פורסם 2008 ביוני 2817 שנים יש לי עבודה מטופשת בביולוגיה שצריך לקחת שיר/סיפור או כל דבר אחר ולקשר אותו למערכת העיכול. חשבתי על השיר pizza pie של System of a Down הבנתי שהשיר מעביר ביקורת לגבי הג'אנק פוד בארצות הברית ושטיפות המוח לצרכן, מישהו מכיר מקור שאוכל להסתמך עליו? אם לא, מישהו מכיר איזה שיר מטאל יפה שקשור לאוכל? לא עולה לי שום דבר לראש... אבל משהו לגבי עיכול/תזונה? אולי איזה שיר רגאיי שקשור לאכילת פטריות? משהו? תודה
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים השיר אכן מעביר ביקורות על השטיפת המוח בארה"ב,ומתקשר גם לנושא הג'ק פוד. מקור ראשון? Google is ur friendתחפש את המילים שלו.אם כבר היינו בסיסטם, תשמיע למורה שלך (שאגב, אני מקווה טובה באנגלית)את השיר Toxicity של סיסטם,אני בטוח שאם העבודה לא תיהיה טובה,לפחות תקבל ציון על היצרתיות.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים אם זה לא היה בהכרח על מערכת העיכול הייתי ממליץ לך על אחד השירים האהובים עליי - Pollution של טום לררFish gotta swim and birds gotta fly...but they won't last long if they tryThe city streets are really quite a thrillIf the hoods don't get you, the monoxide willאו שתלך על Eat it, אם כי הוא מדבר על מאכלים נורמליים לגמרי(חוץ מלוף, מי אוכל לוף לעזאזל?!)
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים Eat It של Weird Al בדיוק מה שאני חשבתי הבעייה היא שאין ממש מה להגיד על זה, הוא סה"כ אומר שמות של מאכלים אולי זה שהוא אומר שלא איכפת לו אם אתה מלא, JUST EAT IT^^ אז זה כבר יכול להתקשר איכשהו
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר איך toxicity מתקשר למזון/עיכול? התחלתי כבר את העבודה על הפיצה פאי. הבאתי מידע לגבי המזון המהיר ותופעות ההשמנה בעולם המערבי, חיפשתי קצת מידע על פרסום של רשתות מזון אבל לא מצאתי משהו. לא ממש הצלחתי להסביר את השיר - "השיר מתאר אדם אשר רוצה פיצה ו/או פאי (המסמלים את המזון המהיר) בכל רגע נתון", אבל מה אני אגיד לגבי הפרסום? Need therapy, therapy. Advertising causes need, Advertising's got you on the run - הפרסום גרם לך לרצות את המוצר? הפרסום משפיע עליך? הפרסום מוביל לצריכה? גורם לרצון לצרוך? איך אפשר להסביר את זה בצורה טובה? תודה
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים אתה עושה את העבודה או אנחנו?סתם, למה אתה מסתבך, תתרגם מילה במילה,הפרסום גורם לך לרוץ לקנות.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר יו איזו עבודה גרועה יצאה לי ;D אבל היא מורה הזויה לגמרי אז זה בסדר, מחר נראה לה ונראה מה היא תגיד. היא רוצה גם שאני אכתוב על ההרגשה לאורך עשית העבודה,היכן המקומות שהרגשת קושי והיכן המקומות שהרגשת שביעות רצון, ותאור התובנות שהפקתי מהעשייה... תובנה שהפקתי היא שאת סתומה, והרגשתי שביעות רצון שגמרתי את העבודה כמובן. אנשים שנעזרתי? עשיתי הכל לבד, אף אחד בשום מקום לא עזר לי, הכל הכל לבד, פניתי לעזרה אך לא היה עונה, לא היה אף אחד שיושיעני ויעזרני לעת צרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.