עבור לתוכן

מתלבט בין ארבעה עכברים לGAMING ושיהו גם נוחים לשימוש יום יומי

Featured Replies

פורסם

מתלבט בין הG5 של לוגטי'ק לבין הG9 לבין הDEATHADDER של רייזר לבין ה MX518.

מה אומרים?

לכל אחד יש היתרונות וחסרונות משלו, לדוגמא הG9 מכיל צורה קצת יותר קטנה שפחות נוחה ליידים גדולות.

יש לי ידיים גדולות ומחפש עכבר סופר נוח גם לעבודה יום יומית, וכמובן שצריך להיות מאוד מדוייק ומהיר (למשחקים).

פורסם

הG5 והMX-518 זה אותה צורה .

לי אישית יש את הMX518 כבר בערך שנתיים ואין לי איתו שום בעיות .

הרבה אומרים שלמשחקים עדיף אופטי (MX-518 ) מאשר עכבר לייזר (G5).

לגבי הG9 אני כבר לא יודע .

פורסם

יש לי G9 על המחשב הזה ו-G5 על המחשב השני, וה-G9 רחב יותר ולדעתי נוח יותר. למיטב הבנתי דווקא לגברים נורא נוח עם ה-G9 בגלל הצורה הרחבה שלו.

אבל בסופו של דבר נוחות זה עניין אישי.

פורסם

Razer DeathAdder מאוד נוח.

IME 3.0 גם מאוד נוח.

עכברים של Logitech לא בדקתי.

פורסם

DA יש צורה סימטרית שלא כל אחד נוח איתו

אולי תבחר משהו שהכי דומה לעכבר הנוכחי שלך מבחינת צורה (אם העכבר הנוכחי נוח לך בכלל)

פורסם

יש לי את ה MX518 והוא נוח מאוד.. לא יודע לגבי האחרים.

אני מניח שנדיר למצוא מישהו שהתנסה בכל הארבעה. אז תנסה שיטה אחרת לבדיקת מי נח יותר.

חוץ מזה.. אתה תמיד יכול לעשות מה שאני עשיתי לפני שקניתי את העכבר הזה. פעלתי בשיטת בדיקה וקניה. לא קניתי אם לא פתחתי את הקופסא לגמריי והחזקתי אותו בידי. נכון שהקופסא חצי פתוחה וניתן להניח את היד בשביל הצורה, אבל זה ממש לא כמו באמת לשים את היד.

פתח קופסא ותעשה זאת. אם אתה מרגיש לא נח עם זה, אתה יכול לשאול אם אפשר לעשות זאת, או אם יכולים לעשות זאת בשבילך. גם אני עושה זאת לפעמים. הרי מה אכפת להם, אם הם יודעים שאחרי שתיגע בעכבר מסוים, אתה תרצה אותו ותקנה אותו, אז זה רווח שלהם.

בהצלחה.

פורסם

DA יש צורה סימטרית שלא כל אחד נוח איתו

אולי תבחר משהו שהכי דומה לעכבר הנוכחי שלך מבחינת צורה (אם העכבר הנוכחי נוח לך בכלל)

חבל שאתה סתם מנחש... הDA לא סימטרי בכלל.. והוא בנוי רק בשביל ימניים...

אישית אני התנסיתי עם כל העכברים שרשמת מלבד הG9...

הG5 והMX518 מאוד דומים וסביר להניח שלא תרגיש כל כך הבדל.. (חוץ מהקטע של המשקולות בG5 אבל אני לא התלהבתי מזה),

אבל לדעתי הDA יותר טוב משנייהם... הוא מרגיש לי ממש טוב על היד והוא מהיר ומדוייק.. (לכן גם קניתי אחד כזה..)

אבל בסופו של דבר תנסה אצל חברים או בחנות וכו'.. ואז תחליט כי יש כאלה שיותר נוח להם הלוג'יטק...

פורסם

היה לי MX518 עד לפני שנה כשיצא הDA.

ואני יכול להגיד לך, אני מרוצה הרבה יותר מהDA, עכבר מצוין, מתפקד טוב ומדויק במיוחד, וגם נוח מאוד (יותר נוח מהMX לדעתי).

פורסם

לא יודע מה איתכם...

אבל כל עוד העכבר מרגיש לך טוב ביד ויש לך אחיזה טובה בו..

זה הדבר שעושה עכבר לטוב, ומן הסתם זה משתנה בן אדם לאדם.

אני הייתי מציע לך ללכת לחנות ולראות איך אתה מרגיש את העכבר ביד שלך.

יש הרבה חנויות שמציגות את העכברים למיניהם בתצוגה, לך לשם שים את היד על העכבר ותראה מה מצב האחיזה שלך איתו ואם נוח לך איתו..

אם כן תתחדש..

פורסם

stojakovic

צודק

התכוונתי "סימטרי" לצורה באופן מאוד יחסי (יש לי DA)

למשל העכבר הקודם שלי intelli mouse 2.0A היא ממש אבל ממש בלתי ניתנת לאחיזה ביד שמאל

ולא רק להתאמה שלו לפי הכפתורים ונוחות אלה ממש להניח את היד

אם ניקח את הDA ניראה שבצד שמאל האיזור החלק והמבריק יותר גבוה בהintelli mouse 2.0A

כל אחד יעדיף צורה אחרת

פורסם

DEATHADDER זכה בעכבר הגיימינג הטוב של השנה.

הוא עדיף על כל העכברים פה לגיימינג, בקשר לשימוש יום יומי, לדעתי זה פחות חשוב כי לגלוש באינטרנט אפשר עם כל עכבר (אלא אם השימוש היומי שלך שונה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים