פורסם 2008 ביוני 3017 שנים שלוםלאחר שהתקנתי את קרספרקי 2009 והרצתי בדיקה הוא אמר לי שיש פריצת הבטחה בFLASH שאני משתמש בו וכדי לי לעדכן אותו לגירסא חדשה יותר אז עשיתי מה שהוא אמר לי מחקתי את הקודם ונכנסתי לאתר שהוא נתן והתקנתי מחדש עכשיו למרות שהוא מותן אצלי כשאני נכנס לאתר שדורש FLASH דרך IE הוא אומר לי שעלי להתקין אותו וכשאני אומר לו להתקין הוא נותן לי את השגיאה הבא(שבתמונה). נכנסתי לאתר שרשום ועשיתי את כמעט הכול(או את הכול אני כבר לא זוכר) ועדין הוא לא נותן לי להתקין....יש למשהו רעיונותתודה מראש[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים תנסה את זה :תיכנס למאפיינים של ה IE ותיכנס ללשונית האבטחה , תקליק על DEFAULT SETTINGS , אח"כ תקליק על CUTSTOM SETTINGS ותלחץ של על RESET
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר תנסה את זה :תיכנס למאפיינים של ה IE ותיכנס ללשונית האבטחה , תקליק על DEFAULT SETTINGS , אח"כ תקליק על CUTSTOM SETTINGS ותלחץ של על RESETאני עם IE7 בעברית את אז מה זה DEFAULT SETTINGS ?? אני לא מוצא משהו דומה
פורסם 2008 ביולי 117 שנים כלים> אפשרויות אינטרנט> מתקדם> ריסט.וכדאי גם לנסות את הכלי הבא, ואז התקנה מחדש של פלאשhttp://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/uninstall_flash_player.exe
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.