פורסם 2003 במאי 2122 שנים לחבר שלי ישנה בעייה כלשהי שאני חושב שמקורה בווינאמפ,כל פעם שמשמיעים שירים.. לאחר זמן מסויים נפסק הקול....בווינאמפ השניות נתקעותואין יותר קול בכל המחשב...ולפעמים מרגישים אף בעומס על המחשב..המחשב הינו:Intel Pentium 4 2.4 GHzGigaByte 8PE667PRo256 MB DDRכרטיס קול OnBoard:Realtek ALC650E Audio AC'97 CODEC הגירסה של הווינאמפ היא 2.91בכל אופן לאחר זמן מסויים בערך 5 דקות... הקול חוזר..כשניסתי להתקין ווינאמפ 3, קרה אותו דבר.. אך כשלחצתי על ה - Stop, ואז שוב על הPlayחזר הקול..... ואז זה שוב פעם נפסק לאחר כמה זמן..בכל אופן הבעייה היא די מעצבנת.. אם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור אותה אשמח מאוד...דבר נוסף: ניסתי להוריד עידכון לכרטיס קול דרך האתר של GigaByte, אך הדרייברים לא עזרו...
פורסם 2003 במאי 2122 שנים בWindows Media player או בתוכנות אחרות של שמיעה ובמשחקים הבעיה קורה גם?נסה אולי יש עידכון ביוס לבעיה שלך!
פורסם 2003 במאי 2122 שנים מחבר לא ניסתי בתוכנות שמיעה אחרות...במשחקים זה לא קרה עדין רק עם הווינאמפ..אני אבדוק אם יש עידכון לביוס... וננסה
פורסם 2003 במאי 2122 שנים זה קרה לי גם כמה פעמים בעבר.רק לידע כללי אתה יכול אחר כך לסגור את הווינאמפ דרך הPROCESSES שם הוא בד"כ תופס 99% ניצול מעבד
פורסם 2003 במאי 2122 שנים מחבר כן אני יודע שאפשר לסגור דרך ה Processאבל זה ממשיך לעשות את האין קול לעוד כמה זמן...
פורסם 2003 ביוני 722 שנים מחבר טוב.. אני עדין לא יודע מה פשר הבעייה הזועידכנתי את הביוס, הורדתי את הדרייברים הכי חדישם.. ואני פשוט לא יודע מה הבעייההתקנתי ווינאמפ 3 גם אותו הדברניסיתי גם עם המדיה פלייר עדין נתקע..וזה קורה רק בהשמעת שירים..אם סתם משתמשים במחשב יש צלילים..מישהו יודע מה הבעייה ?!?
פורסם 2003 ביוני 722 שנים אולי זה קשור לפורמט של הקובץ, לcodec שנדפק.זה קורה רק עם קבצי MP3 או גם עם קבצים אחרים (WAV, WMA, OGG)?או אולי יש בעיה עם הdirect sound, נסה להתקין מחדש directX.בדקת שכל הגדרות הoutput device נכונות בהגדרות הדרייבר?
פורסם 2003 ביוני 722 שנים מחבר אני אנסה להתקין DirectXחדש...אבל עדין איך אני בודק של ההגדרות של הdirect Soundנכונות ?והאם ה Direct Soundמופעל רק בהשמעת שירים ? או גם במשחקים ?כי המוסיקה נפסקת רק כאשר משמיעים מוסיקה בווינאמפבמשחקים אין שום בעייה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.