עבור לתוכן

זקוק ליעוץ לגבי OC E8400

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להתחיל לשחוט את המעבד...השאלה שלי רק למען בדיקת יציבות למעבד שיש בידי...לאיזה מתח מקסימלי אתם אומרים כדאי לעלות אותו? ולכמה MHZ הגעתם עם קירור אויר?...ועוד משהו יש לי P5K אתם אומרים לגעת במתחים של הצ'יפסט?..ואם כן לכמה?

תודה לכל מי שיעזור!!

פורסם

אתה תוכל להגיע איתו ל3.6 בלי בעיה מעל זה אתה צריך לבדוק. בקירור אוויר איכותי אתה יכול להגיע יציב ל4.0.

המתח המקסימאלי המומלץ הוא 1.55 אתה הטמפ' תבדוק עם REALTEMP.

תקבע למעבד מתח של 1.25 בלוח ותתחיל להעלות לאט לאט MHZ עד שתתקע בגלל מתח.

תשנה את הSPD ל2

את הPCI-E תנעל על 100MHZ.

פורסם
  • מחבר

אוקי אחד הדברים היותר מוזרים קרו לי....נישרף לי המעבד ב1.225V....לפחות אני מניח שנישרף ...כי המחשב בעצם נידלק ז"א האורוץ במארז והמאוררים אבל המסך שחור וכלום...בקיצור ביצעתי קליר קמוס ושלחתיו לתיקון...אם זה המעבד אז לפחות יחליפו אותו...

פורסם

אחרי איפוס ביוס חיברת את המחשב והוא עדיין לא עלה?

מוזר שנשרף בכזה מתח בטוח זאת בעיה אחרת.

פורסם

חחח המעבד שלך לא נשרף זה קשהה לשרוף מעבד אל תחשוב שזה נשרף בשנייה, קיבלת כראש המתח לא הספיק למעבד והוא נפל אתה צריך להוציא את הסוללה ותקבל מהספק ולנסות להדליק כמה פעמייים ואז אתה מחזיר תקבל ותסוללה והמחשב עולהה, והכול מתאפס לך גם.

פורסם
  • מחבר

קליר קמוס אני יודע עשיתי עם הסוללה...וניתקתי את הספק מה שכן לא מצעתי את הג'אמפרים של זה (טוב כי לא ממש חיפשתי או בדקתי אם יש..) קיצר ניסיתי לא עבד בסדר שטות זה בתיקון אני בא היום אם זה היה זה סך הכל לא נורא המחשב יחזור אלי באותו רגע אבל זה היה מוזר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים