פורסם 2008 ביוני 2917 שנים יש לי 112GB שאני רוצה לגבות בעזרת הרד דיסק חיצוני. כאשר אני מעביר את כל החומר להרד דיסק חיצוני מתצעת ההעברה אבל באמצע ההעברה אני מקבל הודעה שלא ניתן להעביר קובץ מסויים כי יש בו בעיה. כאשר אני לוחץ על OK מסתיימת העברת הנתונים. כלומר מה שקורה זה שאותו קובץ בעייתי מונע את העברת שאר הקבצים שאינם בעייתיים.האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן לדלג על אותו קובץ בעייתי וששאר הקבצים הלא בעייתיים יעברו?
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מה ההודעה שאתה מקבל? אולי בכלל צריך לבדוק מההתחלה מה מקור הבעיה במקום להתעלם ממנה...
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר אני מקבל הודעה שיש קובץ אחד שלא ניתן להעברה ואז למעשה כל העברת הקבצים נפסקת. השאלה אם יש תוכנה שיודעת לדלג על הקובץ הבעייתי הזה ולהמשיך בהעברת הקבצים ואז נניח במקום 100 ג'יגה גיביתי 99.99 ג'יגה
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר eyaloz תזכיר לי רק איך אני מעלה את המחשב ב-SAFE MODE? אני אמור ללחוץ על איזה מקש בזמן ההדלקה לא?
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים eyaloz תזכיר לי רק איך אני מעלה את המחשב ב-SAFE MODE? אני אמור ללחוץ על איזה מקש בזמן ההדלקה לא?נכון, תלחץ על F8.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים השאלה אם יש תוכנה שיודעת לדלג על הקובץ הבעייתי הזה ולהמשיך בהעברת הקבצים ואז נניח במקום 100 ג'יגה גיביתי 99.99 ג'יגהבסטיקי "תוכנות מומלצות" תמצא לפחות אחת כזו.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר מספיק לי אחת. רק תן לי שם של אחת כזו שיודעת לדלג על הקובץ הבעייתי ולהמשיך להעביר את שאר הקבצים התקינים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.