עבור לתוכן

הזכרונות שלי יכולים להגיע מ800 ל1200 - האם המאמץ שווה את הביצועים?

Featured Replies

פורסם

המפרט בצד

והנה מידע בנוגע לOC לזכרונות שלי,

http://www.overclock3d.net/reviews.php?/memory/corsair_xms2_dhx_pc2-6400_4gb_kit/3

With the timings loosened a little to 5-5-5-12 and the voltage kept at 2.3v, the XMS2 DHX managed an impressive overclock of 174 Mhz (DDR2 349), bringing the kit to a fantastic DDR2 speed of 1149. All the results taken were tested for absolute stability with OCCT stress testing.

הגיעו ל1150. עדיין לא 1200 אבל מאוד קרוב.

הלוח אם שלי מסוגל להגיע גם ל1300

האם OC מ800 ל1150 יתן שיפור משמעותי בביצועים?

פורסם

לדעתי לא שווה כי זה לא נותן ביצועים שממש מרגישים אולי קצת בתוכנות ומשחקים ולא נראה לי שתרגיש :nono:

ולך תדע אם הזכרונות שלך יגיעו ל1000MHZ בכלל :silly:

פורסם
  • מחבר

אולי זכרונות פגומים לא יגיעו ל1000.

אז זה לא נותן בכלל ביצועים?

אז מה הקטע לקנות זכרונות DDR2 1200/1066

::)

פורסם

מה אני יגיד לך יש לי 2 זוגות של זכרונות, אחד של CEON 667MHZ שעשו OC 1052MHZ ועוד זוג של CORSAIR 800MHZ שבקושי עשו 960MHZ

תסיק לבד מסכנות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מסכנות אני כנראה לא ישיג(אשיג, אבל לא אוהב לכתוב עם א' :D), אולי מסקנות.

בעצם, לא, גם מסקנות אין לי פה ממש להשיג.

זה שנתת פה דוגמא אחת שזכרונות 800 של קורסייר בקושי הגיעו ל1000 והזכרונות האחרים שלך שהם 667 הגיעו ל1050, לא אומר כלום.

ופעם הבאה תנסה להתייחס לשאלה עצמה.

אז זה לא נותן בכלל ביצועים?

אז מה הקטע לקנות זכרונות DDR2 1200/1066 או בכלל לעשות OC ולהגיע לתדר כזה?

פורסם

אתה צודק זה לא שווה לקנות 1066 בשביל לעלות ל1200MHZ עדיף 800MHZ ולעלות ל1200MHZ אבל זה לא תמיד הולך זה תלוי על איזה זכרונות נפלתה

בקשר לביצועים זה אכן נותן פשוט לא ממש תרגיש את ההבדל .... תנסה ותראה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אז שוב,

אם לא מרגישים את ההבדל של הביצועים - לא שווה לקנות 1066/1200 ולא שווה לעשות OC בכדי להגיע לתדר כזה(למשל עם 800).

נראה לי קטע די דבילי ומבאס שקניתי זכרונות מעולים לOC וזה בכלל לא נותן שיפור בביצועים :kopfpatsch:

פורסם

למה תעשה להם OC אם זה נותן אפילו קצת למה לא....

פורסם
  • מחבר

סבבה.

ומה אתה הבנאדם היחיד בפורום? מה קרה יבש ::)

פורסם

1) בשעה הזאת כנראה שאין אף אחד שבאמת מבין בעניין.

2) אף אחד לא חייב לך כלום.

3) זכרונות בעלי תדר גבוה והיכולת להגיע לתדר גבוה, נועדו גם על מנת לעשות OC למעבד בעיקר ולשמור על יחס טוב כאשר מבצעים OC. שיפור יהיה, קטן אומנם אבל יהיה.

4) אחריי שהתעצבנת אל תקח ללב, יהיה בסדר.

פורסם

OC לזכרונות יביא לך שיפור ביצועים, זה לא אומר שאתה תשים לב לשיפור, אבל השיפור קיים.

אינדיקציה לגבי הבדל בביצועים תוכל לקבל מהCache & Memory Benchmark של Everest.

וכמו שEluha ניסה להסביר לך,

זה שיש מקרים רבים בהם זכרונות מהדגם שיש לך הציגו ביצועים טובים בOC, מעלה את הסבירות שגם שלך יציגו ביצועים טובים, אבל זה לא חד משמעי.

זכרונות עם תדרים גבוהים לא יהוו מגבלה כאשר תנסה להגיע לתדרי באס גבוהים, ופה היתרון שלהם.

פורסם
  • מחבר

אהה אז למשל אם הזכרונות מגבילים אותי בOC למעבד אז מעלים להם את התדר וכמובן שכמה שיותר ככה יותר טוב

כנראה שעוד מעט אני מתחיל בOC

אני יפתח ת'רד חדש עם עידכונים, שאלות, תוצאות וכו'...

פורסם

למה לקנות זכרונות של 1066 או 1200??

כי עם 800 נגיד ותצליח להגיע ל1200 אז תחשוב שפה אתה רק מתחיל מזה.. מה שאומר שתגיע גם ל1400MHZ ויותר..

עם הזכרונות של של 800MHZ הגעתי ל1100 MHZ אבל לא יודע לא הרגשתי הבדל בכלום

חוץ מבדיקות בנץ' ,כרגע אני מסתפק ב1000MHZ והכל עובד אחלה והכי יציב שיש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים