פורסם 2008 ביוני 3017 שנים שלום רב,אני רוצה להתקין אצלי את התוכנה Ad-Aware 2008השאלה האם הגרסה החינמית מספיקה, או עדיף לשלם על גרסת ה-PLUSלא אכפת לי לשלם עבור הגרסה הרחבה, אם תגידו שזה אכן כדאי ואפילו מומלץ.תודה רבה
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים לא,תריץ ADAWARE חינמי + SPYBOT חינמי, השילוב של שניהם עדיף על ה ADAWARE שבתשלום.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים לדעתי כדאי לך להשתמש ב:SUPERAntiSpyware free Malwarebytes' Anti-Malware שתי תוכנות חינמיות שהרבה יותר טובות מad aware וspybot לדעתי .
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר הבנתי, תודה. אם כך ,חסכתם לי קצת כסף אגב, מה לגבי GLARY UTILITIES שעליה קיבלתי פעם המלצה מתומך של אחד מחברות המחשבים הבכירות, והיא כבר מותקנת אצלי במחשב? על פניו מדובר בתוכנה רצינית שמלבד הסרה של SPYWARE , מטפלת גם ברג'יסטרי, מנקה קבצים זמניים, וכדומה. הבעיה, שלי אין מספיק ידע מקצועי כדי לקבוע את מידת היעילות שלה. בקיצור האם כדאי להשתמש בתוכנה זו במקום אחת התוכנות האחרות שהוזכרו כאן, כתוספת לתוכנות אלו, או שעדיף לוותר על זה לגמרי?
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים זה שקיבלת המלצה מאחד מחברות המחשבים הבכירות לא אומר שהיא כזאת טובה .תשתמש במה שהצעתי, ואם בא למחוק קבצים זמניים וטיפול ברג'סטרי יש לך את Ccleaner שהיא מאוד נוחה ומהירה.תסתכל בסטיקי גם שם יש תוכנות ממולצות.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים אני מאמין שSPYBOT ושילובה עם עוד תוכנה כמו AD-AWARE2008כמו שרועי אמר ... זה הכי טוב
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מחבר כן, את CCLEANER אני מכיר, זו תוכנה שהשתמשתי בה גם במחשבים קודמים שהיו לי.רק עוד שאלה אחת בבקשה:האם בזמן השימוש ב- AD-AWARE2008 ותוכנות אחרות שהוזכרו כאן, מומלץ לסגור את כל היישומים האחרים, או שניתן להמשיך לעבוד כרגיל כשהתוכנה פועלת ברקע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.