פורסם 2008 ביוני 2917 שנים שלום לכולם,הזמנתי מארז CM 690 ולפי האתר כתוב שהוא מגיע עם 3 מאווררים של 120 MMמישהו יודע אם יש צורך בעוד 3 למשל, ואם כן איזה סוג אם אפשר לקבל המלצה ?ובנוסף המארז יכיל Q9450,EX38-DS4,HD 4870, וכרטיס קול - Audiophile 192והרד דיסק אחד.מישהו יכול להמליץ על קירור למעבד בנוסף שיהיה שקט בעל קירור טוב.יש לציין שיש לי הנחה טובה על מוצרי CM אבל אני לא נעול על מוצר זה עבור קירור ?אשמח לתגובות, תודה.
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר כרגע לא, אבל אני מניח שכן עם הזמן.בכל מקרה לא ציינתי שבחדר שלי חום מוות בקיץ (עד שאני מדליק מזגן) והמחשב יהיה דלוק רוב הזמןבגלל זה אני רוצה קירור טוב למארז.
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים תוסיף למארז שני מאווררים בגג. אין צורך בתוספת נוספת.תוסיף תקציב להודעה הראשית.
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר השאלה האם המארז בא עם מאוורים כבר כחלק מה BUNDLE.וכמה מאווררים יש להוסיף עוד לקירור טוב.כלומר אם באמת מגיע עם 3, אז להוסיף עוד 2 ?איזה קירור מומלץ למעבד הזה עם הרכיבים שציינתי.תודה רבה.
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים המארז מגיע עם שלושה מאווררים בבאנדל.קדימי - אחורי - צדדי.תצטרך לקנות עוד שניים. אם אתה רוצה מאווררים עם לדים, קח את הZM-F3 של זלמן. אם לא, קח את הKaze-Jyuni של Scythe בגרסאת ה1200RPM.קירור למעבד. אם אתה מתכנן OC בעתיד, קח את הTuniq של Sunbeam או לחלופין, את הV1 של Thermaltake. (מי שמוצא חן בעיניך)
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר יש המלצה על פתרון של COOLERMASTER יש לי פשוט הנחה גדולה עליהם,אז איזה משהו שאתה יכול להציע ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.