פורסם 2003 במאי 2122 שנים אז ככה. יש לי R9700 עם TVOUT, נניח (לא ניסיתי עדין) שאני רוצה לעתיק סרט שיש לי במחשב לקלטת וידאו,איך אני עושה את זה???(נ.ב: כבר חיברתי TVOUT לטלויזיה וזה עבד.) עוד שאלה באיזה פורמט אני צריך לעשות את זה...לדוגמא PAB B PAL M וכו...שהוידאו יקלוט את זה כמו שצריך??אני יודע שאני צריך להוציא גם סאונד מה LINE OUT גם את זה איך אני עושה שהוידאו ימצא??(הכרטיס קול שברשותי הוא Realtek AC97 5.1)תודה.
פורסם 2003 במאי 2122 שנים אתה יכל לחבר את ה TVOut לווידאו ישר ...או לטלויזיה ואז הווידאו יקליט את זה .וכדי שהסאונד גם ירשם אתה מחבר את היציא של הכרטיס קול (שמחוברים עליו הרמקולים ) לוידאו ,לכניסת Sound ...פשוט מאוד .
פורסם 2003 במאי 2122 שנים מחבר אוקי...ואיך אני ידע שזה מקליט??יש איזה תחנה מיוחדת שאני צריך להעביר אליה???לדוגמא ב TVOUT שרציתי לראות את המחשב בטלוויזיה זה היה רק ב AV2ולא בשום דבר אחר.
פורסם 2003 במאי 2122 שנים בהחלט.חבר לווידאו את החוטים ומצא את הערוץ AV\0\F0-3 עד שתראה באמת את השידור שלך. כוון את התצוגה באופן שיתאים לך דרך ההגדרות של הכרטיס מסך ובסופו של דבר נגן את הסרט ולחץ על RECORD
פורסם 2003 במאי 2122 שנים מחבר ווואלה תודה.אני מקווה שאני יצליח.האיכות של ה TVOUT היא חבל על הזמן כשראיתי בטלוויזיה...רק שזה יהיה ככה. :smoke:
פורסם 2003 במאי 2122 שנים לסרטים מסויימים יש הגנה כאשר מנסים להקליט אותם בTV OUT. זה מתחיל לשלב NSTC ועוד דברים ובסופו של דבר בקסטה אפשר לראות רק שחור לבן מרצד. תקווה שזה לא יקרה לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.