פורסם 2008 ביוני 2917 שנים שלום לכולם, יש לי מחשב חדש מעבד אינטל QUAD6600לוח של גיגה בייט MCP73PV עם צ'יפסט אנפורס 630Iוזכרון 1024 MB של OCZ XTC PLATINUM OCZ2P8001G - לפי האתר של OCZ הזכרונים אמורים לעבוד בתזמונים של 5-5-5-15 ב400 MHZולפי אברסט הם אמורים לעבוד ככה-@ 400 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-4-6-5-5 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)אך הלוח גורם להם לעבוד ככה: מידע מאברסט North Bridge Properties North Bridge nVIDIA nForce 7100-630i (MCP73PV)Revision A2Package Type PBGAPackage Size 3.1 cm x 3.1 cmMemory Timings CAS Latency (CL) 5TRAS To CAS Delay (tRCD) 4TRAS Precharge (tRP) 4TRAS Active Time (tRAS) 14TRow Cycle Time (tRC) 23TRow Refresh Cycle Time (tRFC) 41TCommand Rate (CR) 2TRAS To RAS Delay (tRRD) 4TWrite Recovery Time (tWR) 6TRead To Write Delay (tRTW) 6TWrite To Read Delay (tWTR) 10TRead To Precharge Delay (tRTP) 4TWrite To Precharge Delay (tWTP) 13TFour Activate Window Delay (tFAW) 17TAdditive Latency (tAL) 0TCKE Min. Pulse Width (tCKE) 3Tברגע שאני משנה ידנית בביוס, ברגע שהמחשב עולה עוד במסך השחור בתחילה, הוא אומר לי שהמערכת במצב בדיקות, כאילו שזה לא אמור לעבוד ככה וצריך ללחוץ F1 בשביל להמשיך לווינדוס.יש למישהו מושג מה עושים? כי שהמחשב עולה עם התזמונים שמומלצים על ידי אברסט ועושים לי מצב FAIL המחשב טס , אבל זה עדיין מפחיד שעולה ההודעה הזאת.עזרה בבקשה בנושא, באיזה מהירות התזמונים של הOCZ צריכים להיות?Vatos-Locos אם אפשר אל תנעל את ההודעה הזו, ותמחק את ההודעה הזהה מפורום מעבדים וזכרונות כי שם עשיתי טעות ששמתי אותה.תודה מראש
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים התיזמונים ברירת מחדל של הלוח אם עדיפים מאלו הסטוק..כמו כן..תבדוק מה CPU-Z אומרת...
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר הנה מה שהCPUZ מראה, גם הוא מראה ש400 מגההרץ צריך לעבוד 5-5-5-15חוצמזה, יש משהו מוזר, הוא מראה לי שיש לי זכרון בסלוט 2, אבל תכלס אין לי שם כלום..[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים זה לא שאין לך כלום..פשוט מותקן לך זיכרון בסלוט הנ"ל..ובלוח אם הוא מוגדר כסלוט 2...שכן בלוחות אם רבים הסדר הוא לא רציף..זאת אומרת שלרוב כל זוג סלוטים נקרא 1+2 או 3+4..ולא לפי איך שהם ממוקמים על גבי הלוח אם..וכמו שציינתי התיזמונים שהמערכת בחרה טובים יותר..ככה שאין לך שום צורך לשנות כלום...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.