עבור לתוכן

מצלמת דמוי SLR עד 1500

Featured Replies

פורסם

הלכתי עם חבר לראות מצלמות לשנינו לקראת הטיול בדרום אמריקה

הוא דווקא רוצה מצלמה דמוי SLR

ראינו איזה 2 דגמים בא.ל.מ שהוא מאוד "התלהב" מהם

FinePix S8000FD Fuji

SP560 Olympus

הוא רוצה מצלמה עם זום גדול ולא איכפת לו להיסחב עם מצלמה גדולה

פורסם

על ה8000 לא הייתי ממליץ..

תחפש 9600 זולה אפילו יד שניה. או 6500.. (שניהן פוג'י כמובן)

פורסם

אתה יכול לפרט בבקשה למה אתה לא ממליץ? ולמה אתה כן ממליץ על השניות?

אשמח גם במידה ומישהו יודע למה הפסיקו לייצר את 6500 שכל הזמן כולם כל כך ממליצים עליה - כי זה קצת משגע אותי...

פורסם

אתה יכול לפרט בבקשה למה אתה לא ממליץ? ולמה אתה כן ממליץ על השניות?

אשמח גם במידה ומישהו יודע למה הפסיקו לייצר את 6500 שכל הזמן כולם כל כך ממליצים עליה - כי זה קצת משגע אותי...

לא ממליץ מנסיון איתה ועם האחרות שכן המלצתי עליהן. ה8000 לא משתווה באיכות לאחרות בשום פרמטר (חוץ מזה שהיא קטנה יותר).

אאל"ט הסיבה שה6500 לא מיוצרת יותר זה כי יצאה לה ממשיכה (9500).

חוץ מזה תן קצת יותר דרישות ואולי נמצא חלופות אחרות.. יש בעיה עם משומשת? כי עדיפה 6500 משומשת על 8000 חדשה - כמעט באותו מחיר.

פורסם

9500 היא הממשיכה של 6500 ?? האם היא מומלצת או לא איזה פיצרים יש בה? (אולי הוסיפו לה בלי כוונה מייצב ?)

אני מחפש מצלמה לטיול בפסיפיק - כמו שאומרים - סופר זום + רזולוציה גבוהה (אני רוצה לרכוש מצלמה, ללמוד עליה קצת להתנסות ולטוס איתה לחול...)

היום אני משתמש בקנון זום 4 5 מגה פיקסל ממש לא נחמדה..

קיצר אשמח עם מיש הו פה יכול לעזור

תודה :)

פורסם

9500 היא הממשיכה של 6500 ?? האם היא מומלצת או לא איזה פיצרים יש בה? (אולי הוסיפו לה בלי כוונה מייצב ?)

קיצר אשמח עם מיש הו פה יכול לעזור

תודה :)

* תיקון : 9600

שתיהן מומלצות מאוד! הלב שלי נוטה יותר לכיוון ה6500 כי היא פשוט יצירה חד פעמית של פוג'י ואין מצלמות שמגיעות לרמתה (חוץ מDSLR כמובן) וכי עד היום יש לי אותה ואני מבסוט.

אין לשתיהן מייצב אבל(!) - הן מצלמות בISO גבוה באיכות מעולה יחסית לP&S. וזה ייתן לך אפקט שדומה מאוד למייצב. פשוט תעלה ISO ותקבל את הסטופים שהיה נותן לך מייצב.

מיותר לציין שאתה תצתרך את ה"מייצב" או העלאת הISO רק בתנאי תאורה לקויים. אם התאורה טובה זה בכלל לא רלוונטי.

ל9600 יש כמה פיצ'רים שאין ב6500. הנה השוואה בין שלושת הפוג'י:

http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=fuji_finepixs6000%2Cfuji_finepixs8000fd%2Cfuji_finepixs9100&show=all

תתעלם מהפיקסלים ב9600 כי זה לא יבוא לידי ביטוי בכלל, על חיישן קטן שכזה 6 מגה פיקסל זה האידיאל.

במידה ותרצה יום אחד לקנות פלאש חיצוני - לך על 9600 כי יש לה HOT SHOE.

ב6500 מסך הLCD גדול יותר, אבל ב9600 הוא מתכוונן (מפרקי, יכול לזוז).

אה ותתעלם מכל מה שכתוב תחת S8000, היא לא מתקרבת אליהן :)

פורסם

בהתחשב בעובדה שא אפשר כבר למצוא 6500 - ואם מישהו יודע איפה אז אני אמשח לקבל בפרטי הודעה...

אז נשאר רק 9500 כאופציה? - איפה עומדת הקנון s5ls???

האם הנטייה שלי לרעוד (לא פרקינסוון עדיין) כשאני מצלם, עד כמה בעייתי כשאין מייצב?

או שמייצב זה משהו אחר בכלל ושאני עושה סלט..

פורסם

זה בדיוק המטרה של המייצב - לנטרל את הרעידות של הידיים (שלא מורגשות בשימוש בחשיפה קצרה, אבל כאשר מאריכים את החשיפה ו/או משתמשים בהרבה זום זה משמעותי, ובדיוק למקרים כמו שתיארת, שבו הידיים רועדות).

פורסם

השאלה האם זה קריטי מאוד... למישהו שדי רועד...כשהוא מצלם או לא?

ולגבי הדגמים שכתבתי למעלה אתה יודע במקרה ?

פורסם

זה קריטי - אבל מאוד תלוי בתנאי הצילום, כמו שאמרתי כבר.

זה יבוא לידי ביטוי רק בצילום בתנאי תאורה קשים כיוון שתצטרך לצלם עם מהירות תריס נמוכה (ע"מ שייכנס מספיק אור), ובזום גבוה כמו שאמר YOAV.

הפתרון הוא בד"כ מייצב תמונה וזה דבר מעולה.

אני אישית עברתי את אותה ההתלבטות לפני כמה חודשים טובים (מייצב VS ללא מייצב) ועכשיו בדיעבד אני מבין שתמיד אפשר להעלות ISO במקום מייצב. (כמובן בתנאי שלמצלמה יש איכויות בISO גבוה).

את ה9600 ראיתי כבר הרבה פעמים ביד שניה ב1100 פחות או יותר. כנ"ל לגבי 6500. אל תפחד לחפש באתרי יד שניה (זה לא עולה כסף :))

לגבי הקנון - לא יצא לי לצלם איתה אז אני לא הולך לתת עליה ביקורת כלשהי.

עריכה: הנה http://d-spot.co.il/forum/index.php?showtopic=159929&st=0&#entry1264023

פורסם

אנחנו מדברים על 9500 לא על 9600 :)

פורסם

?

הלינק ששלחתי לך עם 6500...

פורסם

האם למישהו יש דעה בנושא 9500? האם היא האחות הגדולה של 6500?

האם היא מומלצת? כדאית?

אני מאוד חושש לקנות מצלמה בלי מייצב... אני לא רוצה להגיע למצב שכל התמונות יצאו גרוע..

פורסם

זה טיול "נופים"?

אם כן, אתה חייב עדשה רחבה ונושא המייצב לא חשוב (נוף לרוב מצלמים בתנאי תאורה מוארים, התריס במהירות גבוהה).

בכל אופן, כמו שהציעו לך, לא תמצא טוב יותר מה- S9600 או ה- S6500.

את ה- S6500 תוכל להשיג רק כיד שנייה, מניסיון שלי עם סדרת הסופר זום של פוג'י, איכות הבנייה טובה מספיק כדי להיות בטוח שאם קנית מצלמה שלא עברה התעללות אין שום סיבה שהיא לא תהיה איתך שנתיים שלוש בקלות.

תהנה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים