עבור לתוכן

4850 ירוץ חלק על מסך 22' ?

Featured Replies

פורסם

חברה שאלה קטנה

כרטיס מסך Gigabyte ATI RADEON 4850 512 GDDR3 HDMI

ירוץ טוב על מסך ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI או בכל מסך 22' אחר שקיים כיום

במשחקים כמו cod4 ו-cryss

או שמא המסך גדול מידי (כפי שנאמר לי בחנות) ולכן אני אצטרך כרטיס מסך אחר או להחליף למסך 20'

פורסם

זה תלוי ברוזולוציה שיש לך במסך

כמה יש לך במסך?

פורסם
  • מחבר

אני שואל, כי אני מרכיב מפרט לחבר קרוב ואני ממש מתקשה למצוא מסך טוב ואיכותי שיענה על הדרישות שלו (משחקים, אינטרנט ואופיס) ושגם לא "ישחט" אותו כלכלית.

המליצו לי על האסוס 22' ולמרות שמדובר במסך עם פאנל TN עדיין יש עליו ביקורות טובות והוא ממש מומלץ.

אבל !!!!! כשהייתי בחנות להזמנת המפרט אמרו לי שבגלל שהמסך הוא 22' וזה נחשב גדול, אז הכרטיס מסך לא ירוץ חלק, ויהיו לי בעיות במשחקים וכו'

ולכן אני מתייעץ איתכם ורוצה לדעת מה דעתכם

האם באמת יכול להיות שהכרטיס מסך פשוט חלש מידי למסכים מעל 22' ? ? ?

פורסם

אמרו לך שטויות, הכל תלוי באיזה רזולוצייה תריץ אץ המשחקים ואיזה משחקים בכלל תריץ.

בעיקרון 4850 חזק מאוד ולדעתי יספיק לך מעל ומעבר, ורק שתדע הרזולוציה של ה22 היא כמו ב20 - 1680x1050.

פורסם
  • מחבר

למעשה אם אני מבין אותכם נכון.....

לא אמורה להיות שום בעיה בשילוב שבין ה-2....

בשימוש רגיל של אינטרנט ואופיס כמובן שאין בעיה ואילו בהרצת משחקים (cod4 , cryss) כל עוד אני משתמש בהגדרות הרזולוציה ברמה בינונית ולא מאמץ את ה"כרטיס" עד לרמה הגבוהה ביותר אז לא צריכה להיות שום בעיה...... ?

פורסם

יש לי מסך 19 וטלוויזיה 32 של LG , בשניהם אני משחק ברזולוציה 1920X1280 בלי שום בעיה..

nfs prostreet

kane & lynch

cod4

lineage2

gow

crysis only with 1320x768 best i can :)

פורסם

איך לעזאזל אתה משחק עם רזולוציה שגבוה בהרבה ממה שהמסכים שלך תומכים?

מסך 19 - 1440x900.

מסך 32 - 1320x768, במידה והוא תומך עד 720P מה שהכי נראה לי סביר.

:s07:

פורסם

טוב אני לא בקירבת המחשב שלי עכשיו אז יכול להיות שאני טועה בקשר ל - 19 (למרות שאני זוכר שכן רואים ...)

אבל בLCD אני מריץ את כל הרזולוציות שהזכרתי.

פורסם

אז כנראה הlcd שלך תומכת בhd מלא.

פורסם

לי יש 8800GTS G80 מחשב שמוציא 9500 ב 3DMARK06 ואני על 1680X1050 במסך 22 והכל עובד פיקס ,חלק כמו שהיה עובד לי על 1024X768 במסך הקודם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים