פורסם 2008 ביוני 3017 שנים אהלן!עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי, אז מצטער אם אולי השאלה הזאת נטחנה פה עשרות פעמים...איזה ערך מוסף נותן לי החיבור 3PIN ללוח אם? (SYS FAN/AUX FAN)הבנתי שאם מחברים ל4PIN(מולקס) הוא יעבוד על 100 אחוז כל הזמן, האם ה3PIN נותן רק חיווי על המהירות או מאפשר לי גם שליטה?תודה רבה!
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים לא הבנתי כלום מההודעה שלך, אני יכול רק לנחש.למה שלא תנסח הכל מחדש כה שיהיה ברור ואז יעזרו לך בכייף?
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים אם אתה מחבר מאוורר במולקס אתה לא תצליח לשלוט בו בכל מצבהמולקס רק מספק מתח מהספק אין לך דרך להגיע אליואם זה היה מחובר ללוח אם אז היית יכולבחיבור אתה יגול לשלוט רק על 4 אם זכרוני אינו מטעה אותי
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר אז מה ההבדל אם ככה בין 4PIN שיש למאוורר של המעבד ל3PIN?הפין הנוסף מאפשר שליטה או חיווי מהירות?
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים אז מה ההבדל אם ככה בין 4PIN שיש למאוורר של המעבד ל3PIN?הפין הנוסף מאפשר שליטה או חיווי מהירות?3PIN-+ חיוי מהירותאך עדיין אפשרות לשלוט על המהירות דרך וולט
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים הוא פועל על המקסימום כל הזמן בעצם ? כמו חיבור מולקס רגיל?אני יכתוב שובחיבור 4PIN של הלוח אם+-חיווי מהירותשליטהחיבור 4PIN של הלוח אם+-חיוי מהירות4PIN MOLEX+ 5V--+12Vמה שאני אומר בעצם שגם ב3PIN אתה יכול לשלוט במהירות מכיוון שאפשר לשלוט במהירות גם בהורדת הוולט שהלוח יכול לעשות זאת
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר הבנתי, תודה רבה!האם החיבור בלוח אם יכול להגיע עד 12V?קראתי בכמה מקומות שאיכשהו המאווררים הללו מסתובבים לאט יותר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.