עבור לתוכן

שאלה בקשר לAMD

Featured Replies

פורסם

האם כדאי לי להחליף את הAthlon xp2000 שלי (palo core) ל2100 או 1700 (tbred core) שהבנתי שהם טובים בשביל OC

כי אני מתכוון להוציא את המיץ מהמחשב שלי ומלוח האם שלי (שכרגע עובד על באס של 266 ולא משתמש ביכולת של 333 של הזכרונות שלי)

ואם אני קונה 1700\2100 לוותר על ה VANTEC TORNADO ולקנות SF2 במקום ?

אגב אני גם קונה עם זה SLK800+SF2 בשביל ה

ENEMREX שלי (המארז השחור שעשו עליו ביקרות באתר)

יש מצב שאני מגיע 2.5GHZ?

=P

פורסם

בתוק קירור למעבד קח SK-7 לא SLK800 ומעבד 2100 או 1700 (1.5) יש להם סיכוי להגיע.

איזה לוח? והזכרון יגביל אותך קצת

פורסם
  • מחבר

GA-7VRXP 2.0

i have 2 sticks of 256DDR PC2700

kingston i think and adding another stick of twinmos 512DDR pc2700

(i need that 1GB of memory)

and why sk7 and not slk800 ?

and to buy sf2x2 (i have one more spot left for a case fan) or sk2 and vantec tornado ?

because i want major OC to get the maxium from my computer till i upgrade it in about...5-6months mabye more...

i know 1700costs around 300nis.. how much does 2100 costs ?

פורסם

slk800 הוא יותר טוב מ sk7 ותישאר עם ה Tornado יש לו 84cfm זה הרבה יותר משיש ל sf2!

פורסם
  • מחבר

כן זה מה שתכננתי..

ואין לי בעיה של רעש עם הטורנדו כי המארז של ENEMREX הוא מבודד רעש מצויין..

עכשיו האם הזכרונות שהזכרתי בנ"ל יגבילו אותי ? ואם תיהיה בעיה עם המהרתם ?

וגם אין לי מושג אם כדאי לי לקנות 1700 או לקנות 2100 (תקציב כולל עד 1000 שקל אבל אפשר לחרוג - אני מתוכנן להוציא את המיץ מהמחשב שלי חיחיחי)

בתודה...

פורסם

הזכרונות (שנים או 3 סטיקים) יגבילו מאד, לדעתי לא תוכל לעבור באס 170.

מעבד 1700 (1.5 אם אתה יכול למצוא) ו2100 מגיעים בערך לאותה המהירות.

ובשביל מעלה הבדל בין SLK-800 לSK-7 אני לא רואה סיבה להשקיע עוד 150 ש"ח, בכסף הזה תקנה מאוררים למארז ותעשה חורים במקומות הנכונים

פורסם

קשה להאמין שהוא ימצא DLTC....

עדיף ללכת על ה-2100

פורסם
  • מחבר

חבל שהם יגבילו...לא נורא, העיקר שאני יכול להשתמש במהירות של הזכרונות שלי (333MHZ ולא 266MHZ כמו עכשיו...לא משתמש בפונטציאל המלא של לוח האם שלי והזכרונות).

עכשיו אני מתכנן (פחות או יותר) שהמאווררים והHEATSINK ישארו גם למחשב הבא שלי.. אז אני רוצה להשקיע במשהו איכותי.

אז בכל זאת עדיף לקנות SK-7 ולהוסיף עוד SF2 ?

זאת אומרת יהיה לי

AthlonXp 1700/2100 (tbred)

SK-7

Vantec Tornado

SF2x4 ? (אולי אפשר יותר)

יש לי כרגע 3 מאווררים GENERIC - כאשר 2 שמוציאים אוויר מאחורי המארז ו-1 שמכניס אוויר מלפני המארז...ככה שאין לי מושג איפה לעשות את החורים הנכונים..

רק להבהיר שאני חדש בכל הקטע של הOC אז אני לא יודע ממש הרבה (יודע מספיק).

למרות שאני יכול לדבר עם המעבדה שאני מזמין את המוצרים מהם..יכולים לעזור לחורר אני לא ממש סומך עליהם בקטע של "ידיעת הOC" כמו שאתם יודעים. אז אם מישהו יכול לעזור לי עם כל מיקום המאווררים לקירור הכי טוב... או בעזרת מוצרים..

עזרה תתקבל בברכה =) (דרך אגב אני בדרך כלל Invisible אז תשאירו הודעה ואני אחזור אליכם במהרה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים