פורסם 2008 ביוני 3017 שנים שמתי בביאוס במתח של המעבד 1.4אך כשאני מפעיל את התוכנה CPUZ או אוורסט מופיע לי רק 1.3וכשאני מריץ בדיקת יציבות המתח יורד ל1.2מה עושים ?קראתי את המדריך לOC באתר ושיניתי בביאוס את מה שכתוב לשנותיש לי ספק 400W שאמרו לי שהוא ג'נרימפרט :Intel Pentium D 805 2.66@3.51MSI P35 CEON 2GB 800MHZInno 3D 8600GT 1GBWD 250 GBAVC Z9E741TThermaltake 350AR-PTZ 400WHC-350-BK
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים כמה נקודות שאתה אמור לדעת:1. מתח שתציב בביוס לא תמיד יתקבל בדיוק בפועל, יש להתייחס למתח המתקבל ולא למתח המוצב.2. בבדיקות מאמץ, המתחים עלולים לסטות למעלה (נדיר) או למטה עקב צריכת זרם גבוה יותר של הרכיבים, הסיבות לסטיות יכולות לנבוע ממייצבי מתח זולים או שחוקים על הלוח אם או מספק (קורה כאשר הספק לא נותן את הספק הזרם הדרוש).3. ספקים של TT לא נחשבים לאיכותיים, רק דגמים מסויימים (ושלך לא אחד מהם).
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר אז מה אתה ממליץ לעשות ?הלוח חדש לגמרי בן אולי חודשיים שלוש.. וכבר הוחלף פעם אחת (אייבורי, אלה מה)
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים כמה נקודות שאתה אמור לדעת:1. מתח שתציב בביוס לא תמיד יתקבל בדיוק בפועל, יש להתייחס למתח המתקבל ולא למתח המוצב.2. בבדיקות מאמץ, המתחים עלולים לסטות למעלה (נדיר) או למטה עקב צריכת זרם גבוה יותר של הרכיבים, הסיבות לסטיות יכולות לנבוע ממייצבי מתח זולים או שחוקים על הלוח אם או מספק (קורה כאשר הספק לא נותן את הספק הזרם הדרוש).3. ספקים של TT לא נחשבים לאיכותיים, רק דגמים מסויימים (ושלך לא אחד מהם).מצטער שאני נכנס באמצע,רק רציתי לדעת אם הספק שלי נחשב איכותי.(מפרט בצד)
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים איך אני בודק ?אוורסט ?למעבד כדי שתנטר את המתחים מCPU-Z..אפשר גם EVEREST או מהתוכנה של הלוח אם..תראה +- מה המתחים....מצטער שאני נכנס באמצע,רק רציתי לדעת אם הספק שלי נחשב איכותי.(מפרט בצד)כן סדרת הThought Power נחשבת לנורמלית/איכותית לשם שינוי..
פורסם 2008 ביולי 117 שנים לא הבנתי מה רצית להראות בתמונות ? המתח הוא בסביבות ה1.27V+-...תבדוק עם CPU-Z...
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מחבר לא הבנתי מה רצית להראות בתמונות ? המתח הוא בסביבות ה1.27V+-...תבדוק עם CPU-Z...כמה תגובות מעליך ביקשו ממני להביא את המתחים במאמץ ובמנוחה
פורסם 2008 ביולי 117 שנים כמה תגובות מעליך ביקשו ממני להביא את המתחים במאמץ ובמנוחהלא נראה לי שזה מדיוק..שכן במנוחה המתח גובה יותר ממאמץ...תנסה לבדוק עם CPU-Z.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים זה נורמלי לחלוטין.כל הלוחות היום מיוצרים עם תקן של INTEL שמנמיך מתחים.זה לא כל כך טוב ליציבות ב OC ויש כמב אופציות שעוזרות לשפר את המצב כמו LOADLINE CALIBRATION ו VDROOP.ויש כאלה שאפילו מעבירים עיפרון 7-8 פעמים איפה שהוא בלוח כדי לבטל את זה.ולמגיבים הקודמים... דווקא המתח יורד כשהמעבד עובד יותר קשה. לך תבין...בכל מקרה זה ככה אמור להיות וזה לא ספק ולא לוח תקול זה FEATURE של ארכיטקטורה אינטל.הנה לינק להסבר מפורט http://www.thetechrepository.com/showthread.php?t=126והנה שיחה על הנושא בפורום OC http://www.overclock.net/intel-cpus/129139-vdroop-question.html
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מחבר לא מצאתי בביאוס את הפקודות LOADLINE CALIBRATION ו VDROOPאולי הם בשמות אחרים ?איפה הם נימצאים אתה יכול לכוון אותי ?מה אתה ממליץ לעשות ?תודה
פורסם 2008 ביולי 117 שנים יכול מאוד להיות שזה בשם אחר על לוחות MSI.יעזור אם נדע את הדגם של הלוח שלך.אבל לא בטוח שהאופציות האלה באמת ישנו משהו אצלך.אם ה OC יציב אז אין שום צורך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.