עבור לתוכן

כרטיס וידאו

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להעביר סרטים שיש לי בוידאו למחשב לקובץ mpg,

אני לא יודע אם אני אמור לקנות כרטיס טלויזיה או כרטיס וידאו....

איזה כרטיס טלויזיה הסביבות ה 500-600 שקל יתאים לי?

חשוב שיתמוך בהקלטת קבצי mpg!!

תודה מראש. קובי.

פורסם

המרה לקבצי MPG - זה כבר חלק של התוכנה. אם תוכנה מתאימה אתה מצדך יכול להעביר אותו גם לMOV.

בכרטיסי ווידאו אני לא מבין גדול אבל יש אחד של LEADTEK שממליצים עליו כאן הרבה. אתה יכול לבצע המרה כזאת גם בעזרת כרטיס מסך בעל VIVO (Video In Video Out)

פורסם

עקרונית יש את הכרטיסי טלויזיה של פיננסיל שהם נחשבים טובים מאוד .

איזה כרטיס מסך יש לך???

כי כיום האיכות של לקידת הוידאו של כרטיסי המסך עם ה VIVO טובה יותר בימיוחד עם אתה בוחר בכרטיס מבוסס ATI. בוא נומר שבעזור ה 700-770 יש לך את ה RADEAON 9200 VIVO 128MB DDR של GIGABYTE שאיכות הלכידת וידאו שלו מצויינת (האיכות של ATI בלכידת וידאו נחשבת לאחת הטובות ביותר עם לא הטובה ביותר בשוק כרטיסי המסך) עכשיו עם אתה שואל אותי איך הכרטיס גם בשימושים הרגילים של משחקים וגרפיקה אז לעניות דעתי הוא מצוייין וזאת מתוך ניסיון אישי מאחר ואני רכשתי את הכרטיס הזה ממש לא מזמן ואני מאוד מרוצה כל המשחקים החדשים עובדים כמו שצריך על רזולוציות גובוהות כך שגם בקטע של המחיר אתה מקבל תמורה מלאה.

אבל שוב הכל תלוי איזה כרטיס יש לך עכשיו ? ומה אתה תחליט.

פורסם
  • מחבר

שמעתי שצריך תמיכה של הכרטיס כדי להקליט לקובצי mpg,

צריך שיהיה איזה צ'יפ מיוחד כדי לעשות את זה....

כרטיס מסך יש לי g-force mx 440 , אין לו vivo ככה שזה לא ממש מתאים לי....

חוץ מזה כרטיס מסך לא מתאים כי הוא לא יכול לקבל קול ולהקליט סרטים ממש...

פורסם

ידידי על הקול אחראי כרטיס הקול כך שכך את הכרטיס הזה שמלצתי לך עליו יחד עם הכרטיס קול שלך ותוכנה עריכה יעשה לך את העבודה כמו שצריך. ואני מדבר מניסיון כך שעל כך אין מה להתווכח וכפי שציינתי האיכות לקידת של כרטיסי הטלויזיה למיניהם לא מי יודע מה בכלל ומה גם שלא כולם סטריאופונים.

ואגב הכרטיס הזה שאני מדבר עליו מצוייד בכל מה שצריך ללקידת הוידאו ואגב הוא דוחס mpeg 2, כמובן ששאר סוגי הדחיסות זה כבר נעשה בעזרת כל הקודקים למינהם כמו divX.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים