסיפים פירות...מחר נקנה בסופר אננס משומר,מלון וכל השאר...צריך לקטוש את הקרח לפני או בזמן שעושים את המשקה? כי תמיד עד שהקרח נקטש זה נהיה קצף
פורסם 2008 ביולי 117 שנים ומנגו וקיווי.כעקרון חלב בננה עם קרח זה פשוט וטעים.מחזק, זה גם עובד טוב עם הבננות עם ה"דבש" שאף אחד לא רוצה.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מחבר עשיתי עכשיו: אבטיח,מלון,נקטרינה,ענבים ויצא טירוף!שמתי כמה קוביות קרח וקטשתי אותם חלקית, ככה שהמשקה עצמו קר, ולפעמים יש חתיכות קרח קטנות ;D
פורסם 2008 ביולי 117 שנים ומנגו וקיווי.כעקרון חלב בננה עם קרח זה פשוט וטעים.אני היתי מוותר על הקרח ומוסיף תמצית ווניל
פורסם 2008 ביולי 117 שנים קח משהו כמו 3-4 בננותתפוח או שנייםחצי מהבלנדר שים חלב, שים את אלה בפנים ושים 4 כפיות סוכר(או יותר לפי הטעם)תערבבאח"כ תשים קרח(לא קטוש)משהו כמו קובייה-2- לא להגזים...מאוד פשוט ומאוד טעיםאפשר אותו דבר בלי בננה או בלי תפוחאבל אם נגיד אתה שם בלי תפוח, שים 2 בננות יותר , כנ"ל ההפך
פורסם 2008 ביולי 117 שנים פתאום אני מרגיש בעל עוצמה במטבח, כל הירקות מסתכלים עלי באימה, כי הם יודעים שאני מסוגל למעוך אותם בלי לחשוב פעמיים לחתימה חיפשתי משהו כזה
פורסם 2008 ביולי 117 שנים תעשה ניסויים עם אלכוהול בנאדם. תכין איזה משקה תפוח-מנגו אלכוהולי או משהו. יכול לצאת חזק.תשתמש באציטון.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים למילקשייק על בסיס חלב ובננה, אני מאוד ממליץ להוסיף תמרים במקום סוכר (כמובן בלי הגרעינים). האמת שלאכול תמרים אני לא אוהב במיוחד אבל במילקשייק זה יוצא מאוד טעים. אם הם קשים, רצוי לרכך אותם במים חמים. עוד יותר טוב, לטחון את התמרים במים חמים ולקרר את זה לשימוש מאוחר יותר. עוד רעיון זה להקפיא ענבים בפריזר (מינימום 3 שעות) ואז לזרוק לבלנדר עם או בלי פרי נוסף. כנ"ל אוכמניות, חתיכות מלון, חתיכות אננס...אם אתה אוהב ברד והבלנדר עומד בזה, הכי פשוט לשים תרכיז מיץ (לימון/תפוזים וכו') ולהוסיף פי 3 מהנפח של התרכיז, קוביות קרח. בדרך כלל, היחס למיץ הוא 1:5 אבל בברד וגלידה צריך טעם מרוכז יותר. אם לא מגזימים בזמן הטחינה, מתקבלת גלידת סורבה/ברד. אפשר להוסיף לזה קצת משקאות אלכוהוליים ובקייץ זה נהדר. אם מתקבל נוזל סמיך, אפשר לשים בפריזר ל-3 עד 5 שעות ולטחון שוב. זה ישבור את גבישי הקרח וייצר גלידה/סורבה.סורבה תה: להכין תה חזק עם הרבה סוכר, לקרר ולהקפיא בתבנית קוביות קרח. לשים בבלנדר. כמובן שאפשר להוסיף לזה רום, ברנדי וכו'...
פורסם 2008 ביולי 117 שנים יש לי רום יש לי קרח יש לי בלנדר,ויכול להיות שיש לי חלב קוקוס שגם אם לא זה קל להשיגהשאלה היא אם אפשר להשתמש באנאנס משומר ? מה אתה אומר ? בחיים לא ניסיתי אם אננס משומר , בכל אופן לא רואה בעיה מיוחדת , אולי קצת פחות טעים ויותר מתוק מחמוץ , אבל אמור לצאת גם אחלה.בדוק יהיה יותר טוב מכל הזבל שמוכרים בתוך בקבוק , וואנבי Pinia Colada.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים חברה,כתוש.לא קטוש.תלמדו עברית.בכל מקרה, אני ממליץ על דאקירי קפוא (frozen daiquiri). יש מתכונים באינטרנט, אבל בגדול זה רום, טריפלסק, מיץ לימון, ליקר מתוק כלשהו + פרות טבעיים, והרבה קרח כתוש.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מחבר וואי נכון כתוש.. ואני כבר 3 עמודים אומר קשוט, זה נראה אז כזה נכון, עכשיו אני מרגיש כמו טאמבל שאני כותב קטוש ;Dתגידו, שאומרים במתכונים לאייסקפה להוסיף אספרסו, מאיפה אני מביא?
פורסם 2008 ביולי 117 שנים חח אני כתבתי קטוש כי ראיתי שכולם פה כתבו, וחשבתי שכותבים כתוש, אז חשבתי שאני טועה
פורסם 2008 ביולי 117 שנים תעשה ניסויים עם אלכוהול בנאדם. תכין איזה משקה תפוח-מנגו אלכוהולי או משהו. יכול לצאת חזק. תשתמש באציטון. אתה מנסה להרוג אותו?!
פורסם 2008 ביולי 217 שנים אם כבר ניסית לעשות אייסקפה- תנסה את זה:קח חצי חבילה של גלידת וניל טובהאם יש לך מכונת אספרסו בבית, שים משהו כמו חצי כוס של אספרסו כפולשים קצת קרח (מוסיף הרבה לטעם)=> שים הכל בבלנדרמלה שלי, יוצא מעולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.