פורסם 2008 ביוני 3017 שנים בוקר טוב, אני משתמש בדפדפן פיירפוקס גרסא 2.0.0.14 עם הפלאגינים שהגיעו איתו ללא שום תוספת מצידי.ישנם אתרים שאני רואה את התוכן חתוך וללא אפשרות לנוע בעזרת החיצים (בעייה שאינה מופיעה באקפלורר)שימו לב לצד החתוך בשמאל לתמונהאשמח לפתרון מהיר ויעיל.בברכהטל דוד
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מה הרזולוצית מסך שלך?בדקת שאין זום בדפדפן?שאתה לוחץ במקום ריק באמצע הדף על הכפתור האמצעי (הגלגלת) הוא אמור לתת לך אפשרות לנוע בדף עם התזוזה של העכבר, במצב כזה הוא זז לצדדים או רק למעלה ולמטה?
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר הרזולציית מסך היא 1680X1050, אין זום בדפדפן, וכשאני לוחץ על הגלגלת יש לי אפשרות לגלול רק מטה ומעלה ללא אפשרות לנוע גם לצדדים.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים נראה כמו בעיה במבנה ה-CSS של האתר.אותה תופעה בדיוק קוראת לך באתרים נוספים? אם כן, איזה?
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים תשדרג לפיירפוקס 3.יש תמיכה יותר טובה באתרים שלא הוצגו טוב קודם לכן.אין לך כלכך אופציה אחרת. זו בעיה ידועה בפיירפוקס עם חוסר תמיכה באתרים מסויימים.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר נראה כמו בעיה במבנה ה-CSS של האתר.אותה תופעה בדיוק קוראת לך באתרים נוספים? אם כן, איזה?כן, ישנם עוד אתרים. כמו זה למשל (HWZONE) במדור היד שנייה או בסתם אשכולות שכתוב בהם הרבה שם חלק מהדף פשוט נחתך לו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.