עבור לתוכן

התחדשתי בפד חדש D: של RAZER *נערך קצת* מודגש באדום..

Featured Replies

פורסם

ההורים שלי היו בח'ול ביקשתי מהם שיקנו לי פד נורמלי לעכבר בקיצור קיבלתי את הפד של RAZER EXACMAT :hat:עם השני צדדים D:

והגיעה יחד עם כרית כזאת ליד של RAZER (מן הסתם..) .. (40 יורו בערך כמו בארץ..) לא נורא..

בקיצור פד ענק אני לא משתמש בכולו כי אני עובד על מהירות גבוהה( עם G7) ועל הצד המהיר ..

ניסיתי לעבוד גם על הצד השני על הדיוק ויש הבדל ענק בין שני הצדדים בינתעיים אני יתרגל לצד של המהירות (SPEED)

בקיצור פד ענק עם גימור יפה (צבע שחור) ומסביב כמו כסף כזה ולא עשוי מפלסטיק שאחרי יומיים יהרס..

תמונה של הפד (מגוגל) אין לי כח לצלם ולהעביר למחשב חח

עריכה: עריכה: אגב הכרית הזאת היא מגיעה כמו פד עם כרית (זה לא באמת פד) שנכנס מתחת למשטח (המשטח של העכבר) כדי שלא תחליק ותזוז מהמשטח..

עריכה 2: אם שאתם שוקלים לרכוש את הפד הזה תבדקו עם הוא מגיעה עם הכרית או בלי.. כי בארץ ניתקלתי בפנדה בפד והוא בלי הכרית..

(אני רכשתי בח'ול )

[attachment deleted by admin]

פורסם

תתחדש... :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש!

פורסם

תתחדש אחלה פד

פורסם
  • מחבר

תודה:]

(חשוב להגיד גם הפד בנוי ברמה גבוהה אז והוא לא זז מילמטר בשעת בזמן משחק עם תזוזה מהירה..

והוא נותן דיוק מצויין לעכבר!..

פורסם

תתחדש, יש לי גם כזה :silly: :silly: :silly:

פורסם
  • מחבר

תתחדש, יש לי גם כזה :silly: :silly: :silly:

חח תודה:] שלי יותר טובבבבבבבבבבבבב xD חחח

אחלה פד :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש.אגב הכרית היא חלק מחבילת הפד או שצריך לרכוש בניפרד?

פורסם
  • מחבר

^^

תודה:]

הכרית אצלי הגיעה עם הפד ביחד (נקנה בח'ול) אבל הייתי היום בפנדה וניתקלתי בפד הזה והוא היה רק הפד בלי הכרית.. ובלי הכרית זה מציק (המגע של המשטח ביד הברזל מתכת הזה קר כזה מציק.. ) מורגש רק בלי הכרית אז עם קונים את הפד הזה מומלץ לעשים איזה כרית כזאת (גם בשביל הנוחות , הבריאות, וכדי לא להרגיש את הברזל הזה..)

עריכה: אגב הכרית הזאת היא מגיעה כמו פד עם כרית (זה לא באמת פד) שנכנס מתחת למשטח (המשטח של העכבר) כדי שלא תחליק ותזוז מהמשטח..

פורסם

תתחדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים