עבור לתוכן

זקוק לחוו"ד לפני קניה על ASUS F5RL תקציב עד 4000

Featured Replies

פורסם

המחשב עולה כ3700 ש"ח.

http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-PCLaptop&model_id=704702

הוא אמור לשמש את אבא שלי בעיקר לגלישה באינטרנט וקצת OFFICE.

לפי המפרט זה נראה מחשב עם תמורה טובה לכסף. גם שנתיים אחריות ולא שנה, גם מעבד C2D וגם כרטיס מסך של ATI.

מישהו יודע איך האחריות של רונלייט?

יש המלצות אחרות באותו סכום?

פורסם

בסה"כ אני מכיא אחריות של רונלייט על מוצרי GPS והבנתי שהיא לא רעה .... אבל אני לא התנסי כככה שזה בעירבון מוגבל...

חוץ מזה כנס ל KSP תראה קצת מחשבים של גיגהבייט כי יש להם גם תמורה טובה למחירים טובים תתרשם קצת ותחליט...

אבל בכללי גם המחשב שראית נראה לא רע בכלל וייענה על השימושים שלך....

עכשיו סתם עצה לי אליך אם אתה רוצה מחשב שישמש רק ליישומי אופיס ואינקנט אז תלך על מחשב עם מותג חזק לדוגמת DELL תקח מפרט יותר צנוע עם כרטיס מסך מובנה ...וככה תרוויח עוד זמן סוללה תקבל מותג חזק ויש לך עוד שנת אחריות..!

לי יש גיגהבייט כי רציתי גם כרטיס מסך טוב ועוד כמה שטויות במחיר זול יותר אז התפשרתי ואני מרוצה אבל לאבא שלך אין צורך בזה אז קח לו משהוא אחר....!

פורסם

סתם שתדע: "כרטיס מסך" זה של ATi הוא עדיין כרטיס מסך מובנה, והביצועים שלו יהיו נחותים מה-Intel X3100 (למרות שכנראה גבוהים יותר מה-GMA 950).

פורסם

האמת שמפרט המחשב מעולה למחיר בו הוא נמכר. כלומר עלות תועלת בהחלט טובה.

לצרכים שפרטת הוא בהחלט מספק. אין קשר לסוג כרטיס המסך בין אם הוא משולב או לא. וד"א כרטיס המסך הוא X1100 ולא X300 כפי שצוין כאן.

לגבי האחריות, כל ניידי ASUS מגיעים עם שנתיים אחריות בינלאומית, רונלייט הינה יבואן ניידי ASUS בישראל וככזה הינה נציגת היצרן ונותנת האחריות.

בקיצור, לך עליו, מחשב שנראה טוב ומספק תמורה טובה בעד הכסף.

שלומי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים