עבור לתוכן

Iriver U20 2GB + צריך המלצה לנגן עד 300 שקל עם חריגה קלה.

Featured Replies

פורסם

כן. מהרבה ביקורות שראיתי (בעיקר ביוטוב), הוא אחלה. בייחוד ביחס למחיר.

הדבר היחיד שכדאי לשים לב אליו הוא שאין לו חריץ לכרטיס זיכרון, כך שאם 2GB לא מספיקים לך, כדאי יותר ללכת על נגן אחר (דוגמת הE100 של IRIVER גם כן-עולה 100 ש"ח יותר).

אם 2GB מספיקים לך, הנגן הזה מלא ביתרונות והוא מומלץ מאוד.

פורסם
  • מחבר

מה היתרון של המסך הזה שהם מציינים שם?

ודרך אגב, הנגן הזה יותר טוב מכל הSANDISKים ומהMEIZU?

פורסם

היתרון במסך זה שהוא משתמש בטכנולוגיה שונה משאר המסכים - ALMONED, מסך הרבה יותר איכותי ובהיר.

וכן, הוא יותר טוב משאר הנגנים במחירים האלה מכל הבחינות (חוץ מנפח אחסון והרחבת זכרון אבל כל השאר).

פורסם

AMOLED ;D

עם MEIZU אין ממש מה להשוות, זו לא אותה רמה.

בקשר לסנדיסק זה כבר קצת יותר נתון לויכוח, אבל גם אני חושב כמו מגדל (ד"א-מגדל, הכינוי שלך מוזר ונוגע אליי אישית, למה בחרת בו?)

כנראה שזה הנגן הטוב ביותר במחיר שלו, ואני מדבר רק על גרסאת ה2GB.

פורסם

כן זה AMOLED זה מבלבל קצת.

אחי פתח את המשתמש הזה לפני איזה שנה, והשתלטתי לו על החשבון ומאז אני משתמש בכינוי הזה בכל מקום - זה נדבק בי.

אני לא יודע למה הוא בחר בכינוי הזה, אבל זה קליט כזה - מגדל, אחלה כינוי!

פורסם

מגדל זה השם משפחה שלי, וזה גם הכינוי שלי.. כל החברים שלי קוראים לי ככה מאז שהייתי בכיתה א' בערך..

מצחיק פתאום לראות מישהו בפורום ש"גונב" לך את הכינוי..

בכל אופן- השורה התחתונה של האשכול הזה היא שזה אחלה נגן אם אתה צריך 2GB ולא יותר.

פורסם
  • מחבר

עם MEIZU אין ממש מה להשוות, זו לא אותה רמה.

בקשר לסנדיסק זה כבר קצת יותר נתון לויכוח, אבל גם אני חושב כמו מגדל (ד"א-מגדל, הכינוי שלך מוזר ונוגע אליי אישית, למה בחרת בו?)

כנראה שזה הנגן הטוב ביותר במחיר שלו, ואני מדבר רק על גרסאת ה2GB.

דווקא הבנתי שהMEIZU הרבה יותר טוב מהSANDISK, למה אתה טוען אחרת?

פורסם

כנראה שהמשפט שכתבתי היה נחרץ מדי, והוא נבע בעיקר מחוסר ידע שלי ומהתרשמות "חיצונית" בלבד מהחברה הזו..

בכל אופן יש כמה גורמים שבגללם אני מעדיף להתרחק ממנה:

1. זו חברה יחסית חדשה בשבילי, לא להרבה אנשים יש נגנים שלה ככה שהסקתי שהיא פחות טובה מסאנדיסק שכבר נמצאת באיזור הרבה זמן.

2. זו חברה סינית, וע"כ היחס האוטומטי שהיא מקבלת ממני הוא כמו של כל חברה סינית אחרת- אני מעדיף להתרחק.

3. הנגנים שלה לא נפוצים, יש מעט מאוד דגמים ואין ביקורות- MEIZU נמכר בעיקר באתרי "מכירות פיצוץ" סגנון P1000,NETACTION וWALLA SHOPS

שהם לרוב בסדר אבל את הנגן שלי אני מעדיף לקנות מחנות ממשית. מה גם שהם לרוב מתעסקים עם נגנים ג'נריים זולים.

כל הסיבות האלה שמניתי הן גורמים אישיים בעיקר, יכול להיות ואף סביר שההתרשמות שלי מהחברה מוטעה. יכול להיות שהם בעצם חברה מצויינת, אני אישית מעדיף לדבוק בSANDISK,IRIVER ודומיהם (שוב- יכול להיות שזו טעות).

אם יש לך מקור אמין שיש לו את המכשיר או שהתנסה בו ואומר שהוא בסדר- לך על זה. אשמח גם אם תעדכן אותי בקשר לממצאיך ;)

פורסם

תראהלי "חנות פיצוץ" שלא מוכרת D2

או SANSA CLIP

או IPOD...

תעשה לי טובה, אל תזיין תשכל..

מייזו היא חברה קוריאנית...

אתה יודע איפה CREATIVE? בדיוק...

IAUDIO גם קוריאנית...

אז אני מנסה לסתום את הפה שלי כדי לא לצרוח עליך...

ומה עדיף? חברה עם שני נגנים,איכותיים ומצויינים בהכל או חברה-לא-חברה כמו IKO שהמדבקה שלה מודבקת על אלפי נגנים בשוק הישראלי...

אתה מגבב שטויות ללא הפסקה...

פורסם

וואו חשבתי שהצלחתי להבהיר באופן מלא שאני לא ממש מכיר את החברה, ושזו הייתה רק ההתרשמות שלי ממנה.

אולי ויקיפדיה טועה, אבל http://en.wikipedia.org/wiki/Meizu ד"א גם האתר הרשמי שלהם הוא בסינית.

בכל אופן, אמרתי שאינני מכיר את החברה מספיק,ושמה שכתבתי נובע בעיקר מהתרשמות ראשונית, ע"כ יש פה הרבה מקום להמלצות של אנשים שמכירים. אז שוב- תתעלם מהמשפט הראשון שלי, ותיקח את מה שאמרתי עד עכשיו בתור U20- טוב. SANDISK-טוב. לגבי MEIZU אתה מוזמן לפרוש פה את דעתך.

חבל לכעוס או להתרגז, אם אתה מכיר דגמים מצויינים של MEIZU אתה מוזמן להמליץ עליהם.. בכל אופן מטרת הדיון פה היא להמליץ לבחור על נגן ולא להתווכח על האם MEIZU היא חברה טובה או רעה או מצויינת..

מקווה שלא יהיו יותר מתיחויות :-\

פורסם

תראהלי "חנות פיצוץ" שלא מוכרת D2

או SANSA CLIP

או IPOD...

תעשה לי טובה, אל תזיין תשכל..

מייזו היא חברה קוריאנית...

אתה יודע איפה CREATIVE? בדיוק...

IAUDIO גם קוריאנית...

אז אני מנסה לסתום את הפה שלי כדי לא לצרוח עליך...

ומה עדיף? חברה עם שני נגנים,איכותיים ומצויינים בהכל או חברה-לא-חברה כמו IKO שהמדבקה שלה מודבקת על אלפי נגנים בשוק הישראלי...

אתה מגבב שטויות ללא הפסקה...

מייזו היא חברה סינית.

אבל זה לא אומר שהם לא איכותיים, לא כל המוצרים הסיניים גרועים (חפשו YUIN).

המייזו אחלה נגן - אבל לא מתקרב בכלל לU20 (ואני החזקתי בשני הנגנים).

פורסם

שמע, תלוי באיזה פקטור...

ל CLIX יש מערכת הפעלה ממש נוחה, שלפעמים אפילו מתקרבת לאייפוד...

אבל לא לכולם למשל יש אוזניות שהם ישמעו הבדל בין השניים... אבל אם יש, לקליקס איכות סאונד הרבה יותר טובה...

למייזו מסך יותר גדול.

לא כולם יסתדרו עם הקליקס..

למשל לריצה אפ אחד לא יירצה משהו כמו קליקס, נגן סימטרי לגמרי שאתה יכול לטעות כל פעם עם הכפתורים בתוך הכיס, ובכללי, לא נוח להחליף שירים מתוך הכיס...

והמייזו מצויין לריצה(כן כן אפילו עם המשטח מגע שלו, מנסיון)

וראיתי דווקא בהרבה מקומות שמייזו קוריאנית...

ווטאבר, לא כזה משנה, מה שבטוח המוצרים שלה מאוד איכותיים ומוצלחים...

פורסם

דןןקא הקליקס זה הנגן הכי נוח לריצות או שליטה על הנגן מתוך הכיס.

תוך כמה דקות אתה משתלט על הממשק ויכול לננווט על "עיוור" בקלות.

פורסם
  • מחבר

CLIX הכוונה לCLIP? של SANDISK?

על איזה נגן הייתם ממליצים לספורט? בתקציב של 300 שקל פלוס מינוס

הMEIZO M3 או M6

SANDISK למינהם (יש כל כך הרבה דגמים שאני לא יודע מה טוב כבר)

או הU20

(ולבינתיים אני אהיה עם האוזניות שמגיעות איתם, אז לקחת גם את זה בחשבון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים