פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר אני יכול רק להוריד את זה .. יש לי 1.1 או 1.2 וכאלה .. זה לא מגיע ל2 ביכלל חשבתי אולי להעלות את התיזמונים ואז לעלות (אם יתאפשר) את הFSP שאמרתה .. אפשרי ? עריכה: הינה האפשרויות שיש לי כשאני לוחץ על הAUTO
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים אתה יכול לעלות את הFSB שיעשה OC למעבד ואז גם זכרונות יעלו אוטומטית .... תנסה רק אחר כך תבדוק טמפ' ובדיקת מאמץ כמובן
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר תיראה את העריכה בתגובה הקודמת שלי ..הוספתי תמונהואתה מיתכוון להעלות את הFSB ?העלתי אותו כבר מ133 ל175 ..כבר עשיתי OC למעבד והזכרונות לא עלו ..
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר יש לי אפשרות בביאוס לשים את המתח על AUTO וככה הוא בוחר כמה מטח לתת לפי הFSB .. לא טוב ?
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים בטח שלא , קראתה מדריך OC בפורום http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/ ? צריך לעלות ידני וגם התוצאה שלך תיהיה גבוהה ותבדוק טמפ' ובדיקת עומס לאחר עליה
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר כשאני רוצה להעלות את המתח שלו הוא מראה לי בצד 3 אפשרויותאפור לבן ואדוםכשהאפור זה רגיל, לבן זה תוצאות גבוהותואדום זה הריסה של המעבד ..או משו כזה ..וקראתי את המדריך בעיון ..אתה אומר להעלות מתח ולעשות בדיקת יציבות, כל .. כמה וולטים ?ד"א .. שאלתי באייבורי ואמרו לי שגם אם אני עושה OC והמעבד נישרף יש אחריות .. אלה אם הוא שבור או משו כזה..כלומר אם רכיב שרוף יש אחריות, אם הוא שבור או תקול פיזית אין אחריות .. אפשרי ?
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים יש מצב בעקרון זה נכון כי אני לא יודע אם יש אפשרות לבדוק שמעבד נשרף מOC...... אתה יכול להביא צילום של מתחים כי אני לא מכיר את הBIOS שלך..... בעקרון מעלים מתח כול פעם קצת 0.1-0.3V ובודקים יציבות...
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים יש מצב בעקרון זה נכון כי אני לא יודע אם יש אפשרות לבדוק שמעבד נשרף מOC...... אתה יכול להביא צילום של מתחים כי אני לא מכיר את הBIOS שלך..... בעקרון מעלים מתח כול פעם קצת 0.1-0.3V ובודקים יציבות... להעלות ב0.1-0.3 זה לא קצת.
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר אוקי .. ואתה מיתכוון מעלים 0.01 וולט ? כ 0.1 ניראה לי הרבה .. הינה תמונה של מה שכתוב .. אי אפשר לצלם את הוולטים .. אתה מעלה עם ה + וה - ..
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים תעלה ל1.4V ותעלה FSB קצת ותבדוק אם עולה...[br]פורסם בתאריך: 29.06.2008 בשעה 21:43:58 להעלות ב0.1-0.3 זה לא קצת. אני תמיד מעלה בקצת למה העלאת מתח בקפיצות גדולות אתה עושה מתח לא יעיל סתם מעלה טמפ' זו הדעה שלי....
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר חח אוקי .. חבר שלי אמר לי שאפשר לפוצץ את המעבד עם מתח גבוה ..יש משו בדבריו ?ד"א יש לך מסנג'ר אולי ?
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים עד מתח של 1.5V אין לך מה לפחד..... אני אם מעבד קודם שלי D820 PENTIUM הגעתי למתח 1.8V אבל לא משנה זה כבר שריטה שלי והוא עובד עד היום בלי בעיה.......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.