עבור לתוכן

ds3l עם E8400 - למה זה מראה לי שהמעבד ב 2000 ולא 3000 ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל הביוס לא אומר כמה מתח הזכרונות הוא מראה רק את המתח של המעבד , זו הבעיה , אני לא יודע כמה להוסיף כדי שיהיה 2.1 כאשר אני מתחיל אובר קלוק

וה CPU - Z - לא מבין מה הוא מראה לי פה :

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה שאתה רואה בלשונית ה-SPD זה את הגדרות התזמונים והמתחים של יצרן לפי המהירויות השונות שנתמכות ע"י הזכרון.

בשביל לראות את תדר ומתח הזכרון בפועל תלחץ על לשונית ה-MEMORY או שתשתמש בתוכנת EVEREST.

פורסם
  • מחבר

בלשונית הממורי זה לא מראה מתח רק תדרים ונתוני תזמונים

פורסם

אז תבדוק ב-EVEREST.

פורסם
  • מחבר

היי ....היום התנסתי עוד קצת עם הOC

ביטלתי את ה C1E וה EIST ....וזה ביטל לי באמת את הירידה בבאס כאשר המחשב במנוחה

מה ההבדל בינהם אבל בין ה C1E ל EIST ?

עכשיו .....

האם מספיק 8M ב SUPER PI בכדי לבדוק יציבות ? הכל עבר תקין על 3.8MHZ

איך אני בודק לכמה אני מסוגל בכלל להגיע ? (כי סה"כ הקירור שלי מתפקד לא רע בינתיים לא עובר את ה50 מעלות בעומס)

אני מעלה תמונות גם של הביוס , תגידו לי מה לשנות ...על כמה גם לשים את המתח למעבד בכלל ? 1.3 ? 1.4 ? להשאיר על "NORMAL" ?

מה לגבי ה SPD הוא עבר את המומלץ שזה 800 האם זה בסדר ? (כי הזכרונות שלי הם DDR 1000) ?

תמונה של הביוס שצילמתי - זה בסדר מתח 1.4 ? להוריד ? להעלות ? להשאיר על DEFAULT NORMAL 1.225 ?

http://img393.imageshack.us/img393/1509/67309382ru2.jpg

תנו לי עצות , מה לשנות מה לעשות ....

תודה .

:xyxthumbs: ;D

פורסם

תעלה מתח לזיכרונות שיהיו על 2.1 ותעלה את היחס ליותר מ1:1 אולי תצליח לסחוט מהזיכרונות עד 1100 או אולי יותר.

אתה יכול לנסות. :yelclap:

פורסם

תמונה של הביוס שצילמתי

http://img393.imageshack.us/img393/1509/67309382ru2.jpg

תגיד, למה בתמונה של הביוס ששמת פה, בשורה של ה-Performance Enhance זה על Standard, זה בכוונה בגלל ה-OC או שאין שם אופציה יותר טובה?

אני פשוט עדיין לא נתקלתי בהגדרה כזאת, אתה יכול לכתוב אילו עוד אפשרויות יש שם?

פורסם

זו אופציה שמהדקת תיזמונים נוספים. לא מומלץ לשנות אותה כשמנסים למצוא תדר יציב למעבד שכן לפעמים היא גורמת לחוסר יציבות.

פורסם

תודה על ההסבר. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לגבי הSTANDART כן יש עוד אופציות ...REST....אא טורבו ...לא זוכר ממש (המחשב שלי כרגע לא אצלי )

בעיקרון הגעתי ל 4.0 וCCCT הזה עבד שעה בלי בעיה חוץ מבעיית חום ...הגיע ל 61 מעלות !

מדהים כמה שכולה 150MHZ משפיעים על חום !!! ב3.8 הוא לא עבר את ה50 וב 4 הוא כבר נוגע ב62 גם לפעמים .

אז רגע מה לעשות עם תזמוני הזכרונות להשאיר אותם ככה ? אין לי מושג מה התזמונים שלהם כי אני לא מצליח להגיע לאפשרות הADVANCE שאמורה להיפתח בלוח הזה כאשר לוחצים על CONTROL+F1 !! :pissed:

אבל אם זה בעיקרון עבד סבבה על 4 אין ממש טעם להיכנס לתזמוני זכרונות כן ?

רק אולי לשנות את הTTR (אם קוראים לזה ככה) מומלץ (שוב ...הלכתי לפי הלינק שהבאתי כאן) לשנות מ TTR 11 ל 8 בלוח הזה עם הE8400

ועכשיו שאלה נוספת לא פחות חשובה - להשאיר מתח על 1.4 ?? להוריד לעלות ? סם העלתי ל 1.4 על ההתחלה כי אין לי מושג כמה 8400 בדר"ך צריך

10X

פורסם
  • מחבר

קפיץ קפוץ .

יש תגובות ? :-\ :nixweiss:

?

פורסם

ניטרת את הטמפ' בעזרת RealTemp? אם כן, הטמפ' מצויינות.

תן לOCCT להריץ בדיקה מלאה.

לגבי התיזמונים, כשאתה בחלון הראשי של הביוס, לחץ CTRL+F1. זה יפתח לך אפשרויות נוספות בתפריט הOC.

לגבי המתח, הוא בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

או קיי אז מה לעשות עם התזמונים ? לשנות משהו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים