עבור לתוכן

לקנות ספק וכ.מ חדש או עכשיו לקנות כ.מ?

Featured Replies

פורסם

מה עדיף, לקנות ספק (550-450VX) וכרטיס מסך חדש (9800GTX או 4850)? או שעדיף לקנות עכשיו כרטיס מסך שיחזיק לשנה ככה או יותר ואז לקנות את מה שיהיה עדכני באותו זמן?

זה המפרט שלי:

לוח אם ASUS IG-80

כרטיס מסך 6200TURBO

זכרון 1GB DDR

ספק 520W של SUNSHINE..(הספק נשמע קצת "עליז" הא?)

כרגע יש לי כסף רק לספק טוב ולכרטיס מסך קקה אז אין צורך בהמלצות...רק הצעה למה כדאי לעשות :)

אז תודה מראש על העזרה, גיל

פורסם

ספק 520W של SUNSHINE..(הספק נשמע קצת "עליז" הא?)

:lol:

סאנשיין קומה?

ספקים מזעזעים, אל תשאר איתם דקה יותר ממה שאתה חייב, וכמובן שאין לך מה לשדרג את המערכת עם הספק הזה...

פורסם

בוא נבהיר משהוא קטן

אם אתה נכנס לעולם הגיימינג זה הולך ככה כרטיס מסך חדש יוצא כל חודש חודשיים 3 מקסימום

אי אפשר ששיהיה לך הכרטיס הכי טוב כי כל פעם יוצא חדש =/ יש לי 9800GTX SLI והנה יצא 4870 -.-

ואני אכלתי אותה (למרות שאני ממש מרוצה מהביצועים)

כל הקטע הוא לקנות מה שהכי יספיק לך לאורך זמן ולתקציה שלך

א.מה התקציב? אין לך תקציב עכשיו?, יהיה לך אחר כך? מה הוא?

ב.מה הם השימושים שלך? גיימינג?, סרטים?, סתם אינטרנט?

עכשיו לך לאתר של חנות מחשבים מומלצת (SKYPC,FOXPC,IQPC,TMS לא יודע מה שבא לך רק לא IVORY אומרים פה בפורומים שהם לא משהו ושהשירות לקוחות שלהם לא משהו אני לא מדברר מנסיון אישי רק ממה שקראתי [אל תפתחו לי דיון אליהם עכשיו אני רק אומר את מה שקראתי ])

תבדוק מה אתה יכול להכניס במסגרת התקציב שלך

סגור על מה אתה רוצה? יפה עכשיו לך לבדוק האם המוצרים האלה ממולצים/טובים/בעיתיים...... יש מלא ביקורות ביו-טיוב ופורומים/אתרים מקצועיים (GOOGLE)

אחרי שביררת שהכל מתאים לשימושים שלך....לך לקנות =]

אכן מסכים עם VATOS היה לי ספק שלהם נשרף אחרי חודש (ולא עשיתי OC ולא כלום רק שימושים רגילים טיפה אינטרנט וטיפה מישחקים)

פורסם
  • מחבר

אז ככה...

יהיה לי מספיק כסף בעתיד לשדרוג המערכת...בדוק...

אבל לעכשיו, הכרטיס שלי לא מריץ כלום...לא ינסה לעשות לו OC כי אין טעם...(6200)

אז לזמן הקרוב, אני ינסה להריץ משחקים על LOW אפילו, העיקר שזה יספיק לי לזמן הקרוב עד שיהיה לי מספיק לשדרוג כל המחשב

אני קונה מTMS נראה לי כי המחירים הם בערך אותו הדבר ואני קונה אצלם גם מאוורר שיש רק להם, ואפשר לשלם במזומן אז זה בדיוק מתאים לי :)

תודה רבה על העזרה, גיל

פורסם

אם אתה רוצה יעוץ רציני תכתוב את המפרט המלא שלך (כולל הכל, הרדיסקים וכו'), ואת התקציב שיש לך כרגע לשדרוג.

בכל אופן, אתה מבין שכל קניית "ביניים" רק תרחיק אותך מהשדרוג הגדול בעתיד... אולי עדיף לך לשמור את הכסף בנתיים.

פורסם
  • מחבר

קניית הביניים הזאת לא תעלה על 500 ש"ח,

בוא נגיד שאני דוחה את זה כבר שנים...

לאט לאט אספתי חלקים מחברים ולאט לאט שדרגתי עד שהגעתי למקום בו אצתרך לשלם, לא קצת אבל גם לא הרבה, זה בעקרון הכרטיס שאני צריך, לראות סרטים באיכות HD ומשחקים כשמשעמם :)

אז עד לשנה הבאה/ מקסימום שנתיים, זאת תהיה לדעתי קניה נבונה :)

פורסם

ב500 שקל אתה תשאר עם הספק הנוכחי שלך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים