עבור לתוכן

ds3l עם E8400 - למה זה מראה לי שהמעבד ב 2000 ולא 3000 ?

Featured Replies

פורסם

הדפולט של ה E8400 זה 3000 לא ?

בביוס לא נגעתי בכלום (בדיוק היום קיבלתי את הלוח שהוחלף )

מה עושים ?

10X

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

זו הייתה טעות .....זו התמונה כרגע מ PRINT SCREEN

[attachment deleted by admin]

פורסם

לדעתי זה כי DYNAMIC Energy Saver פעיל...זו תוכנה שמגיעה עם לוחות ג'גבייט ונועדה לחסוך בחשמל ע"י הורדת מהירות השעון כשהמהירות לא נדרשת בפועל.

תנסה לצאת מהתוכנה ולבדוק את מהירות השעון שוב.

פורסם

כי מכפלה שלך כרגע על 6 בזמן מנוחה של מאבד ובזמן עומס הופחת להיות 9 , זה אצלך על אוטומטי כמו שצריך להיות........

עקב שינוי מכפלה משתנה גם מהירות מעבד הנוסחה BUS כול מכפלה אתה מקבל את מהירות מעבד הבנתה?

פורסם

המעבד או יותר נכון הביוס מוריד את המכפלה שהמחשב לא במאמץ!!!

תבדוק את זה במאמץ..

פורסם
  • מחבר

הגיוני שמשהו משתנה .....כי עשיתי כרגע ריסטארט ועשיתי שCPU Z יעלה יישר עם המחשב ככה שעכשיו ראיתי ב LIVE שזה אכן 3000 ואחרי 15 שניות משתנה ל 2000 ...המממ ....

לגבי תוכנה הסרתי את כלללל התוכנותץ של ג'יגבייט זה לא תוכנה מה שעושה לי את זה כנראה זו הגדרה בביוס ....איך משנים אותה ?

אני רוצה לפעול קבוע על 3000 בשביל מה קניתי E8400 ;D ?

גם אני צריך להתחיל אובר קלוק בכלל אז ככה שאני צריך לבטל אפשרות זו , איך היא נקראת בביוס ?

נ.ב

בכדי להתחיל אובר קלוק הזכרונות שלי אמורים להיות על 2.1 ?? על כמה הם כרגע אגב ?

זה G.SKILL 4 GB 1000

תודה .

פורסם

לביטול מכפלה תמצא בBIOS את C1E ו EIST ותעשה אותם DISEBLE

פורסם

אל תבטל את זה זה סתם יגרום לחימום של המעבד ולצריכת חשמל מוגברת, קנית אותו כדי שישמש אותך במאמץ כי במנוחה אין ממש הבדל בין 2000 ל3000

פורסם

זו לא תוכנה של ג'יגבייט... יש לי לוח של אסוס בלי תוכנות שלהם מותקנות וגם אצלי יש את זה, נורמלי לחלוטין... כשהמעבד לא עובד אז חוסך אנרגיה. תפעיל משהו כבד ותראה שזה קופץ...

פורסם
  • מחבר

אז כאשר אני מתחיל אובק קלוק עדיין להשאיר את זה על ENABLE ...כן ?

מה לגבי הזכרונות ? צרכים להיות ב2.1 באובר ? כמה זה הדפולט שלהם ? (לדעת כמה להוסיף ...0.1...0.2..)

פורסם

אז כאשר אני מתחיל אובק קלוק עדיין להשאיר את זה על ENABLE ...כן ?

לא, כשאתה עושה OC תקבע את המכפלה.

מה לגבי הזכרונות ? צרכים להיות ב2.1 באובר ? כמה זה הדפולט שלהם ? (לדעת כמה להוסיף ...0.1...0.2..)

לגבי הזכרונות אנחנו צריכים לדעת את הדגם המדויק שלהם.

פורסם
  • מחבר

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231145

אוקיי כתוב תחת לשונית SPECIFICATIOS

שה VOLTAGE

2.0 - 2.1

זה אומר שבביוס כרגע הם פועלים על המתח הזה או פחות ? הביוס פשוט לא מראה לי על כמה הם עומדים עכשיו , זו הבעיה , אז לא יודע בכמה לעלות (יש מ 0.1 - 0.5)

פורסם

אוקיי כתוב תחת לשונית SPECIFICATIOS

שה VOLTAGE

2.0 - 2.1

זה אומר שבביוס כרגע הם פועלים על המתח הזה או פחות ? הביוס פשוט לא מראה לי על כמה הם עומדים עכשיו , זו הבעיה , אז לא יודע בכמה לעלות (יש מ 0.1 - 0.5)

לא תמיד הזכרונות מקבלים את המתח שהם צריכים אוטומטית (יש שבבים יעודיים לדברים כאלה), ברירת המחדל למתח לזכרונות היא 1.8V, לכן יש מצב שאם לא הגדרת את המתח ידני אז הזכרונות שלך מקבלים רק 1.8V. כנס לביוס ותגדיר להם 2.0V בתור התחלה.

מעבר לכך יש לך את התוכנה CPU-Z ואתה גם משתמש בה, כל מה שאתה צריך לדעת על הזכרונות שלך נמצא שם, פשוט תחפש בין הלשוניות.

פורסם

בעיקרון זכרונות מתחילים מ 1.9.

אפילו אם כתוב 1.8 רוב הסיכויים וגם היצרן היה מעדיף (אלה אם הם ממש ישנים) שתשים על 1.9

עד 2.0-2.1 זה בעיקרון בסדר אבל מעל 2.1 כבר צריך להיזהר.

והכי חשוב אם אתה לא עושה OC אז לא צריך לעלות מעל להגדרות היצרן.

וגם אם OC ה VOLTAGE צריך להיות יחסי ל OC.

לדוגמא הזיכרון שלי מוגדר 1.9 ע"י היצרן ועובד על 1.92 בסביבות ה 875Mhz שזה בערך 10% OC.

OC לזיכרון ממש לא נותן הרבה אבל כשמעלים FSB הזיכרון מושפע גם ואו שמעלים VOLTAGE ומצרפים אותו ל OC או שמורידים מכפלה ועושים לו DOWNCLOCK. (אלה אם הFSB מתחלק באופן מושלם עם המכפלה של הזיכרון ואז אפשר להשאיר אותו במהירות המקורית)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים